Hadi ailen dahip çıkmıyor geri eve yolluyor hiç mi arkadaşın eşin dostun yok üniversiteden falan bi süre evden ayrılsaydın bari seni çaresiz güçsüz gördükçe üzerine geliyor. Bu gerizekalı kocan ne iş yapıyor evlenmeden önce farketmedin mi hiç psikopatlıklarını dayak yediğin an darp raporu alıp kadın sığınma evine gitseydin oralar da çok kötüymüs diyorsun ya şuanki halinden daha kötü olamaz emin olabilirsin. Biraz uzaklaşsaydın belki aklı başına gelirdi. Tv de gazetelerde hergün görüyoruz şiddet dayak kendini öldürtmeyi mi bekliyorsun o evde
o msjdan sonra babası aradı.topla her şeyini git dedi.ben bişey demedim.geri kapattı.
önce gitmeyi düşündüm.ama niye ben gidiyorum ki.madem dava acan o.tamamen boşanana kadar gitmceim bu evden ddim.babası babamı aramış,annemi aramış.bu arada eşim babasına arıyıp ss kedi benim yüzümü yırttı demiş.ben onu dövdüm dememiş.babası da yine ben kalp krizi geçriyorum benim evimden dersaneye gidemez ne hali varsa görsün gitsin demiş.annem de nereye gidiyo benim kızım,gitmiyo hiç biyere demiş.bağırmış çağırmış.adam yine kapatmış.yarın buraya geliyomuş güya.
eşime de msj attım.dava acarsan ac ama ben uğrasamıcam.sınava kadar da bi yere gitmiyoruım.dedim.
akşam üstü babası belki on kere aradı.ama drsteydim açmadım.yarın buraya geliyomuş.
yaka paça beni evden kovarlarsa napmam lazım.
polis çağırsam ben bu adamın nikahlı karısıyım gitcek yerim yok desem.
yani adamın derdi beni evden zorla gönderip, sonra evi terk etti deyip altındı nafakaydı mahrum etmek bunlardan.
eşim de ben dava acıyorum derse hadi getir sözleşmeyi dicem.nafaka,tazminat,altınları isticem.yoksa yok boşanma dicem.işine geliyosa.
yani bu durum sınava kadar sürdü diyelim.sınadan sonra ben gittim evden.yine haksız düşer miyim.
ŞİMDİ GİTSEM RAPOR ALMAYA POLİS BAKAR MI.YADA DİREK HASTANEYE Mİ GİDEYİM.