Boşanmış ve 1 çocuğu olan adamla ilişki

Yok kesinlikle henüz ortada aşk falan yok.
Sadece görüşünce çocuğa kadar olabilir demiştim o kadar.
Çocuğu öğrendikten sonra ben bu şekilde bir ilişkiye başlayamam dedim ve muhabbeti kestim. Çocukla muhabbetini görüş günlerini cart curt hiçbirşey bilmiyorum. Kadınla aralarını vs hic bilgim yok,direk kestigim için.
Acaba kesmese miydim bi tanisa mıydım diye düşündüğüm için konu açtım ,çok güzel yorumlar akıllar aldım.

Bence tanışmadan direk bitir
Yaşın daha genç aradaki dengeyi sen koruyamayabilirsin. 20li yaşlarla 30lu yaşlardaki kadınların duruşu düşünceleri ilişki beklentileri farklı oluyor 30 yaşının üstünde olsan dene derdim ama bence deneme hiç gerek yok

22 yaşında birinin dul ve çocuklu adamla flört etmesini gereksiz buluyorum..zaten iş hayatınızda yada sosyal yaşantınızda bekar size uygun biri mutlaka çıkar..illa biri olsun mantığıyla adım atmayın..adam zaten 9 sene sizden önde..evliliği,çocuğu vb şeyleri tatmış..ileride "benimle aynı heyecanı paylaşmıyor" diyeceksiniz..oda "heves ettiğiniz şeyler için bunlar gereksiz" diyecek..sürekli çocuğun velayeti annesinde diyorsunuz..bu neyi değiştirir? haftasonları,bayramlar ve yaz tatillerinde babasıyla olacak..sizin gezmek,eğlenmek istediğiniz boş vakitlerde yani..çocuk iki yıl sonra okula başlayacak..hastalanabilir,babasını özleyebilir..velayet anlaşamayan çiftler için kanuni bir prosedür..fakat anlaşmalı boşanmış kişiler velayeti umursamadan çocuğu paylaşıyor..yani velayet onda demek, sorumluluk bizde değil demek değil.
Gelelim beyefendiye..adam böyle diyor da birde karısına sormak lazım..yıllar evvel çok yaşlı bir teyze bana aynen şunu demişti.."kadınlar iyi özellikleri olan adamları boşamazlar,evliliklerini sürdürürler.ancak üstesinden gelinmeyecek şeyler yaşatan adamları boşarlar"..boşanmış adamlar için "hiç evlenmemiş" biriyle evlenmek güzel şey doğrusu + ondan küçüksünüz..adam elinden kaçırmamak için en soft haliyle konuşuyor..kısacası geç kalmış gibi,acele etmek zorundaymış gibi,illa biri olsun hayatımda gibi bu adama gerek yok diyorum..kaldır kafanı etrafına bak senin yaşında bekar çıtırdan bol ne var :)

Şuan sana iyi davranacak herhangi birine kapılabilecek durumdasın çünkü şevkate ihtiyacın var..buna ihtiyaç duyabilirsin herkes gibi ama yanlış insanda bulduğunu sanırsan mutsuz olursun..ailenin de onaylayacağını düşünmüyorum.Sevgiler.

Vaktinizi ayırıp böyle uzun ayrıntılı düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Çok haklisiniz,biraz daha kaçış gibi düşündüm galiba,yağmurdan kaçarken doluya tutunmak gibi birşey düşündüğüm aslında.

arada denge kurabilen biriyle iliski her zaman artidir. ilk ese duyulan saygi bagi her zaman kaliteli kilar. eger ki eski es de bu perspektifte iliskisini yurutuyorsa...

siz de bu dengeye uyarsaniz hicbir sorun yasamadan hayat gecer. evet, bu durumda boyle bir iliski olur.

Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…