Boşanmış elif gibi dimdik kadınlar

:) insanda 19 yaşında bir evlilik hevesi oluyor bilmiyorum ama hiç kimse boşanmak için evlenmez illa ki altta yatan psikolojik nedenler vardır ama sonuç olarak çocuğum olmadan ayrılıp dışardan okulu bitirdim kendim için bir şeyler yapamaya çabalıyorum

Altta yatan neden,prenses masalları ile büyüdüğümüz için evliliği de bir eli yağda bir eli balda yaşayacağımızı düşünmemiz. Annemizin evinde fatura mi ödüyoruz, kira mi ödüyoruz,ev isleri ,yemek ile mi uğraşıyoruz?18 _19 yaşında herkes gezmek ,eğlenmek ister.evlilik de serbestlik olarak görüldüğü için hoş geliyor.sonra bütün bunlarla uğraşınca insan mutsuz oluyor.

Akıllı bir gençsen bu cesaretini bundan sonra okuyup meslek sahibi olmak için kullanırsın.

Benden yaşça küçüksün fakat benden daha güçlüsün Bende 28 yaşındayım 1.5 yık önce boşandım. Boşandığıma bir an bile pişman olmadım fakat henüz atlatabilmişte değilim tam anlamıyla. En çokta kendime kızgınım başka biri için neden bu kadar fedakarlık yaptım, neden çektim o kadar. İlk attığı tokatta neden terk etmedim. En önemlisi evlenmeden her şey ortadayken niye ayrılmadın. Çok kızıyorum bu yüzden kendime. Bazen olacağı varmış diyip akışına bırakıyorum. 1.5 yıl sonunda biriyle tanıştım. İlk tanıştığım günü boşandığımı söyleyemedim.Kafam dağıldı kendimi çok iyi hissettim. 2 kere görüştükten sonra dün akşam telefonda başımdan kısa bir evlilik geçtiğinden bahsettim. Aldığım cevap bir daha asla görüşmeyelim oldu. Uzun zamandır iyiydim ama bu yaşadığım şey yine hatırlattı yaşadıklarımı. Bazı şeylerin ilacı zaman ve gerçekten kalbi temiz iyi niyetli bir adam. İşte o zaman tam olarak atlatmış olacağız. Benim için böyle bu en azından.

Sanada gecmis olsun canim. Ne kadar sürdü tüm bunlar? Niye altın şu bu istemedin, cok mu aşıktın? Evlilikle kiyaslanamaz tabii ama benimde ex bana iliskimizin aon dönemlerinde kötü davranip, kırıcı şeyler söylemişti. Öte yandan güzel sözler, iltifatlar da ediyordu. Dengesizlik iste, bende kolay kolay kopamadim, hem 2 yillik emekte vardi isin icinde. Bi ayril bi baris derken yirrtim attim, cizgi cektim herseye, her yerden engelledim. Zordu ama bitti sonunda. Insan içinde olunca bazi seyleri göremeyebiliyor veya fazlasiyla tahammül gösteriyor. Ardindan da ne kadar sacma diyorsun, bunlarin hepsi sana ders oluyor.

1 yıllik bir evlilikti oncesinde de 2 yil flört.. evet sevgiden malesef gozumu kapattim cogu seye. Kesinlikle ders çikarip yoluma devam ediyorum,yasadiklarimin bazilarina da ornek olmasi icin anlatiyorum..herkes tecrube etmeden de önlemini alabilsin diye

Bin maşallah size . Konu başlığınız o kadar guzel ki . Kesinlinle elif gibi dimdik durmuşsunuz . Yaşınız gerçekten küçük. Ve bu yaşta kötü olan çoğu seyi tecrübe etmişsiniz. Bu yuzden kpss ,üniversite sinavlari falan sizi yıldıramaz bence başarilarinizin devamini dilerim . Bu yaşta bu sekilde akillı davrandığın ıçin de tebrik ederim Rabbim yolunuzu aydin etsin inşallah

Teşekkür ederim

Kendi kaybettiğine üzülsün . Siz daha iyilerine layiksiniz arasada görüşmeyin

Kesinlikler katılıyorum. 6 yasında kızımla yepyeni bir hayat kurdum. Gururla söylüyorum kızımla dimdik ayaktayım. Hatta o bana daha çok güç veriyor. İyi ki var ve İyiki boşanmışım.

tebrik ederim atanma meselesi için yazıyorum 33 yaşında boşanıp 47 yaşında atanan arkadaşım vardı sizde bu azim varken yaparsınız hayırlısıyla

:) evet hayalim de tam bu kendime yetebilmek ayaklarımın üzerinde durmak kasımda kpss ye gireceğim ama çok bir bilgi birikimim yok Inşallah ilerleyen zamanlarda ben başardım demek istiyorum
Biten şey bitmiştir bosanma kapıya dayanınca kadar kendimizi kandırdık bosanma asamasinda biriyle mesajlaşmak davada sıkıntı olurmu

Ben 34 yaşında atandım sen daha çok küçüksün çok akıllı güclu bir kızsın ailen arkanda bir pislikten kurtulacak cesaretin var bir yol sev kendine ve korkmadan ilerle çok başarılı olacaksın

Bir de bu hayatlara bile bile katlanıp sonra da nasıl da güçlü kadınım, aman nasıl da cesurum demiyorlar mı . Çok büyük bir iş başarmışlar sanki.alt tarafı hadi bana eyvallah deyip, kapıdan çıkıp gideceksiniz.yarın eski tas eski hamam.saçma sapan edebiyat parçalamalar falan filan.tam komedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…