- Konu Sahibi seraphimax
-
Arkadaşlar, yaptığınız çoğu yorumlarda eşimin asla düzelmeyeceğini, başka alternatiflere bakmam gerektiğini söylediniz...
Sizlere anlatmadığım, paylaşmak istemediğim başka ayrıntılar da var, onları geçtim.
Bana durmadan para harcama diyor, size yemin edebilirim, ne kendi üstüme ne de çocuğumun üstüne altına kıyafet almadık.
Çanta meselesini biliyorsunuz, oğlum pırtık çanta ile okula gitti geldi beyefendinin kılı kımıldamadı.
Bunun gibi düşüncesizlikler...
Dün bana 300 TL verip İstanbul'a gitmemi, orada 4 ay kalmamı bu arada kendi de borçları ödeyeceğini söyledi. Bu aylar içinde kendi çift maaş alacak, yol parası alacak, maaşı da kendine kalacak...
Neymiş efendim, arabaya lastik alacakmış, otogaz sistemi takacakmış...
Ben 4 ay teyzemin yanında bu parayla kalacakmışım...
Kendi memleketine gidip orada bacıları damatları ve kalabalık ailesiyle mangal yapacakmış...
Bıktım senden dedim.
Boşan, çocuğu da bana bırak diyor...
Madem çocuğu alacaksın eşşek gibi bakacaksın diyor...
Araba benim üstüme, ama o ben gider satarım, üç beş sana veririm, nafaka falan da vermem diyor...
Çocuğa da bakmam diyor....
Çocuk benim, ölsem vermem....
Şimdi şunu soracağım, bilen arkadaşlar vardır muhakkak, bana ''Sen aptalın tekisin, kanun bilmezsin'' dedi ama şu var,
1- mal rejimi dolayısıyla arabanın yarısı benim...
2-Doktor raporu ile psikolojik şiddet gördüğümü, çocuğun da gördüğünü ispat edebilirsem, tazminat ve nafaka hakkım var diye biliyorum...
3-Çocuğa mutlaka bir ödeme yapması lazım diye biliyorum...
Görüşlerinizi bekliyorum....
Arkadaşlar, yaptığınız çoğu yorumlarda eşimin asla düzelmeyeceğini, başka alternatiflere bakmam gerektiğini söylediniz...
Sizlere anlatmadığım, paylaşmak istemediğim başka ayrıntılar da var, onları geçtim.
Bana durmadan para harcama diyor, size yemin edebilirim, ne kendi üstüme ne de çocuğumun üstüne altına kıyafet almadık.
Çanta meselesini biliyorsunuz, oğlum pırtık çanta ile okula gitti geldi beyefendinin kılı kımıldamadı.
Bunun gibi düşüncesizlikler...
Dün bana 300 TL verip İstanbul'a gitmemi, orada 4 ay kalmamı bu arada kendi de borçları ödeyeceğini söyledi. Bu aylar içinde kendi çift maaş alacak, yol parası alacak, maaşı da kendine kalacak...
Neymiş efendim, arabaya lastik alacakmış, otogaz sistemi takacakmış...
Ben 4 ay teyzemin yanında bu parayla kalacakmışım...
Kendi memleketine gidip orada bacıları damatları ve kalabalık ailesiyle mangal yapacakmış...
Bıktım senden dedim.
Boşan, çocuğu da bana bırak diyor...
Madem çocuğu alacaksın eşşek gibi bakacaksın diyor...
Araba benim üstüme, ama o ben gider satarım, üç beş sana veririm, nafaka falan da vermem diyor...
Çocuğa da bakmam diyor....
Çocuk benim, ölsem vermem....
Şimdi şunu soracağım, bilen arkadaşlar vardır muhakkak, bana ''Sen aptalın tekisin, kanun bilmezsin'' dedi ama şu var,
1- mal rejimi dolayısıyla arabanın yarısı benim...
2-Doktor raporu ile psikolojik şiddet gördüğümü, çocuğun da gördüğünü ispat edebilirsem, tazminat ve nafaka hakkım var diye biliyorum...
3-Çocuğa mutlaka bir ödeme yapması lazım diye biliyorum...
Görüşlerinizi bekliyorum....
Allah yardımcın olsun,zor bir sürece girmişsin.
Eşinin seni korkutup sindirmesine izin verme.
Mahkemeler,kocaların kurallarıyla işlemiyor.Yasalar var.
Eşinin söyledikleri,boş tehditlerden ibaret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?