- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
- Konu Sahibi kalbimvesen
-
Cok tavız verdınız tepenıze bındı prosedur hakim kararı neyse onu uygulayın ayrıca fotograf atma servısımız de yoktur dıyın korkma cocuguda alamaz aklı sıra korkutmaya calısıyor gorus gunleri konuş harıcınde engelle medenıyetsız insanla boşanmakta Zor derdı de cocuk degıl senden intikam almak huzursuzluk vermek sikayet edecegını söyle sustur sesını boylelerine anladıgı dılden konuş..İyi günler sevgili kk üyeleri. Geçmiş bayramınız mübarek olsun. Biraz uzun olacak hakkınızı helal edin.
Konuma gelirsek doğumuma 1 ay kala eşimden ayrıldım. Boşanma davamız 1 buçuk yıl sürdü sonunda anlaşıp boşandık. Çocuğumuzu boşanma davası bittikten sonra görmeye başaladı (1 buçuk yaşından itibaren) . Ayda bir kez canı istediği zaman çocuğumuzu gördü karara uymasada gösterdim. Küçük olduğu için gerektiğinde yanında gittim. Yanında gittiğim dönemlerde tavrı değişikti. Bana birkaç defa barışmak istiyormusun sorusunu sordu ve benim evlenmeye kalkarsam dava açıp velayeti almakla tehdit etti. Buraya kadar hep sustum ve sorun çıkarmadım. Yeri geldi hergün çocuğumuzun fotoğrafını attım sırf babası özlerse diye. Bunları anlatıyorum çünkü ben hiç bir zaman engel olmadım görmesine.
En sonunda rahatsızlık vermeye başladı ve tavrımı koyup geleceği zaman msj atmasını istedim. 2 ay gelip görmedi. Bayramda hakkı olmamasına rağmen önceden gelip görmek istedi bunada musade ettım aramızda tartışma geçti . Bugünde msj atmış çocugu şu günlerde göreceğim ve 1 ay yatılı alcam diye çocuğumuz daha 3 yaşında huyunu bilmez yediğini içtiğini kararda tam net değil ne yapacağımı bilmiyorum vermesem suç işler miyim? 1 ay ayrı kalan anneler ne yaptınız? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Önemli olan çocuklar bunu hiç anlamıyorlar. 3 yaşındaki çocuk yanına gelse ne olacak ki anlamazsın hasta babam var diyip duruyor annesı hem babasıyla hem çocukla nasıl ilgilenecek anlamadım. Nasıl dayandınız 1 ay bana çok zor geliyor. Keşke anlasa bazı şeyleri3 yaş çocuk için 1 ay anneden ayrı kalmak olmaz.
Bizim de mahkeme kararı 1 ay idi. Küçük kızım 3,5 yaşında idi. Buna rağmen döndüğünde bana yapışık gezdi uzun süre. Babası telefonla bile görüştürtmemişti, bozuk deyip kapatıyordu telefonunu. Açınca bana mesaj geliyordu, hemen arıyordum ama açmıyordu.
Manyak adam. Bana kızmıştı, ondan boşandım diye. Ama kızgınlığını çocuklardan, kendi çocuklarından çıkarmaya kalktı. Dönüşte uzun sürede toparladık.
Şimdi çocuklar farkında çoğu şeyin. Eskisi kadar etkilenmiyorlar çok şükür.
Evlenirsen velayeti alırım lafını söylemeyen eaki koca yoktur herhalde. Ama alamazlar. Kadının evlenmesi çocukların velayetinin babaya geçmesi için geçerli ve yeterli bir neden değil. İçiniz rahat olsun.
İşte karar net yazmıyor . Avukatlarda farklı farklı konuşuyor. Ben çocuğum baba eksikliği çekmesin dedim. Ama yanlış yapmışım.Hicbir hakim 3 yaşındaki çocuğu 1 ay annesinden ayırmaz. Isterse tekrar dava açsın.
Siz de her istediğinde olur demeyin, bazı şeylerin bedeli ödenmeli bana gore
Kışkırtmasamda aynı ki. Garip garip eski konuları açıyor hala kabullenemedi boşandığımızı.karar neyse onu uygulayın bence sonra canınız sıkılır hukuki açıdan.evlenirseniz çocuğun velayeti ona geçmiyor buna karışamaz bunu da gerekirse belirtirsiniz ama köprüyü geçene kadar ayıya dayı deyin.öyle bir durum olursa yolunuza bakarsınız.şimdiden adamı kışkırtmaya gerek yok o arada çocuğunuzda biraz büyür neyin ne olduğunu anlar.
1 kez haftasonu aldı onuda sabah erkenden getirdi başkada istemedi. Şimdi inadından istiyor.Benim kızım 3 yaşındayken bana yapışık geziyordu.daha önce kalmadıysa birden birakmaniz tramva oluşturabilir.
Cocuk bakmak kolay değil , zaten 1 ay bakamaz. Bir de anne diye tutturursa dayanamaz. Özler çocuğunuz muhakkak sizi.1 kez haftasonu aldı onuda sabah erkenden getirdi başkada istemedi. Şimdi inadından istiyor.
Şuan hiçbir öneriye açık değik bekleyeceğim bakalım.Cocuk bakmak kolay değil , zaten 1 ay bakamaz. Bir de anne diye tutturursa dayanamaz. Özler çocuğunuz muhakkak sizi.
Siz alışması açısından 1 hafta kalmasını teklif edin ,öncelikli olarak.
Tabi böyle bir hakkı olup olmadığını öğrendikten sonra.
Hayirlisi olsun hakkinizdaŞuan hiçbir öneriye açık değik bekleyeceğim bakalım.
o zaman anladığı dilden konuşun iyi bir avukata son kez danışın ona göre yol çizersiniz.bence alsada geri verir derdi çocuk değil sizi korkutmak belli.İşte karar net yazmıyor . Avukatlarda farklı farklı konuşuyor. Ben çocuğum baba eksikliği çekmesin dedim. Ama yanlış yapmışım.
Kışkırtmasamda aynı ki. Garip garip eski konuları açıyor hala kabullenemedi boşandığımızı.
Ben açabilir miyim acaba çünkü anlaşmada net değil ?Eşiniz Aile mahkemesine giderek görüş sürelerinin yeniden düzenlenmesi için dava açmak zorunda.Yaz tatillerinde 10 gün 15 gün bir ay gibi gibi .Küçük bir çocuk için uzun bir süre,birde farklı şehir faktörü var.Gerisi hakimin takdirine kalmış.Eş kontenjanından danıştım :)
Korkutunca eline ne geçecek acaba anlamıyorum.o zaman anladığı dilden konuşun iyi bir avukata son kez danışın ona göre yol çizersiniz.bence alsada geri verir derdi çocuk değil sizi korkutmak belli.
Duygularıma tercüman oldunuz. Biri yapsa keşke. Bir kaç kez barışma girişimi demeyimde barışmak istiyormusun diye sordu olumsuz cevap yüzünden galiba bu tavırlar.1 ay ayrı kalmak mı? Ne münasebet ya. 1,5 yaşına kadar çocuğunu görmeye tenezzül etmemiş, sonra da görmek için fırsat kollamak yerine ayda yılda bir gelip gitmiş sorumsuz, duygusuz bir baba müsveddesi bu adam. Sırf sizi kızdırıp, kendini tatmin etmek için yeni kararlar almış, çocuğunu düşündüğünden değil. 3 yaşında yavru dünya iyisi de olsa 1 ay kimseye bırakılmaz bence, hele böyle sorumsuz bir babaya hiç bırakılmaz. Velayeti bile sizi tehdit etmek için kullanıyor. Terbiyesiz. Böyle adamları ıslak odunla terbiye edeceksin.
Mahkeme başka şehirde olmuştu. O zaman vermezsem bir sıkıntı olmaz benim için. Çok teşekkürederim yardımınız için.Uygulamada bir problem çıktığını belirtip kararın tavzihini(açıklanmasını) aynı mahkemeden isteyebilirsiniz.
Ancak şuanda da net birşey olmadığı için bu sürelerde vermek zorunda değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?