boşanmaya karar verdim

Evde tek kalıyorsan kapını falan kilitle dikkatli ol ayrıca kocan boşanıp nafaka falan vermiyim diye düşünüyorsa başka yollar deneyebilir çamur atabilir beni aldattı diyebilir vs vs oyüzden şimdiden sen bişeyler yap darp raporu galan al ki boşanma nedeniniz anlaşılsın elinde elle tutulur birşey olsun

Altinin bilezigin yokmu?
Senin yerinde olsam gider bi yurda yada otele yerlesrdim.yurdun aylik ucretini cok rahat karsilarsin ayrica.edut odalarida var yurtta ayrica rahat rahat ders calisirsin.

Bu igrenc ortamda kendin oluyorsun farkinda degilsin...ne zaman ehhh yeter diyeceksin merak ediyorum.

yarın avukatın yanında nasıl davranmalıyım.
eşime sıraladım bunları verirsen yarın hemen çıkıp giderim haftaya boşanırız dedim.
baban filan gelmesin dedim.adamlık mertlik filan damardan girdim
3bin mihir.her ay 350 tl nafaka.altınların yarısı.
hepsine tamam dedi sadece tazminat istedim 10bin tl onu kabul etmedi.
yani biri aklına girer de yarın fikrini değiştirirse.
ailesi bunları vermek istemeyebilir.ama ailesine demiş kesinlikli ben boşanıyorum.kimse karışmasın demiş.
benim ona yalvarıp tekrar barışacağımı düşünüyo.
yüzünde de benim tırnak izin var.avukat ona acıyıp onu korumaya çalışırsa.aklıma binbir soru geliyo.
eşim seninle bi daha kesinlikle olmıayack filan dedi.tmam ben sana barışalım demiyorum ama bana haklarımı verceksin fukara sümüğü atıyorum seni git diyemezsin dedim.dedim 1 yıl olmadan dava acamazsın.ancak anlaşmalı boşanırız.o da benim isteklerimi yaparsan. önce kaç yıl sürerse sürsün ben davamı açcam dedi.
ben de boşanana kadar bu evdeyim.hiç bi yere gitmiyorum dedim.sana maddi bişey vermicem dedi.seve seve verceksin dedim.boşanma sürecinde de boşandıktan sonra ben bi işe girene kadar verceksin dedim.sonra nerden geldiyse aklıma git kağıt kalem getir dedim getirdi.bunları ver hemen yarın giderim bu evden.sen sağ ben selamaet kimse kimseyi görmez.biter gider dedim.tamam dedi.yarın avukata gitcez.nasıl davrnanmam lazım.
darp raporu aldın mı diye sordu.eğer anlaşmalı boşanmayı kabul etmezsen gidip alcam mecbur kusura bakma dedim.marketten elma almadan gel evlenelim yok boşanalım

en çok da şu etkili oldu.beni bu evden kimse çıkaramaz dedim.seni rezil ederim filan diye tehtit etti.
ben de seni işinden ederim dedim.sen de baban da bu eve giremezsin.zorla girmeye çalışırsanız sen işinden olursun baban da 1 hafta da olsa hapse girer dedim hiç çirkinleşmeyelim.bence gidelim danışalım avukata.
bi de bana sen gurursuzsun.ben sana git diyorum bu evden gitmiyosun hala benden para isityosun gibi çirkinleşemey başladı.dur orda dedim.

Arkadaşım enn başından beri okudummm bütün yazdıklarını yazılanları.....;;;Hemen hemen durumumuzaynıı bende çocuk var 5,5 yaşında onun için sabrediyorumm,öyle vurması falan yktur sadece sinirlendiğinde aniden vurur bu beni çok yaralarrr veee hiiiçç aklın karışmasınn,sana tek tavsiyem boşannnn bende atamayı bekliyorum :KK43: oğlum benim elimi ayağımı baplayann ALLAH oğluma sağlık versin yeterr gerisi benim için artık boşşşş.......AMa düzelir diye bekleme canım kalbinide ikiletme bence boşannn ALLAH yar va yardımcın yardımcımız olsunn...

yarın avukatın yanında nasıl davranmalıyım.
eşime sıraladım bunları verirsen yarın hemen çıkıp giderim haftaya boşanırız dedim.
baban filan gelmesin dedim.adamlık mertlik filan damardan girdim
3bin mihir.her ay 350 tl nafaka.altınların yarısı.
hepsine tamam dedi sadece tazminat istedim 10bin tl onu kabul etmedi.
yani biri aklına girer de yarın fikrini değiştirirse.
ailesi bunları vermek istemeyebilir.ama ailesine demiş kesinlikli ben boşanıyorum.kimse karışmasın demiş.
benim ona yalvarıp tekrar barışacağımı düşünüyo.
yüzünde de benim tırnak izin var.avukat ona acıyıp onu korumaya çalışırsa.aklıma binbir soru geliyo.
eşim seninle bi daha kesinlikle olmıayack filan dedi.tmam ben sana barışalım demiyorum ama bana haklarımı verceksin fukara sümüğü atıyorum seni git diyemezsin dedim.dedim 1 yıl olmadan dava acamazsın.ancak anlaşmalı boşanırız.o da benim isteklerimi yaparsan. önce kaç yıl sürerse sürsün ben davamı açcam dedi.
ben de boşanana kadar bu evdeyim.hiç bi yere gitmiyorum dedim.sana maddi bişey vermicem dedi.seve seve verceksin dedim.boşanma sürecinde de boşandıktan sonra ben bi işe girene kadar verceksin dedim.sonra nerden geldiyse aklıma git kağıt kalem getir dedim getirdi.bunları ver hemen yarın giderim bu evden.sen sağ ben selamaet kimse kimseyi görmez.biter gider dedim.tamam dedi.yarın avukata gitcez.nasıl davrnanmam lazım.
darp raporu aldın mı diye sordu.eğer anlaşmalı boşanmayı kabul etmezsen gidip alcam mecbur kusura bakma dedim.marketten elma almadan gel evlenelim yok boşanalım
350 tl nafakaya tamam dedigine inanamiyorum.. adam bayagi kurtulmak istiyor o zaman.. ama benim bildigim cocugu olanlar anca o kadar nafaka aliyor diye biliyorum.

350 tl nafakaya tamam dedigine inanamiyorum.. adam bayagi kurtulmak istiyor o zaman.. ama benim bildigim cocugu olanlar anca o kadar nafaka aliyor diye biliyorum.
daha bana ben bunu ne zamana kadar ödicem dedi.sen hiç işe girmezsen nolcak dedi.ben hayatım boyunca bu parayı sana niye ödeyim dedi.ben de ödemek zorundasın kusura bakma dedim

ve bir kez daha vazgeçmek istemiyorum.
dün akşam çok kötü birbirimize girdik.beni dövmeye çalıştı.önce karşılık vermedim ama sonra elime ne geçtiyse fırtlattım.avazım çıktığı kadar bağırdım.ancak o zaman dövmekten vazgeçti.bu arada yüzünü yırtmışım baya bi.ama hiç acımıyorum.
üstümde dayak yemenin yorgunluğu var.geçen hafta da aynısı oldu.ve kaç gün morluklar içinde gittim dersaneye.biri bişey sorcak diye ödüm koptu.soranlara da temizlik yaparken çarpttım dedim.o zaman yine alttan aldım.huyuna gittim.ama ben huyuna gittikçe benimle dalga geçmeye başladı.atanamıcaksın.seneye dersaneye gitmiceksin.böyle evlilik olmaz.sen yemek yapmazsan temizlik yapmazsan evllilik mi olur.bu yüzden dersaneye gitmiceksin.ancak benim istediğim sınırlar içine çalışablir yükselebilirsin.en son ben ağlıyorum artık sinirden karşımda gülüyo.delirdim tabi.sonra olan oldu.
aradan 2 saat geçti.gittim konuşmaya.ben gitmek istiyorum dedim.konuşmamak için baya ısrar etti.utanma bak yüzüme.biz buyuz işte dedim.boşanalım diyorum.tamam diyo.ben gidiyorum diyorum tamam diyo.barışalım diyorum tamam diyo.annemlere söylicem diyorum tamam diyo.böyle bi karakter olablir mi.kafayı yiyecem artık.
lanet olası sınav elimi kolumu bağlıyo.aslında karar vermiştim.gitcektim eve ama artık kimseden yardım istemek gelmiyo içimden.herkes kendi hayatını anlatıyo bana.herkes bunları yaşıyo sen de yaşıcaksın diyo.kimseden yardım istemeden kendim geçmek istiyorum bu yoldan.etkisiz eleman bi kocam olsa ne olmasa ne.beyni yok sanki.nereye çekersen oraya gidiyo.
gidicem dedim ama yine burda kalmak zorundayım.bana akıl verin lütfen.artık kendimi tanıyamıyorum.seviyorum bile diyemiyorum.kesinlikle aklım kabul etmiyo onu.sadece geçmişten beri gelen alışkanlık...bunu yenmem zaman alcak.ama bir ay daha bu evde kalmak zorundayım.3 ay önce çıkıp gitseydim belki daha iyi olurdu.her hafta tam iyi oldu derken tekrar bunları yaşamak..hep başa dönmek..
dediği gibi sınav olmayacak galiba.çünkü akıl bırakmadı bende.bi de utanmadan git kazan bu yıl diyo.ben sana her şeyi sundum kazanman için diyo.delircem artık.gerçekten delircem.çok sinirliyim.çok nefret doluyum.
birkaç kere konunu okudum. kpss ye evliyken girdim ben de ama bu stresle ne yapabilirsin ki? netlerini çok merak ediyoru ben bu stresle. bu sınava girdim bitti değil ki ataması var vs var... arkadaşım Allah yardımcın olsun...

X