Ben 22 yaşındaydım tanıştığımız da o 31 bir şekilde inandım işte hata yaptım, annem var zaten annem destekçi sağolsun ben çalışıyorum kızıma bakıyor her zaman arkamda allah razı olsun. Şuanda 25 yaşındayım. Sabıkalı olduğunu daha önceleri 8 sene içerde yattığını ben çok sonra öğrendim akrabası sayesinde öğrendim. Kızımın ve benim doğduğum yaşadığım şehirden onun yüzünden ayrılmak zorunda kaldık bebek daha küçükken kapıya gelip rahatsız ediyordu çünkü. Panikliyorum çünkü çok akıllı kurnaz bir adam. Her ince detaya kadar düşünebiliyor bu konularda o yüzden tabiki vermem ölüm çıkması gerek ancak ama mahkeme de 4 yaşına geldiğinde hanginizin durumu iyiyse ona verilir yatılı da verilir demiş sözde kendisine. Ben çalışıyorum çok şükür kızımın herşeyin alıyorum kendi başıma. Borçlarım var evet ama hiç bişeyi eksik değil kendisi benim zorumla bir iki defa para göndermekten ve bir iki defa geldiğinde zoraki bez aldırdım onun dışında bir şeyine karışmadı almadı onlara da laf soka soka almıştı bezi.