• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosch low frost kullananalar bakabilir mi ???

fudelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
502
327
78
kızlar sevdiceğimle çamaşır ve bulaşık makinasını almıştık şimdide buzdolabı alalım diyoruz gidip baktık adam öve öve bitiremedi kullananlar var mı nasıl buzluk kısmı alta olanından

kullandınız mı yada etrafınız da kullanan var mı low frost buzdolabı ?

arkadaşlar kullanan hiç yok mu ya ? low frost mu no frost mu ben de çok kararsızım hangisi daha iyi diye.. aradaki farkı da tam olarak anlayamıyorum hangisinin daha iyi olacağı konusunda.. anlayan kullanan varsa bzi bi aydınlatsa :(

İnternette araştırdığım kadarıyla low frost no frosttan daha iyi. Low frost daha az enerji harcıyormuş daha sessiz çalışıyormuş. alanlar memnun valla bende low frost alacağım
xenforo-smilies-kk68.gif

kızlar sevdiceğimle çamaşır ve bulaşık makinasını almıştık şimdide buzdolabı alalım diyoruz gidip baktık adam öve öve bitiremedi kullananlar var mı nasıl buzluk kısmı alta olanından

çok kaliteli bi makine bence

arkadaşlar kullanan hiç yok mu ya ? low frost mu no frost mu ben de çok kararsızım hangisi daha iyi diye.. aradaki farkı da tam olarak anlayamıyorum hangisinin daha iyi olacağı konusunda.. anlayan kullanan varsa bzi bi aydınlatsa :KK43:

İnternette araştırdığım kadarıyla low frost no frosttan daha iyi. Low frost daha az enerji harcıyormuş daha sessiz çalışıyormuş. alanlar memnun valla bende low frost alacağım
xenforo-smilies-kk68.gif

Kullanan var mi hanimlar low frost buzdolabi? Memnunmusunuz?

Back