- 25 Aralık 2023
- 111
- 4
- 13
- Konu Sahibi uzgunanneee
-
Arkadaşlar benim 11 yıllık git gelli bir ilişkim vardı ilk aşkımdı çocukluk aşkımdı ve bu zamana kadar hep git gelli durumlar yaşadık mesafe vardı o gitti ben geldim ben gittim o geldi derken bir süre 3 senee kadar hiç konuşmadık ben onu unutabilmek için biri ile beraberdim evlendik hoşlandım sandım çocuğum oldu sonra ayrıldık eşimle ama içimde hep ilk aşkım ukte kaldı sonra tekrar birlikte olmaya başladık geri döndü yanıma geldi gitti tekrar geldiğinde saçları yok kaşları yok zayıflamış kanserim dedi inanamadım lösemi olmuş baya bir hastanede yattı normal de yaşasaydı çarşamba günü yanına hastaneye gidecektim annesi aradı seni görmek istiyor demişti ama ölüm haberi geldi içim yanıyor çok kötüyüm atlatamıyorum sürekli ağlıyorum ne yapacağımı şaşırdım mezarına bile gidemedim beni duyuyor mu acaba görüyor mu çok kötü hissediyorum kendimi
merhaba benim evlilik dışı çocuğum var 3 yaşında mahkemeye verdiği için babası kişisel ilişki kuruyor sözde 6 ayda gelirse ve boş boş gelip gider anca sözde baba kendisi hiç bişey almaz ben herşeyini alırım bir dediğini iki etmem . en son tanımadığım bir adamla geldi görmeye ve kızım uzun zamandır görmediği için istemedi onu oda bozulup gitti hemen döndü kendi şehirine ve dedim başka adamı getirme diye çocuğumun psikolojisini bozuyor onun gelmesi iyi gelmiyor çocuğuma ve ben tek görüşücem budan sonra sen gelmeyeceksin dedi .ben onları tek bırakmayacağımı söyledim kişisel ilişkiyi kaldrıma şansım var mı ne yapabilrim hiç bir desteği yok foto çekilip gidiyor bir kez olsun bir ihiyacı varmı sormadı.
velayeti siz de olduguna göre ve gecerlı bır psıkolog raporu olursa, ılısıgı kesebılırsınız. mahkeme surecı bıraz suruyor ama mumkunmerhaba benim evlilik dışı çocuğum var 3 yaşında mahkemeye verdiği için babası kişisel ilişki kuruyor sözde 6 ayda gelirse ve boş boş gelip gider anca sözde baba kendisi hiç bişey almaz ben herşeyini alırım bir dediğini iki etmem . en son tanımadığım bir adamla geldi görmeye ve kızım uzun zamandır görmediği için istemedi onu oda bozulup gitti hemen döndü kendi şehirine ve dedim başka adamı getirme diye çocuğumun psikolojisini bozuyor onun gelmesi iyi gelmiyor çocuğuma ve ben tek görüşücem budan sonra sen gelmeyeceksin dedi .ben onları tek bırakmayacağımı söyledim kişisel ilişkiyi kaldrıma şansım var mı ne yapabilrim hiç bir desteği yok foto çekilip gidiyor bir kez olsun bir ihiyacı varmı sormadı.
ayrıca neden bır baska adamla gelıyor gorusmeye ? cocugunuz zaten daha babasına zor alısırken, bır yabancıyı neden getırıyor. bu bıle yanlıs bır hareket . cocugu ıle gorusmesını engellemeyın derdım kesınlıkle. cunku benım esıme de eskı esı bunu yaptı hem de gercekten hıc bır dogru sebeb yokken. ama sızın cocugunuz zarar goruyorsa engelleyın dıyecek kadar da net biriyimmerhaba benim evlilik dışı çocuğum var 3 yaşında mahkemeye verdiği için babası kişisel ilişki kuruyor sözde 6 ayda gelirse ve boş boş gelip gider anca sözde baba kendisi hiç bişey almaz ben herşeyini alırım bir dediğini iki etmem . en son tanımadığım bir adamla geldi görmeye ve kızım uzun zamandır görmediği için istemedi onu oda bozulup gitti hemen döndü kendi şehirine ve dedim başka adamı getirme diye çocuğumun psikolojisini bozuyor onun gelmesi iyi gelmiyor çocuğuma ve ben tek görüşücem budan sonra sen gelmeyeceksin dedi .ben onları tek bırakmayacağımı söyledim kişisel ilişkiyi kaldrıma şansım var mı ne yapabilrim hiç bir desteği yok foto çekilip gidiyor bir kez olsun bir ihiyacı varmı sormadı.
nafaka arttırım davası acın. ufe tefe oranunda zam gelıyor ustelık. benım esım resmen su an 10.000 cıbarı oduyor , cocuguna.yargılarlar diye yazamadım onda ama artık canıma tak etti aldı nüfusa nafaka 1000 tl icrayla ödeniyor 930 tl kalıyor ona ne yetecek ki
Yani çocuğumu psikoloğa mı götürüp rapor almaö ivelayeti siz de olduguna göre ve gecerlı bır psıkolog raporu olursa, ılısıgı kesebılırsınız. mahkeme surecı bıraz suruyor ama mumkun
teşekkür ederim yorumunuz için çocuğu psikloğa mı götürmem gerek rapor almak için acaba gece ağlıyor git diye bağırarak o her geldiğinde uykusunda kanıt gerekiyormuş nasıl kanıtlıcam bilmiyorum mesajlar var ama geçerli olurmu bilmiyorum.ayrıca neden bır baska adamla gelıyor gorusmeye ? cocugunuz zaten daha babasına zor alısırken, bır yabancıyı neden getırıyor. bu bıle yanlıs bır hareket . cocugu ıle gorusmesını engellemeyın derdım kesınlıkle. cunku benım esıme de eskı esı bunu yaptı hem de gercekten hıc bır dogru sebeb yokken. ama sızın cocugunuz zarar goruyorsa engelleyın dıyecek kadar da net biriyim
nafaka arttırım davası acın. ufe tefe oranunda zam gelıyor ustelık. benım esım resmen su an 10.000
yükseltrilermi acabanafaka arttırım davası acın. ufe tefe oranunda zam gelıyor ustelık. benım esım resmen su an 10.000 cıbarı oduyor , cocuguna.
cocuk psikoloğu bulun, mumkunse ozel olmasın ama tabi ozel de daha hızlı ılerlesınız bu da bır gercek.Yani çocuğumu psikoloğa mı götürüp rapor almaö i
anlamadım, git dıye nıye aglıyor cocugunuzteşekkür ederim yorumunuz için çocuğu psikloğa mı götürmem gerek rapor almak için acaba gece ağlıyor git diye bağırarak o her geldiğinde uykusunda kanıt gerekiyormuş nasıl kanıtlıcam bilmiyorum mesajlar var ama geçerli olurmu bilmiyorum.
avukatınız var mı ? anlamadımzamanında çocuğu kaçırmakla tehdit etti çok korkuyorum o yüzden nafaka yükseltirim tabiki söylerim avukatıma teşekkür ederim inanın initkam duygum yok sadeced çocuğumun psikolojisi etkileniyor bir yararı yok zararından başka benim gözetimim altında görüşüyorlardı zaten şimdi tek alıp buluşmak istediğini yazmış 1 saat ağlar alışır dedi ben ağlatmam çocuğumu dedim
kacıramaz, kaldı kı cok buyuk yaptırımı var. boyle sızı sındırmesıne ızın vermeyın.zamanında çocuğu kaçırmakla tehdit etti çok korkuyorum o yüzden nafaka yükseltirim tabiki söylerim avukatıma teşekkür ederim inanın initkam duygum yok sadeced çocuğumun psikolojisi etkileniyor bir yararı yok zararından başka benim gözetimim altında görüşüyorlardı zaten şimdi tek alıp buluşmak istediğini yazmış 1 saat ağlar alışır dedi ben ağlatmam çocuğumu dedim
su an onun tek basına alıp vakıt gecırme hakkı yok. o yuzden bu hakkı ona vermeyın. yabancı bırı ıle gelıyor. cocuk aglıyor, baba ıle tek kalmaya da alısık degıl. yanı bır cok olumsuz etken varken, tek bırakmayın.zamanında çocuğu kaçırmakla tehdit etti çok korkuyorum o yüzden nafaka yükseltirim tabiki söylerim avukatıma teşekkür ederim inanın initkam duygum yok sadeced çocuğumun psikolojisi etkileniyor bir yararı yok zararından başka benim gözetimim altında görüşüyorlardı zaten şimdi tek alıp buluşmak istediğini yazmış 1 saat ağlar alışır dedi ben ağlatmam çocuğumu dedim
hiç aynı evde yaşamadık çocuk olunca başka biriyle aldatmış beni zaten biz olduğumuz şehirden mecburen başka şehire taşındık onu bahane ediyor kaçırdın diyor halbuki kaçırmadım . 3 yaşına girecek bir ay sonra . kişisel ilişki mahkemesi açmıştı iki haftada bir görüşme şansı var gelmiyor doğru düzgün zaten çocuk da görmediği için trip yaptı haliyle çekti gitti geri hemen . birde dilenciye para verir gibi 200 tl para verdi almak istemedim çantaya atmış . çocuk kötü etkileniyor kendide o gün adama dedi zaten çocuğa iyi gelmiyorum diye. ama şimdi birdahakine tek görüşmek istediğini 1 saat ağlar seni ister sonra susar alışır dedi ben vermem dedim tek başınıza götüreemezsin polisle gelirim mahkeme kararı var diyorsu an onun tek basına alıp vakıt gecırme hakkı yok. o yuzden bu hakkı ona vermeyın. yabancı bırı ıle gelıyor. cocuk aglıyor, baba ıle tek kalmaya da alısık degıl. yanı bır cok olumsuz etken varken, tek bırakmayın.
buarada cocuk kız mı erkek mı ? kac yasında ? ne zamandır babayı goruyor ? baba ıle aynı ev ıcerısınde yanı anne baba cocuk olarak vakıt gecırmıs bır cocuk mu ?
evet varavukatınız var mı ? anlamadım
sizinle ayrıyeten konuşmak dertleşmek istedim şuan içim bir nebze ferahlattınız allah razı olsun çevremdekiler hep olumsuz düşünüyo çünküsu an onun tek basına alıp vakıt gecırme hakkı yok. o yuzden bu hakkı ona vermeyın. yabancı bırı ıle gelıyor. cocuk aglıyor, baba ıle tek kalmaya da alısık degıl. yanı bır cok olumsuz etken varken, tek bırakmayın.
buarada cocuk kız mı erkek mı ? kac yasında ? ne zamandır babayı goruyor ? baba ıle aynı ev ıcerısınde yanı anne baba cocuk olarak vakıt gecırmıs bır cocuk mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?