- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.714
- 198
cok tesekkur ederiiim:)Bayılırıımm
Ellerine sağlık bol şans :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok tesekkur ederiiim:)Bayılırıımm
Ellerine sağlık bol şans :)
sevindim guzel gorunmesine:) cok tesekkurlerayy çok güzel görünüyor ellerine sağlık
tesekkur ederim:) bunun yeri ayrıdır zaten:)Eline sağlık , eltimin annesi de çok güzel yapar
Başarılar diliyorum![]()
Yolliyim kizzDaha yeni yedim yahu yemeği, karnimda isyan başladı sayenizde![]()
yemekten sonra şekerin yükseliyor olabilir. dikkatli beslen canım allah sağlık versin.aslında sabahları cok iyiyim aksama dogru enerjim dusuyor:) bide yemege birden yukleniyorum aksam sanırım ondan:)
saol canıım begenmene sevvindiim:)Ellerine sağlık canım.Görüntüsü çok iştah çekici ,başarılar dilerim.
tesekkur ederim ablacım:)Harika olmuş canısı ellerine sağlık,görüntüde çok şık duruyortadıda mutlaka çok güzeldir..
Başarılar diliyorum sanada..
tesekkurler canım:)Ellerine sağlık, muhteşem görünüyor
olabilir ya az yedigimde daha rahatım demekki bu yuzden dikkat ediyim benyemekten sonra şekerin yükseliyor olabilir. dikkatli beslen canım allah sağlık versin.![]()
saool canım:) sen yaparsın bunu guzel de olur hemde:)Tarifi görmeyeydim iyiydi çok canım istedi böyle şeylere bayılıyorum ya çok güzel olmuş canım![]()
Bosnak boregini duyanlarınız vardır buda bosnak mantımız:) pek guzeldir umarım sizde begenirsiniz..
Malzemeler:
yarım kilo et
5 su bardagı un
ılık su
margarin
sogan
sıvı yag
karabiber..tuz
Yapılısı:
Unu bir kaba veya masa ustune dokuyoruz nasıl rahat yoguracaksanız..icine biraz tuz ekliyoruz ve ılık suyumuzu ekleyip yogurmaya baslıyoruz hamur cok sert olmamalı kulak memesi kıvamında olması yeterlidir..iyice yogurduktan sonra hamuru dort bezeye ayırıyoruz ve minunum yarım saat bekletiyoruz..etlerimizide ince ince parcalara ayıtoruz sonrasında aynı sekilde soganlarında kup kup ince olucak sekilde etlerimizin ustune ekliyoruz icine karabiber ve tuz ekleyip karıstırıyoruz..
Eki Görüntüle 1960219
margarinide eritiyoruz bu arada ve icine bir miktar daha sıvıyag ekliyoruz ben bir paket margarin bir cay bardagı kadarda sıvıyag kullandım..
sofraya biraz un serpip bir bezeyi alıp merdaneyle biraz acıyoruz ve ustune erittigimiz margarinden suruyoruz sonra ustune diger bezeyi aynı sekilde acıp ekliyoruz ve ikisini birlikte merdaneyla buyutuyoruz..sonrasında orta buyuklukte kare seklinde kesiyoruz aldıgımız parcayı yaga bartırıp elimizde acıyoruz ve icine etimizi koyuyoruz fotograftaki gibi kapatıyoruz..ve borcam veya tepsiye diziyoruz..
Eki Görüntüle 1960221
Eki Görüntüle 1960222
kalan yagıda mantının ustune dokuyoruz kuru olmaması acısından..
onceden ısıttıgımız fırına koyuyoruz yaklasık 45 dakikada pisiyor pisdikten sonra ustune yogurt suruyoruz ve ustunu kapatıp ılımasını bekliyoruz..ve sonras servis ediyoruz:)
Eki Görüntüle 1960223
Eki Görüntüle 1960224
Bosnak Tatlısı olarak okuyorum ya açlık beynime vurmuş
Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim![]()