• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmayı düşünüyorum! Kızlar lütfen akıl verin. İşin içinden çıkamıyorum

Neden bu kadar sessiz kalıyorsunuz esinize karşı. Belki istemiyorsanız ama her dediğinize davranışlarınızla tamam diyorsunuz.

Hala o evde kalmana sebep olan sey ne cok merak ettim.Anlattigin kadariyla ailen arkanda görünüyor.Adamin daha ne yapmasini bekliyorsun, öldürmesini mi?

Lütfen canınızın kıymeti olsun. Kurtarın kendinizi bu mahluktan.

Umarım bu olay ciddi değildir. Konuyu açan siz olduğunuz için ilk önce sizinle başlayayım tavrınız çok yanlış. Beni eniştemle görüştürmüyorsan sen de yengenle görüşme ne demek? Yanlışı yanlışla kapatmaya çalışmışsınız. Ailelerle görüşmeme kararını nasıl alabildiniz nasıl bir düşünceyle yani? O ailesiyle görüşmezse siz de görüşmemeyi kabul ettiniz yani. Karşımdaki insan bana derse sen ailenle görüşme ben de görüşmem kapıyı gösteririm net. Kimsenin kimseye ailenle görüşme deme hakkı yok. Bir de kendisi gizli gizli görüşüyor diyorsunuz kendisi görüşmese sorun yok yani siz kabul ettiniz kendi ailenizle görüşmemeyi. Siz bu adamı neden hala çekiyorsunuz? Gidin alın darp raporunu aileniz arkanızda mı anlamadım ama durduğunuz her dakika kabahat. Ne yapayım diye sormuşsunuz size önerim iyi bir eş olmayacağını daha ilk aylardan belli eden adamın yanında bir dakika daha durmayın

Darp raporu alip boşan. Gerçekten başka çaren yok.

Burası iran değil. Din adı altında zorbalik yapamaz.

Referans olanlara da iki çift sözüm var da. Neyse. Ban yemek istemiyorum.

kızlar 3 ay önce evlendim. Görücü usulu arada tanıdıklar aileye kefil olanlarda vardı.4.5 ay nişanlı kaldık. 3 ay öncede evlendim. Balayında herşey cok güzeldi. Balayından döndükten sonra kabus basladı.kocam babasına sormadan asla adım atmıyo eve bisey almıyor. Para harcamıyor. Bana ev harcaması icin verecegi parayı bile babası belirliyor. Ben buna dayanamıyorum artık kavga ettik bu sebepler icin. 4-5 gün ayrı kaldık. Sonra aileler girdi araya bizi evimize gönderdiler. Bu sefer kıskanclık basladı beni ablamın eniştemden kıskanıyor aynı ortama sokmak istemiyor görüştürmek istemiyor. Bende seni yengenle görüştürmücem o zaman diyorum sen yapamazsın kadınsın! Diyor. Bana sırf eniştemle görüştürmemek icin dini bi sürü ögütler verdi ki kendisi sadece babasının oldugu ortamda namaz kılan birisi. Bende dinlemek istemedigimi belirttim. Bana imanı zayıf dedi bende ona dinsizsin sende o zaman deyince ailesine bosanmak istedigini söledi. Bende annemlere gittim 20 küsür gün ayrı kaldık. Ailesi ne aradı ne sordu. Araya aracılar girdi. Onun annesi babası benim annem babam bulustular konusmak icin. Gelir gelmez işi bitirmeye geldiklerini benim kusurlarımı babama sölemek icin geldiklerini belirttiler orda biraz kavga ortamı oldu. Sonra aracıların yanında sölediklerini inkar ettiler biz demedik kurana bile el basacaklardı. Sonra eşim geldi beni aldı annemlerden . Ailelerle görüşmeme kararı aldık ama kendisi gizli gizli görüşüyormus. Eşim o kavgada beni itip kakıp vurmustu ufak tefek ailem o yüzden hakaret etti ona. Ve eşim ailenle görüşmüceksin die beni görüştürmüyor kendisi görüşüyor. Biz bu sürecte kabga ettk bana şiddet uyguladı yüzümü gözümü morarttı ailesi yine beni sucladı tahrik etmiştir dedi onu korudular . Yine affettim. Ama ailemle görüştürmüyor, kendisi her istedigi zaman gidiyor arıyor bana yasak ama! Hastaneye bile göndermiyor ailemin yanına önemli sağlık meselesi oldu. Bunun icin kavga ettk arayıp sormuyorda 2 gündür napmalıyım. Ben erkegim yparım ederim sen hic bisey yapamazsın kadınsın, sadece bana itaat etmek zorundasın sorgulamadan itaat edeceksin diyor
Yok yakınken dön bacım hazır çocuk da yok.. Benim ki de bu tarz bir insan şu an boşanma aşamasındayım hala durum atıyor kadının dinle alakalı yapması gerekenleri.. Dini kullanıp, sömürenlerden kaç bacım..

kızlar 3 ay önce evlendim. Görücü usulu arada tanıdıklar aileye kefil olanlarda vardı.4.5 ay nişanlı kaldık. 3 ay öncede evlendim. Balayında herşey cok güzeldi. Balayından döndükten sonra kabus basladı.kocam babasına sormadan asla adım atmıyo eve bisey almıyor. Para harcamıyor. Bana ev harcaması icin verecegi parayı bile babası belirliyor. Ben buna dayanamıyorum artık kavga ettik bu sebepler icin. 4-5 gün ayrı kaldık. Sonra aileler girdi araya bizi evimize gönderdiler. Bu sefer kıskanclık basladı beni ablamın eniştemden kıskanıyor aynı ortama sokmak istemiyor görüştürmek istemiyor. Bende seni yengenle görüştürmücem o zaman diyorum sen yapamazsın kadınsın! Diyor. Bana sırf eniştemle görüştürmemek icin dini bi sürü ögütler verdi ki kendisi sadece babasının oldugu ortamda namaz kılan birisi. Bende dinlemek istemedigimi belirttim. Bana imanı zayıf dedi bende ona dinsizsin sende o zaman deyince ailesine bosanmak istedigini söledi. Bende annemlere gittim 20 küsür gün ayrı kaldık. Ailesi ne aradı ne sordu. Araya aracılar girdi. Onun annesi babası benim annem babam bulustular konusmak icin. Gelir gelmez işi bitirmeye geldiklerini benim kusurlarımı babama sölemek icin geldiklerini belirttiler orda biraz kavga ortamı oldu. Sonra aracıların yanında sölediklerini inkar ettiler biz demedik kurana bile el basacaklardı. Sonra eşim geldi beni aldı annemlerden . Ailelerle görüşmeme kararı aldık ama kendisi gizli gizli görüşüyormus. Eşim o kavgada beni itip kakıp vurmustu ufak tefek ailem o yüzden hakaret etti ona. Ve eşim ailenle görüşmüceksin die beni görüştürmüyor kendisi görüşüyor. Biz bu sürecte kabga ettk bana şiddet uyguladı yüzümü gözümü morarttı ailesi yine beni sucladı tahrik etmiştir dedi onu korudular . Yine affettim. Ama ailemle görüştürmüyor, kendisi her istedigi zaman gidiyor arıyor bana yasak ama! Hastaneye bile göndermiyor ailemin yanına önemli sağlık meselesi oldu. Bunun icin kavga ettk arayıp sormuyorda 2 gündür napmalıyım. Ben erkegim yparım ederim sen hic bisey yapamazsın kadınsın, sadece bana itaat etmek zorundasın sorgulamadan itaat edeceksin diyor
Bu kadar şeyden sonra hala nasıl ne yapmalıyım diye sorabiliyorsunuz?

dayak yemişsin de ailenle görüştürmemesi mi sorun.
ailene gitmemen için ne yapıyor kapıyı üstüne mi kitliyor işe giderken?

Neden biricik yaşamında kurban rolünü uygun gördün kendine? Niye bu kadar acının içindesin? Hiç tanımadığın adamla evlenmek başlı başlına saçmalık zaten. Çok hata yapmışsın. Adam özünde neyse öyle davranıyor. Başlarda harika olupta sonradan değişmemiş. Tanımıyordun çünkü. Tüm bu yaşananlar senin suçun. Kendine değer vermeye başlamazsan daha da zor günlerin olacak. Kırmak istemem ama nedir bu kadınların ben bilmem beyim bilir modu anlamıyorum. Gel baştan başlayalım dese razısın bence. Onca eziyete rağmen?!!

Her safhasında affetmemen gerekiyordu canm keşke böyle şeyler olmasaydı ama olmaması için elinden geleni yapacaksın sen kadınsın kendini ezdirme ama ezdirmicem diye de her dediğine karşı olma arayı bul aramiyosa sende arama zaten hep o dönmüş geri bırak yine o gelsin ayağına geldiğinde de şartlar koy soğuk dur alakasız dur boşanmak istiyosanda bosan kendini uzmene deymez hiç bişey ilk önce kendini değerli gör üç içinde bu kadar şey yaşanır mı ya

Yok yakınken dön bacım hazır çocuk da yok.. Benim ki de bu tarz bir insan şu an boşanma aşamasındayım hala durum atıyor kadının dinle alakalı yapması gerekenleri.. Dini kullanıp, sömürenlerden kaç bacım..
Aynısını o da yapıyor hala dinle ilgili gönderme yapıyor durum paylaşıyor kendisini haklı görüyor

Ailemle arama sadece ailem ve ben gireriz.
Aile dışındaki kocam,çocuğum dahi giremez!
Çünkü BENİM ailem..

Şiddet var. Saygı yok. Sevgi zaten imkansız.
Dini konuya girmek istemiyorum.
Bu tarz şeyler allah ile kul arasındadır.
Benim kömürler sadece beni yakacak başkasını değil :D

Bazı şeyler değişmez değişen olduğunu görmedim,duymadım.

Hayır bir mecburiyetiniz olsa,oturun çekin bunu.
5-6 ay veya 5 sene önce nasıl yaşıyorduysanız,tekrar eski hayatınıza mis gibi döner yaşarsınız.
İnsanın kendine yaptığını,hiç kimse yapamazmış.

Back