Bosanmış erkekle bekâr kadının evlenmesi

Böyle soğuk yapıp gizem olustiran tipleri de “kendini bilen” olarak tanimliyorlar ya tav oluyorum

4 ayda bosanacak hale gelinmis zor bir evlilik atlatan bir adam sadece 1 ayda evlilik konusmaya mi başladı konu sahibi? Z zorgurl

adama kör kütük aşık olsan bir araştır bakalım, bir şans ver vs denebilir ama görücü usulü tanışmada önce şartların eşit olması, mantığına yatması gerekir. ortada duygu yokken mantıken abes bir şeyin içinde kendini bulmana ne gerek var? türkiyede bir kadın kolay kolay 4 ayda boşanmaz.

Açıklamayı eksik yaptım sanırım. Pandemi döneminde görücü usulü yani birisi akrabalarına söylüyor görüşüyorlar ve uzak mesafe ilişkisi yürütüp belli bir süre ( 3-4 ay) nisanlilik dönemi gerçekleşiyor. Pandemi dönemi olduğu içinde düğün olmuyor. Benimle bir ay içinde evlilik niyetiyle konuştu çünkü flört değil evlilik niyetiyle görüşmeye başladık bende ciddi adımları önemseyen birisiyim fakat ben sürece yaymak istiyorum dediğimde de hayır hemen evlenelim demedi.
Eski eşi ile ilgilide ben kurtarmaya çalıştım ama bur yıl dolduktan sonra kadının belli bir süre beklemesi gerekiyor o süre dolduğu gibi başkası ile evlendi dedi. Günahını alamam o insan artık başkasının karısı oldu hakkında konuşamam ama demekki o süreçte başkası ile görüştü gibi düşüncesini söyledi. Somut olarak bildiğim yok sadece süre dolduğu gibi evlendi ne ara tanışıp ne ara evlenmiş olabilir diye şüphesini belirtti.

4 ayda ne olmuşta boşanmışlar mantıklı bir sebebi olmalı? yok çok üstü kapalı anlatmadığı şeyler var eksik çok.

Tekrar açıklama yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…