- 23 Ekim 2013
- 94
- 56
- 88
- Konu Sahibi kalbimvesen
-
Bişey olmaz diyor psikolojisine. Ona göre hava hoş hastalansa da psikolojisi bozulsada ben ilgileneceğim nasılsa1 ay çok uzun bir zaman. Çocuğun duracağını da pek sanmıyorum. Allah yardım etsin bencil erkek tipi işte. Kendi EGO’su için çocuğunun psikolojisini bozmaya razı
Benmi abartıyorum bilmiyorum. Yaşı küçük büyük olsa anlarım. Bayramda aldı çocuk eve gelmek istemedi özledim babamı diye. Aylarca gelmeyince böyle oluyor. Birde bana anne ben uzaklara gidersem üzülü müsün dedi şok oldum anlamıyorum bu sözleri nerden çıkarıyorRica ederim .Bırakın o uğraşsın 30 gün minicik bebeği başka bir şehire götürmek isteyen ,çok istiyorsa kendisi uğraşsın .Tehdit eder ısrar ederse belgelerinizle savcılığa gidersiniz sizde :) içiniz rahat olsun .İlerleyen zamanlarda da bulursunuz bir orta yol sonuçta mühim olan çocuğunuzun mutluluğu ,menfaati .
Erkek işte çoğu ayni baksın o zaman kaç gün bakabilir. 3 gün sonra anasına danasına bırakır keyfine bakarBişey olmaz diyor psikolojisine. Ona göre hava hoş hastalansa da psikolojisi bozulsada ben ilgileneceğim nasılsa
Kızınız kaç yaşında acaba ? Nasıl geçiyor günler gittiğinde? İrtibat halindemisinizKararda tam olarak ne yazıyor? Mutlaka bir donem vardır? Mesela benim kızımı temmuzda bir ay alabiliyor. Böyle bir şey var mi sizde?
Kızım şu an 9 yaşında.Kızınız kaç yaşında acaba ? Nasıl geçiyor günler gittiğinde? İrtibat halindemisiniz
Kararda kesinlik yok avukatlara sordum biri alır diyor biri alamaz bende neye inanacağımı şaşırdım
O seni zora kosuyo evlenesin diye düşme gitsin tekrar dava açsın hiç bir hakim sizi ayrmazİyi günler sevgili kk üyeleri. Geçmiş bayramınız mübarek olsun. Biraz uzun olacak hakkınızı helal edin.
Konuma gelirsek doğumuma 1 ay kala eşimden ayrıldım. Boşanma davamız 1 buçuk yıl sürdü sonunda anlaşıp boşandık. Çocuğumuzu boşanma davası bittikten sonra görmeye başaladı (1 buçuk yaşından itibaren) . Ayda bir kez canı istediği zaman çocuğumuzu gördü karara uymasada gösterdim. Küçük olduğu için gerektiğinde yanında gittim. Yanında gittiğim dönemlerde tavrı değişikti. Bana birkaç defa barışmak istiyormusun sorusunu sordu ve benim evlenmeye kalkarsam dava açıp velayeti almakla tehdit etti. Buraya kadar hep sustum ve sorun çıkarmadım. Yeri geldi hergün çocuğumuzun fotoğrafını attım sırf babası özlerse diye. Bunları anlatıyorum çünkü ben hiç bir zaman engel olmadım görmesine.
En sonunda rahatsızlık vermeye başladı ve tavrımı koyup geleceği zaman msj atmasını istedim. 2 ay gelip görmedi. Bayramda hakkı olmamasına rağmen önceden gelip görmek istedi bunada musade ettım aramızda tartışma geçti . Bugünde msj atmış çocugu şu günlerde göreceğim ve 1 ay yatılı alcam diye çocuğumuz daha 3 yaşında huyunu bilmez yediğini içtiğini kararda tam net değil ne yapacağımı bilmiyorum vermesem suç işler miyim? 1 ay ayrı kalan anneler ne yaptınız? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Böyle birşey yapılabiliyorsa artık çok güzel olmuş.Allah yardımcın olsun demeye geldim. Benim de oğlum 4,5 yaşında geçen sene boşandım. Bizim kararda da yaz tatilinde 1 ay baba da yatılı kalacak yazıyor çok şükür henüz öyle bir talebi olmadı. Umarım olmaz da !!! Gerçi oğlum 1 gece bile yatılı gitmek istemiyor zaten baba 2-3 ayda bir görüyor. Almaya kalkarsa da sanırım çocuk kendini geri getirtir şimdilik bir hamle olmadığı için beklemedeyim ama karşı taraftan bir hamle gelirse psikolog vs tayin ettirip kararı bir şekilde kaldırmaya kararlıyım zaten babası annesinde kalıyor..... Yani kendine ait bir evi bile yok....
Çocuk kendini çok rahat ifade edebiliyor ve baba ile gezmeye giderken bile hava kararmadan beni anneme bırakmayacaksan gelmem diyor çok korkuyor çünkü o mahluk seni alıp götüreceğim anne bizi bulamayacak demiş bir defasında çocuğa bu oğlumda çok büyük korkuya sebep oldu... Bizim durumumuzda babanın yaşam tarzı ve psikolojik durumu vs bir çocuğa asla uygun değil gibi kendine has durumlarımız var. Arefe günü oğlumu babaannesine ben götürdüm babayı da görsün diye ve ben de orada kalmak zorunda kaldım çünkü asla orada kalmak istemiyor ödü kopuyor bırakacağım diye ama babayı da seviyor ve özlüyor. Yine de babası ile aynı yerde uyumak istemedi.Böyle birşey yapılabiliyorsa artık çok güzel olmuş.
Evet verdim oda tepeme çıktı ve kendisini sevdiğimi sanıyor. Halbuki tek derdim baba sevgisi almasıydı.Siz çok yüz vermişsiniz bu adama. O da tepenize çıkmış. Keşke hiç fotoğraf filan atmasaydınız. Ayrıca o kim oluyor ki sizin hayatınıza karışıyor? Kendisi hesap veriyor mu?
Çocuğu alma konusunda bir şey diyemem. 2.5 yaşında iken 1 ay vermeye başlayan bir tanıdığım vardı. Kendinizi her şeye hazırlayın.
Allah kolaylık versin sizede. Bu durumlar gerçekten zor.Kızım şu an 9 yaşında.
Ama 9 yıldır boşanmış bir aileye sahip. Şu aralar almıyor ama aldığı zaman çok daralıyordum. Babasından ulaşıyorum
Allah yardımcımız olsun. Bu durumlar cidden can sıkıcı. Bizimki keyfi ne zaman yeterse artık bazen ayda 1 bazende 2 ayda bir alıyor. Çocuğum babasını seviyor çünkü o hep gezdirip dediklerini yapıyor. Bende aynı yolu deneyecek gibiyim.Allah yardımcın olsun demeye geldim. Benim de oğlum 4,5 yaşında geçen sene boşandım. Bizim kararda da yaz tatilinde 1 ay baba da yatılı kalacak yazıyor çok şükür henüz öyle bir talebi olmadı. Umarım olmaz da !!! Gerçi oğlum 1 gece bile yatılı gitmek istemiyor zaten baba 2-3 ayda bir görüyor. Almaya kalkarsa da sanırım çocuk kendini geri getirtir şimdilik bir hamle olmadığı için beklemedeyim ama karşı taraftan bir hamle gelirse psikolog vs tayin ettirip kararı bir şekilde kaldırmaya kararlıyım zaten babası annesinde kalıyor..... Yani kendine ait bir evi bile yok....
Babasını özlüyor evet hatta yaşadığı yeri merak ediyor. Gitse dururmu bilmem.Çocuk kendini çok rahat ifade edebiliyor ve baba ile gezmeye giderken bile hava kararmadan beni anneme bırakmayacaksan gelmem diyor çok korkuyor çünkü o mahluk seni alıp götüreceğim anne bizi bulamayacak demiş bir defasında çocuğa bu oğlumda çok büyük korkuya sebep oldu... Bizim durumumuzda babanın yaşam tarzı ve psikolojik durumu vs bir çocuğa asla uygun değil gibi kendine has durumlarımız var. Arefe günü oğlumu babaannesine ben götürdüm babayı da görsün diye ve ben de orada kalmak zorunda kaldım çünkü asla orada kalmak istemiyor ödü kopuyor bırakacağım diye ama babayı da seviyor ve özlüyor. Yine de babası ile aynı yerde uyumak istemedi.
Allah kolaylık versin insallah. Benim kızım 9 yaşında. Ama eskiden pedagog ve icra memuru eşliğinde kızımı ağlayarak teslim etmiştim. O zaman tanımadığı babasina. Izah etmeye çalıştığımda da yapacak birşey yok denmişti. Uygulama bu sekilde degistirilmisse çok iyiÇocuk kendini çok rahat ifade edebiliyor ve baba ile gezmeye giderken bile hava kararmadan beni anneme bırakmayacaksan gelmem diyor çok korkuyor çünkü o mahluk seni alıp götüreceğim anne bizi bulamayacak demiş bir defasında çocuğa bu oğlumda çok büyük korkuya sebep oldu... Bizim durumumuzda babanın yaşam tarzı ve psikolojik durumu vs bir çocuğa asla uygun değil gibi kendine has durumlarımız var. Arefe günü oğlumu babaannesine ben götürdüm babayı da görsün diye ve ben de orada kalmak zorunda kaldım çünkü asla orada kalmak istemiyor ödü kopuyor bırakacağım diye ama babayı da seviyor ve özlüyor. Yine de babası ile aynı yerde uyumak istemedi.
İnsan icra yoluna başvurmak istemiyor ama insanı zorluyorlar. Babası şimdi görüyor mu peki kızınızı?Allah kolaylık versin insallah. Benim kızım 9 yaşında. Ama eskiden pedagog ve icra memuru eşliğinde kızımı ağlayarak teslim etmiştim. O zaman tanımadığı babasina. Izah etmeye çalıştığımda da yapacak birşey yok denmişti. Uygulama bu sekilde degistirilmisse çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?