• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben neden bu kadar üzgünüm? Duygusal boşlukta mıyım?

Döner ama kendi şartlarıyla. Zaten bu yüzden gitti.
Yaa niye herkes döner diyor 😳 ben niye bunu diyemiyorum. Kendi şartı ile dönsün o sorun değil. Ben aslında burada biraz kendimi deniyorum Katip. Benim karakterime o kadar ters ki sessiz kalmak. Bu sessizliğin sonunu merak ediyorum. Ben ilk defa böyle birşey yapıyorum. Ve dönmesinden sonraki tutumum da benim için çok önemli. Neden diyeceksin? Çünkü zaaflarını zayıf noktalarımı biliyorum. Bakayım nasıl üstesinden gelecegim. Derdim o.
Peki kendi şartları derken neyi kasdettin? Kendi şartlarının olgunlaşması mi?

Yaa niye herkes döner diyor 😳 ben niye bunu diyemiyorum. Kendi şartı ile dönsün o sorun değil. Ben aslında burada biraz kendimi deniyorum Katip. Benim karakterime o kadar ters ki sessiz kalmak. Bu sessizliğin sonunu merak ediyorum. Ben ilk defa böyle birşey yapıyorum. Ve dönmesinden sonraki tutumum da benim için çok önemli. Neden diyeceksin? Çünkü zaaflarını zayıf noktalarımı biliyorum. Bakayım nasıl üstesinden gelecegim. Derdim o.
Bi de bakmışsın hep beraber adamın ailesine bakıyorsunuz.

Arkadaşlar sinirlerim birkaç gündür o kadar bozuk ki... Neden bu kadar bu duruma taktım onu da bilmiyorum. Sizin yorumunuzu da merak ediyorum.
Öncelikle ne paylaştığı,ne yazıp çizdiği beni bağlamaz. Sonuçta kendi sayfası bunu söyleyeyim. Ama işin içine benle ilgili bir şey girince rahatsız oldum.
Profil fotoğrafına, benim çok beğendiğim ve benim için çektiği fotoğrafı koymuş. Bu fotoğrafı çok sevdiğimi de biliyor. 3-4 gün oluyor koyalı. Nedense buna canım sıkıldı. Yani ne gerek var allasen.
Şimdi bana demeyin ki engelleyin gitsin. Hayır böyle girişimde bulunmayacağım.
Yav bir insan niye bu fotoğrafı koyar? Onlarca fotoğraf varken? Biri bana şunu açıklar mı lütfen...

Arkadaşlar sinirlerim birkaç gündür o kadar bozuk ki... Neden bu kadar bu duruma taktım onu da bilmiyorum. Sizin yorumunuzu da merak ediyorum.
Öncelikle ne paylaştığı,ne yazıp çizdiği beni bağlamaz. Sonuçta kendi sayfası bunu söyleyeyim. Ama işin içine benle ilgili bir şey girince rahatsız oldum.
Profil fotoğrafına, benim çok beğendiğim ve benim için çektiği fotoğrafı koymuş. Bu fotoğrafı çok sevdiğimi de biliyor. 3-4 gün oluyor koyalı. Nedense buna canım sıkıldı. Yani ne gerek var allasen.
Yav bir insan niye bu fotoğrafı koyar? Onlarca fotoğraf varken? Biri bana şunu açıklar mı lütfen...
Seni çok iyi tanıyor. Göreceğinden adı gibi emin, buna takacağından da.

Çok fazla anlam yüklemiyor musunuz?
1—Canı istemiş koymuştur,
2—sizin gibi konuştuğu birileri vardır ona ithafen koymuştur
3—sizin aklınızı karıştırmaya çalışıyordur
4—macera arıyordur
Daha böyle uzar gider bu maddeler :kahve:

Çok fazla anlam yüklemiyor musunuz?
1—Canı istemiş koymuştur,
2—sizin gibi konuştuğu birileri vardır ona ithafen koymuştur
3—sizin aklınızı karıştırmaya çalışıyordur
4—macera arıyordur
Daha böyle uzar gider bu maddeler :kahve:
Anlam yüklemeye gelince dediğim gibi yazıp çizdiği, hikayeler falan umrumda da değil. Bunda netim. Ama bu fotoğraf için aynı şeyi diyemeyeceğim.

Anlam yüklemeye gelince dediğim gibi yazıp çizdiği, hikayeler falan umrumda da değil. Bunda netim. Ama bu fotoğraf için aynı şeyi diyemeyeceğim.
Gerçekten isteyen her türlü yolunu buluyor hiiç kendinizi üzmeyin
erkeklerin drama quenn modları tamamen numara bana göre :kahve:

Gerçekten isteyen her türlü yolunu buluyor hiiç kendinizi üzmeyin
erkeklerin drama quenn modları tamamen numara bana göre :kahve:
Bak bu konuda katılıyorum size.. O yüzden de parmağımı bile kimildatmam. Ama şu var gerekçelerinde haklı. Bir şey diyemem. Şimdi biz isteyen ulaşır vs diyoruz da bazen öyle olumsuz şartlar oluyor ki bir tarafı seçmek zorundasin. Şartlar olgun olsa dediğiniz zaten kesinlikle doğru.

Seni zarflıyor. Ona mesaj atmanı istiyor çünkü. Başka ne mana senin sevdiğin resmi koysun ki. Ulaşmayın yaa. bir fırtınadan yeni çıkmışsınız daha kendi kıçını yola sokamamış adamdan ne hayır gelecek. Bu kadar sıkıntıdan sonra size dağ olacak biri lazım yokuş değil.

Seni zarflıyor. Ona mesaj atmanı istiyor çünkü. Başka ne mana senin sevdiğin resmi koysun ki. Ulaşmayın yaa. bir fırtınadan yeni çıkmışsınız daha kendi kıçını yola sokamamış adamdan ne hayır gelecek. Bu kadar sıkıntıdan sonra size dağ olacak biri lazım yokuş değil.
Bu fikirlerine çok içtenlikle katılıyorum. Emin ol bu başlığı hezeyana kapildigim için açmadım. İcimdekini anlamlandırmak ,fikirlerinizi almak için açtım. Duygu seline kapılıp giden bir fıtrata sahip değilim. Yazmaya gelince kesinlikle yazmam. Kendimi tuttuğumdan değil. Karakterime ters. Ayrıca mücadeleyi verecek olan kişi ben değilim. Mücadele etmek isteyen gelir. Bu saatten sonra da zaten dediğin gibi dağ olacak biri olursa olur. Yoksa gerisi boş. Tecrubelerim bana çok şey kattı.

Beni zarfliyor mu? Orasıni bilemem. Resim hala profilinde. Her gün de hikaye paylaşıyor. Hikayeleri şiir üzerine öncesinden biliyorum. Hiç bakmıyorum da. Açıkçası merak da etmiyorum hikayelerini. Ama o fotosu durdukça üzülüyorum. O foto bana yaşadığım imtihanları,gectigim zorlukları,acıları hatirlatiyor. O yüzden farklı. ( Tabi bu düşüncemi bilmiyor). Ama o fotoyu çok sevdiğimi biliyor. Onun düşüncesi adına kesin yorum yapamıyorum. Dağ mi olur yokuş mu olur? Bu tamamen onun inisiyatifine kalmış bir şey. Bilemem Allah bilir.

Bu fikirlerine çok içtenlikle katılıyorum. Emin ol bu başlığı hezeyana kapildigim için açmadım. İcimdekini anlamlandırmak ,fikirlerinizi almak için açtım. Duygu seline kapılıp giden bir fıtrata sahip değilim. Yazmaya gelince kesinlikle yazmam. Kendimi tuttuğumdan değil. Karakterime ters. Ayrıca mücadeleyi verecek olan kişi ben değilim. Mücadele etmek isteyen gelir. Bu saatten sonra da zaten dediğin gibi dağ olacak biri olursa olur. Yoksa gerisi boş. Tecrubelerim bana çok şey kattı.

Beni zarfliyor mu? Orasıni bilemem. Resim hala profilinde. Her gün de hikaye paylaşıyor. Hikayeleri şiir üzerine öncesinden biliyorum. Hiç bakmıyorum da. Açıkçası merak da etmiyorum hikayelerini. Ama o fotosu durdukça üzülüyorum. O foto bana yaşadığım imtihanları,gectigim zorlukları,acıları hatirlatiyor. O yüzden farklı. ( Tabi bu düşüncemi bilmiyor). Ama o fotoyu çok sevdiğimi biliyor. Onun düşüncesi adına kesin yorum yapamıyorum. Dağ mi olur yokuş mu olur? Bu tamamen onun inisiyatifine kalmış bir şey. Bilemem Allah bilir.
Dağ olamayacağı aşikar zira balık baştan kokar. Neden onu hesaplarından silmiyorsun? Sana iki yönden yararlı olur birincisi gözünün önünde olmaz hayata daha hızlı kanalize olursun ikincisi ise silindiğini görünce bakalım sana ulaşıyor mu? Onu kendi silahı ile vurmuş olursun.

Dağ olamayacağı aşikar zira balık baştan kokar. Neden onu hesaplarından silmiyorsun? Sana iki yönden yararlı olur birincisi gözünün önünde olmaz hayata daha hızlı kanalize olursun ikincisi ise silindiğini görünce bakalım sana ulaşıyor mu? Onu kendi silahı ile vurmuş olursun.
Zaten takiplesmiyoruz. İkimizinde sayfası herkese açık. İkimizin de özel hayatimiza ait paylaşımı yok. Onun gönderisi falan da yok. Neden silmiyorum? Silmem için hadsiz biri olması lazım. Hiç bir zaman çizgisini aşmayan biri. Silmeyi hesap sormak gibi görüyorum. Giden kişi o ise o silebilir. Sorun yok. Onun bunu silah olarak kullandığını da düşünmüyorum açıkçası. Öyle olsa manipülatif girişimleri olur. O sessiz ben sessiz...

Zaten takiplesmiyoruz. İkimizinde sayfası herkese açık. İkimizin de özel hayatimiza ait paylaşımı yok. Onun gönderisi falan da yok. Neden silmiyorum? Silmem için hadsiz biri olması lazım. Hiç bir zaman çizgisini aşmayan biri. Silmeyi hesap sormak gibi görüyorum. Giden kişi o ise o silebilir. Sorun yok. Onun bunu silah olarak kullandığını da düşünmüyorum açıkçası. Öyle olsa manipülatif girişimleri olur. O sessiz ben sessiz...
sevdiğiniz resmi koyması gayet manipülatif bir hareket. ben olsam hesabımı kapardım bakalım ne tepki verecek diye. tabi umrumdaysa o da. siz bilirsiniz en doğrusunu bol şans:KK66:

Arkadaşlar geçen hafta ilginç bir şey yaşadım. Konuyu hatırlayanlar bilir. Zaten okuyunca yorumu ona göre yaparsınız. Bahsettiğim bu şahıs ile aramızda bir sohbet geçmişti. İnsanlara yardım konusunda konuşmuştuk. STK Lara güvenmediğini söylemişti. Ben de benim arkadaşımın eşinin yardım kuruluşu var. Bireysel yardım yapıyorlar istersen oraya verebilirsin dedim. İbanimi istedi. Bir miktar para gönderdi. İletirsin dedi. İsminin görünmesini istemedi.Buraya kadar sorun yok. Ama biz iletişimi kestikten 1 ay sonra ibanima bir miktar para gelmiş onun tarafından. Ve bu süre zarfinda ne mesaj ne konuşma hicbirsey olmadı. Ben de gönderilen parayı 3 gün sonra gördüm. Bunu niye attı diye düşündüm. Mevzuyu anladım ama arada iletişim yok yani sonucta o yüzden ben de yazdım niçin para gönderdin diye. Açıklamaya da ne yapacaksın? Yazmış. Yani sormana gerek yok babında. Yazınca bana hemen geri dönüş yaptı. Yardım için gönderdiğini senin için sorun yoksa her ay göndermek istediğini söyledi. Nasılsın vs tatile ciktin mi dedi. Evet dedim. İyi eglenceler dilerim dedi. Ben sorun olmaz sonuçta senin hayrın dedim. Teşekkür etti. Bu kadar .. Bu neydi şimdi ben bişey anlamadım🙄

Size yanaşmaya yüzü olmadığı için tatlı tatlı çatlaklardan sızmaya çalışıyor. Öncesinde kestirip attığı için yüzü yok haliyle o yüzden sizin değer verdiğiniz şeyler vasıtasıyla iletişim kurmaya çabalıyor. Ne kalabiliyorum ne gidebiliyorum hali yani. Bence görüşmek istiyorsanız sohbet açın istemiyorsanız da bundan sonra kendin gönderebilirsin deyip kapıyı kibarca gösterin.

Back