- 8 Eylül 2015
- 22
- 13
- 88
- 36
Eşimle 7 yıl sevgililikten sonra evlendik ve 3 yıl bitti bi kızm var.esim beni aldattı ve ben yeni hamile olduğumu öğrenmiştim hayatta beni ne beklio kestiremedim Anne olacak olmak evli olmak vs vs anlam veremedim önümü göremedim..bu yüzden eşime şans verdim..fakat eşim defalarca kez beni aldattı her defasında ağlamalar yalvarmalar ben kızım için yapamadım onun düzenini bozamadim..cesaretim yoktu bana bela olur diye korktum huzursuz eder çocuk etkilenir zira benden boşanacak adam değil epey zor olacak..sorarsanız beni çok seviyor..iyi bi adam saygın bir adam ama mesele ben olunca saygı yok evde yada herkesin için de hakaret etmek onun için zor değil..bende iyi değilim ona tahammülüm yok en ufak bişeyde bağırıp çağırıyorum sinir krizleri geciriyorum..zira bi çok sıkıntıyı tek başıma üstlenip yardım almadan atlatmayı denedim..ona sorarsanız ben rezilim ama Aldatılan bi kadın nasıl tepki verir ki.ve kavgaların sonunda şiddet defalarca kez ha o bana vurunca ben de durmadım zira buna hakkı yoktur bende vurdum yada kendimi korudum ..hamile ve ya sezaryanli farketmedi şiddet uygulandığında ..ama gidemedim mesele ekonomi değildi ayda 4000 küsür gelirim var devlet memuruyum bi arabam var .vs vs ..demem oki mesele cesaretimdi küçücük bi bebeği daha sindirememisken bilmediğim bi dünyaya surukleyemedim..aldatma şiddet artık yok...ama mutsuzum saygı yok ilgi yok karı kocalık yok ...aslında yapmam gereken belli ama gelecek ile endişelerim var evet kızıma ve kendime bakabilirim lakin hala o cesareti kendimde bulamadim...aile desteği derseniz ana babaya kardeşe analık yapmış bi kadinim..onlardan pek bi destek görmem yani yıllarca toparlayan ben oldum..iyi değilim farkındayım ağır vi depresyona giriyorum ihtiyacım var birilerinin bana bişeyler söylemesine ihtiyacım var ..umarim anlatabildim