• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış ve 1 çocuğu olan adamla ilişki

beyinerror

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
513
187
33
Hanımlar merhaba.
en son 1 sene önce buralardaydım çok sancılı bir ilişkim bitmişti,o zamanki sevgilim biz beraberken başka kadından çocuk yapıp evlenmişti ve ben bu süreci çok zor atlattım 1 buçuk sene oldu,hala izleri üzerimde.
Zaten okulu falan bitirdim kpssye hazırlanıyorum,iş durumum bu sebepten askıda.
Gel gelelim asıl mevzuya.
Boşanmış ve 1 çocuğu olan adamla ilişki yaşamış olan var mı?

Geçenlerde biriyle tanıştım,boşanmış olduğunu biliyordum sıkıntı değildi benim için,görüşmede çocuğu olduğunu söyledi.
Hatta bi oğlum var diyince ben köpek sahiplenmişte ondan bahsediyor sanıp aa ne güzel cidden mi falan dedim,evet velayeti annesinde dedi,ben dumur.
Şimdi önceki ilişkimde aldatıldığım için aldatılmaktan çok korkuyorum,bu adamda da aldatacak potansiyel görmedim eski eşi hakkında da çok güzel konuştu bu benim için önemliydi.

Boşanma sebepleri birbirlerini tanımadan evlenmiş olmaları,1 ay içerisinde apar topar evlenmişler,aynı evde uyum sağlayamamışlar e bide çocuk yapalım belki toparlarız demişler ama sıvamışlar. Çocuk 4 buçuk yaşında,toplamda 2,5 yıl evli kalmışlar.
İşte bana da laf arasında dedi çocukları çok seviyorum,çocuğumun olmasını,daha doğrusu birine aşık olmayı istiyorum falan filan klasik erkek lafları.
Aradaki dengeyi koruyacak birine benziyor açıkçası,dengesizlik yapacak birine benzemiyor.
Uzun vadede bakarsak görümce,elti,kayınbirader derdi de yok o bunu şu şunu dedi sorunu yok:bicak:
Bilmiyorum,sizce tanımaya değer mi?
Yani yapabilir miyim,eski eşle kanlı bıçaklı değiller.

Zaten yakın zamanda evlilik falan kesinlikle yok,tanışma görüşme birbirini tanıma aşamasına değer mi?
Arkadaşlar yaşlar,22 ile 31 bu arada.

Son düzenleme:
Hanımlar merhaba.
en son 1 sene önce buralardaydım çok sancılı bir ilişkim bitmişti,o zamanki sevgilim biz beraberken başka kadından çocuk yapıp evlenmişti ve ben bu süreci çok zor atlattım 1 buçuk sene oldu,hala izleri üzerimde.

Geçenlerde biriyle tanıştım,boşanmış olduğunu biliyordum sıkıntı değildi benim için,görüşmede çocuğu olduğunu söyledi.
Hatta bi oğlum var diyince ben köpek sahiplenmişte ondan bahsediyor sanıp aa ne güzel cidden mi falan dedim,evet velayeti annesinde dedi,ben dumur.
Şimdi önceki ilişkimde aldatıldığım için aldatılmaktan çok korkuyorum,bu adamda da aldatacak potansiyel görmedim eski eşi hakkında da çok güzel konuştu bu benim için önemliydi.

Boşanma sebepleri birbirlerini tanımadan evlenmiş olmaları,1 ay içerisinde apar topar evlenmişler,aynı evde uyum sağlayamamışlar e bide çocuk yapalım belki toparlarız demişler ama sıvamışlar. Çocuk 4 buçuk yaşında,toplamda 2,5 yıl evli kalmışlar.
İşte bana da laf arasında dedi çocukları çok seviyorum,çocuğumun olmasını,daha doğrusu birine aşık olmayı istiyorum falan filan klasik erkek lafları.
Aradaki dengeyi koruyacak birine benziyor açıkçası,dengesizlik yapacak birine benzemiyor.
Uzun vadede bakarsak görümce,elti,kayınbirader derdi de yok o bunu şu şunu dedi sorunu yok:bicak:

Zaten yakın zamanda evlilik falan kesinlikle yok,tanışma görüşme birbirini tanıma aşamasına değer mi?

tabi ki boşanmış ve 1 çocuğu olan bir adamla denenir
fakat... nasıl desem... ben sizin yazı dilinizden, en azından "henüz", böyle karışık bir ilişkiye hazır olmadığınızı hissettim
bence size göre değil
ama pekala yanılıyor olabilirim

Hanımlar merhaba.

fazla mukemmel bosanmis biri icin temkinli olur asla acele etmezdim

Arkadaşlar yaşları da yazıp güncelledim,yorumlarınız için teşekkür ederim,benim için önemliler.

Ben dünden beri arkadaşları zorluyorum. Deneyimi olan anlatsın lütfen diye. İki tarafta dengeyi sağlayabiliyorsa sorun olmuyormuş.

Uzmanlik alanim. :KK51:
Malesef olmaz. Evlenince cocuk dolayisiyla adam eski karisiyla gorusuunce sorun olacak bu size. Belki eski karisi da adam evlenince ariza cikartacak. Hic gerek yok bu riskli işlere. Cocuksuz erkekkler dururken neden bu adam?

Cok hosuma gitti bu yorumun :)
Sizin durum farkli ama sizin de xocugunuz var , cocugu olmayan kadinlarda daha zor oluyor boyle evlilikler
Çok teşekkür ederim.
Ben sadece benim çocuğum mutlu olsun istemiyorum. Çocukların ikiside mutlu olsun istiyorum. Çünkü çocukluk en dertsiz zaman ve o dönemi o rahatlıkta yaşasınlar inşallah :KK9:

Boşanmış ve çocuğu var diye insan değil mi bu adam ?

Ben ayrım yapmam, hoşlandıysanız tanımayı deneyin.

Bi çay için bence.

Ben evliyim oyle bi adamla gayet de mutluyum
Tanisin bakin duruma derim ben

Elektrik varsa gideri var adamın ayrıldığı eşi hakkında düzgün konuşması bence de çok önemli bence eğer olacaksa bir dene derim

fazla mukemmel bosanmis biri icin temkinli olur asla acele etmezdim

Denemeye deger bence
Ben dünden beri arkadaşları zorluyorum. Deneyimi olan anlatsın lütfen diye. İki tarafta dengeyi sağlayabiliyorsa sorun olmuyormuş.
Arkadaşlar toplu şekilde hepinize teşekkür ediyorum.
Yaşları da güncelledim,daha önce evlenmemiş olmadığımı söylememe gerek duymadım eski konularımdan bilen vardır diye yine de yazayım,hiç evlenmedim,22 yaşındayım. Bahsi geçen kişi 31 yaşında.

Çok teşekkür ederim.
Ben sadece benim çocuğum mutlu olsun istemiyorum. Çocukların ikiside mutlu olsun istiyorum. Çünkü çocukluk en dertsiz zaman ve o dönemi o rahatlıkta yaşasınlar inşallah :KK9:
Kesinlikle haklisiniz :) onlarin cocukluk donemlerini mutlu ve huzurlu gecirmeleri cok onemli

Benim burada bdv de gordugum bir kadinin cocugu yoksa esinin cocuguna karsi cok olumsuz yaklasiyor , cocugu kiskaniyor , cocuga yapilan masraf ona batiyor vs..
Tabi ki her kadin boyledir demiyorum ama burada konu acan bazi kadinlari agzim acik okudum o kadar diyim

O yuzden cocuksuz bir kadin cocuklu bir adamla evlenecekse herseyden once o cocugu kabullenmeli ve altindan kalakabilecekse evlenmeli yoksa olan yine cocuklara oluyor

Malesef olmaz. Evlenince cocuk dolayisiyla adam eski karisiyla gorusuunce sorun olacak bu size. Belki eski karisi da adam evlenince ariza cikartacak. Hic gerek yok bu riskli işlere. Cocuksuz erkekkler dururken neden bu adam?
Böyle bir ilişki mi yaşadınız yoksa evlendiniz mi?
Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.
Eski sevgilim çocuksuz bir adamdı ve benimleyken başkasından çocuk yapınca kendi kendime farklı bir ruh haline büründüm,en azından adam geçmişinde yapmış çocuğu benimleyken değil! diye düşünüyorum galiba.
Ve çokta olgun yapılı geldi,yani ayrılığı yaşadığı için biraz daha mutluluğu gönülden isteyen benden de etkilendi bayağı çok belli etti.
Bilemiyorum,yorum almak istedim.

Arkadaşlar toplu şekilde hepinize teşekkür ediyorum.
Yaşları da güncelledim,daha önce evlenmemiş olmadığımı söylememe gerek duymadım eski konularımdan bilen vardır diye yine de yazayım,hiç evlenmedim,22 yaşındayım. Bahsi geçen kişi 31 yaşında.
Siz cok gencmissiniz
Cocuklu adamla evlenilir ama cocugu evliliginizin ilk gununden itibaren hayatinizda olacak bunu kabul edecekseniz evlenin yoksa yazik olur hepinize

Eski karisiyla gorusmesi neden sorun oluyor?

tabi ki boşanmış ve 1 çocuğu olan bir adamla denenir
fakat... nasıl desem... ben sizin yazı dilinizden, en azından "henüz", böyle karışık bir ilişkiye hazır olmadığınızı hissettim
bence size göre değil
ama pekala yanılıyor olabilirim
Alında 1 buçuk senedir erkeklere cüzzamlı gibi bakıyorum.
Bu adamda çok düzgün efendi geldi,çocuğu olduğunu duyunca şaşırdım ama velayet annesinde,ömür boyu ayrılmayacaklar vsvs okey ama adam da 31 yaşında dengeyi kurar gibime geldi. Bende 22yim. Ve yakın zamanda 1 2 sene belki de 3 sene evlilik düşünmüyorum.

Kesinlikle haklisiniz :) onlarin cocukluk donemlerini mutlu ve huzurlu gecirmeleri cok onemli

Benim burada bdv de gordugum bir kadinin cocugu yoksa esinin cocuguna karsi cok olumsuz yaklasiyor , cocugu kiskaniyor , cocuga yapilan masraf ona batiyor vs..
Tabi ki her kadin boyledir demiyorum ama burada konu acan bazi kadinlari agzim acik okudum o kadar diyim

O yuzden cocuksuz bir kadin cocuklu bir adamla evlenecekse herseyden once o cocugu kabullenmeli ve altindan kalakabilecekse evlenmeli yoksa olan yine cocuklara oluyor
Allah korusun bugun var yarın yokuz arkamızdan iyi koşturalım

Back