Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR HAYATIMDA YAŞAMADIĞIM YENİ BİR DURUM SÖZ KONUSU. 1 YILLIK BOŞANMIŞ VE İLKOKULA GİDEN KIZI OLAN BİR ADAMA AŞIK OLDUM. 2 KEZ BULUŞTUK. İÇİMDE BAZI KONULARDA HUZURSUZLUKLAR OLABİLİYOR. BU İLİŞKİDE NASIL DAVRANMAM DAHA DOĞRU OLUR. DEZAVANTAJLARINI NASIL YOK EDEBİLİRİM. EVLİLİĞE KADAR GÖTÜREBİLECEĞİM Bİ İLİŞKİ OLSUN İSTİYORUM. YIPRANMIŞ BU ADAMI MUTLU EDERKEN KENDİM NASIL DAVRANMALIYIM. BANA DENEYİMLERİNİZDEN VE TAVSİYELERİNİZDEN BAHSEDERSENİZ SEVİNİRİM. YAZARSANIZ BİRAZ DAHA DETAYINA GİRMEK İSTİYORUM.
Neden ?KENDIM bosanmıs bır bayan oalrak bekar bır erkekle evlendım ama bosanmıs erkeklerden uzak dururdum
Bence haklısınız kızlar erkekler boşansa bile tekrar bekar bir bayanla evlenebiliyo..benim anlamadığım evlenecekleri bayanın ailesi ve cevre tarafındanda hiç yadırganmamaları sonuçta onlar netice itibariyle boşanmış adamlar niye sıfır kilometre araba muamelesi görüyolar...(konu sahibi konunla alakalı değil yazdıklarım canım...)Vallahi can-i gonulden katiliyorum. Madem bu herifler bize bosanmis kadin damgasi yapistiriyor, biz de onlara bosanmis erkek damgasi yapistiralim. Almayin bekar kizlar, almayin, sen bosanmissin ailem istemez diyin. Biraz da erkekler ceksin.
mantıksız gereksiz başlangıcı -1 sonunun derinliği dahi gözükmeyecek ilişki türevi..KIZLAR HAYATIMDA YAŞAMADIĞIM YENİ BİR DURUM SÖZ KONUSU. 1 YILLIK BOŞANMIŞ VE İLKOKULA GİDEN KIZI OLAN BİR ADAMA AŞIK OLDUM. 2 KEZ BULUŞTUK. İÇİMDE BAZI KONULARDA HUZURSUZLUKLAR OLABİLİYOR. BU İLİŞKİDE NASIL DAVRANMAM DAHA DOĞRU OLUR. DEZAVANTAJLARINI NASIL YOK EDEBİLİRİM. EVLİLİĞE KADAR GÖTÜREBİLECEĞİM Bİ İLİŞKİ OLSUN İSTİYORUM. YIPRANMIŞ BU ADAMI MUTLU EDERKEN KENDİM NASIL DAVRANMALIYIM. BANA DENEYİMLERİNİZDEN VE TAVSİYELERİNİZDEN BAHSEDERSENİZ SEVİNİRİM. YAZARSANIZ BİRAZ DAHA DETAYINA GİRMEK İSTİYORUM.
Kendini adamaya çalışması yanlış ama ya adam hayatının aşkı çıkarsa yahu? Ben de böyle bir ihtimalden yola çıkıp hayatımım aşkını buldum çünkü![]()
bütün boşanan erkekler kötüdür demek doğru değil bana göre belki sorun kadında onu bilemeyiz ama konu sahibi karşılaşabileceği bütün zorlukların farkında olarak bir yola çıkmalı özellikle de cazgır bir eski eş ihtimali asla gözardı edilemeznazar değmesinde maalesef herkes sizin kadar şanslı olmaayabiliyor. siz hayatınızın aşkını bulduğunuz için biraz olumlu yorum yapıyorsunuz bence
"hiçbir kadın ortada bişi yokken bile isteye yuvasını yıkmaz" bu yargıdan yola çıkarak konu sahibinin evlenmemesini tavsiye ederim
KIZLAR HAYATIMDA YAŞAMADIĞIM YENİ BİR DURUM SÖZ KONUSU. 1 YILLIK BOŞANMIŞ VE İLKOKULA GİDEN KIZI OLAN BİR ADAMA AŞIK OLDUM. 2 KEZ BULUŞTUK. İÇİMDE BAZI KONULARDA HUZURSUZLUKLAR OLABİLİYOR. BU İLİŞKİDE NASIL DAVRANMAM DAHA DOĞRU OLUR. DEZAVANTAJLARINI NASIL YOK EDEBİLİRİM. EVLİLİĞE KADAR GÖTÜREBİLECEĞİM Bİ İLİŞKİ OLSUN İSTİYORUM. YIPRANMIŞ BU ADAMI MUTLU EDERKEN KENDİM NASIL DAVRANMALIYIM. BANA DENEYİMLERİNİZDEN VE TAVSİYELERİNİZDEN BAHSEDERSENİZ SEVİNİRİM. YAZARSANIZ BİRAZ DAHA DETAYINA GİRMEK İSTİYORUM.
Ben çocuklu bir adamla evlendim
Kimseyi mutlu etmeye çalışma
Yıpranmış bir adamdan, sıfır kilometre bir evlilik çıkmıyor
Uzak dur, çocuksuzunu bul....
ATTRAENTE , siz evlendiğiniz zaman zaten siz de olgun ve 30 yaşstü, aklı başında bir kadındınız.
Konu sahibesi 24 yaşında, ayni oluru yok, dediğniz gibi.