- 23 Şubat 2017
- 262
- 466
- 48
-
- Konu Sahibi aslidirasli1
Bende bosch süpürge aldım. Resmen hakikatin rengi açıldı titizlik bazen şart çok dagilinca toplamak hepten gucbence de en iyisi bosch . Benden daha iyi kimse bilemez hat da. Annemin sayesinde süpürge ile özleştim: ) Titiz anne ile yaşamak zor
aynen temizliği elden bırakırsan ele alamaz duruma gelir:)Bende bosch süpürge aldım. Resmen hakikatin rengi açıldı titizlik bazen şart çok dagilinca toplamak hepten guc
Ben 1.295 TL ye aldım. Home profesyonel en sessiz değil ama bu bile uyuyan bebeği uyandirmadan ya da korkutmadan iş görüyor.Fiyatı nedir ve tamamen sessz mi
Teşekkür ederimrowentada kullanabilirsiniz sessiz ve çok güzel temizliyor.
Evet biraz büyükler ama evde bebek olunca ve de diğer süpürgeleri korkunç bulunca ses anlamında Harika olduAnnemin tüm süpürgeleri boschdu. ve uzun yıllar kullandı.
Bende çeyizime bosch sessiz süpürge almıştım.
Çok memnunum, yalnızca biraz hantal, bir yere sığdıramıyorum
Onun dışında mükemmel temizliyor ve sessiz
Miele hiç duymamıştım ama iyiki philips almamıştım o zaman :) güle güle kullaninBen de yıllardır bosch kullanıyordum sonra kafaya philips maraton taktım aldım ama pek memnun kalmadım derken çamaşır makinem bozuldu miele aldım kampanyada yanında elektrik süpürgesi verdiler hediye olarak üstelik standart bir modeli muhteşem ben çok sevdim eve temizliğe gelen kadına philipsi veriyorum mieleyi sadece ben kullanıyorum
Hangi model acaba ?Ben philips kullanıyorum çok memnunum valla... :)
Plihips marathon ultimate FC9919 sessiz canım..Hangi model acaba ?
Güle güle kullan canım Bosch marka da da ayarlanabiliyor zemin halı fayans sessiz olması çok güzel daha önce kullandığım süpürgeyle bebeğim korktuğu için bir türlü süpürge kullanamıyordum şimdi resmen süpürgeyi kendisi takip ediyor emekleyerek:)Koltuk için farklı bi ayar var. Halı için ayrı düz bi zemin için farklı ayarları var... bosch'un ayarlanabiliyor mu bilmiyorum.. biz roventanın en sessiz olanını alacaktık ama temizliği zor diye anlattılar ikiside aynı fiyattı philips aldık... ama bizimkide sessiz...
Aynen canım sessiz olması çok güzel benim bebeğim yok ama apartmanda oturduğum için rahatsızlık vermemesi için sessiz aldık ister gece kullan ister sabahın köründe çok rahat :))))Güle güle kullan canım Bosch marka da da ayarlanabiliyor zemin halı fayans sessiz olması çok güzel daha önce kullandığım süpürgeyle bebeğim korktuğu için bir türlü süpürge kullanamıyordum şimdi resmen süpürgeyi kendisi takip ediyor emekleyerek:)
Kesinlikle müthiş bir rahatlık: )) Ben bebek uyurken bile supuruyorumAynen canım sessiz olması çok güzel benim bebeğim yok ama apartmanda oturduğum için rahatsızlık vermemesi için sessiz aldık ister gece kullan ister sabahın köründe çok rahat :))))