boşanmaya karar verdim

Hadi ailen dahip çıkmıyor geri eve yolluyor hiç mi arkadaşın eşin dostun yok üniversiteden falan bi süre evden ayrılsaydın bari seni çaresiz güçsüz gördükçe üzerine geliyor. Bu gerizekalı kocan ne iş yapıyor evlenmeden önce farketmedin mi hiç psikopatlıklarını dayak yediğin an darp raporu alıp kadın sığınma evine gitseydin oralar da çok kötüymüs diyorsun ya şuanki halinden daha kötü olamaz emin olabilirsin. Biraz uzaklaşsaydın belki aklı başına gelirdi. Tv de gazetelerde hergün görüyoruz şiddet dayak kendini öldürtmeyi mi bekliyorsun o evde

bence her şeyden herkesten önemli tek şey sensin. Evlenmeye karar verirken kimse zorladı mı seni? kendi kararın kendi tercihin. boşanmak da öyle. Önce bu insanımsıdan kurtul bence. Gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.

yahu çok mu zor gidip darp raporu almak
valla bıktım sizin gibi kadınlardan
okumussunuz ama boşa
bir güvenin kendinize
kimse sizden değerli değil
dayak ye sözlü şiddet sonra birde adam hizmet et

ben olaya ordan bakmıyorum.
sadece şu an moraran ağrıyan bedenimin hesabını nasıl verecek onu düşünüyorum.
ki o bana vururken karşılık vermemi istemiyo.ki rahatça hırsını çıkarabilsin.

Karşılık vermeni istemiyor mu? :)

Ay lütfen bavulunu, çantanı neyini hazırlıyorsan hazırla kapının yanına koy.

Al eline oklava, tencere ne bulursan.
Geç kapının arkasına gizlen o geldiği zaman.
Girer girmez arkadan giriş, küt, pat Allah yarattı demeden.
Yıkılsın yere bir güzel o derece.

Sonra al çantanı kaç.

Böyle bir yorum yaptığıma inanamıyorum ama.
Seni dövdüklerine saysın it herif.

Hadi ailen dahip çıkmıyor geri eve yolluyor hiç mi arkadaşın eşin dostun yok üniversiteden falan bi süre evden ayrılsaydın bari seni çaresiz güçsüz gördükçe üzerine geliyor. Bu gerizekalı kocan ne iş yapıyor evlenmeden önce farketmedin mi hiç psikopatlıklarını dayak yediğin an darp raporu alıp kadın sığınma evine gitseydin oralar da çok kötüymüs diyorsun ya şuanki halinden daha kötü olamaz emin olabilirsin. Biraz uzaklaşsaydın belki aklı başına gelirdi. Tv de gazetelerde hergün görüyoruz şiddet dayak kendini öldürtmeyi mi bekliyorsun o evde
o msjdan sonra babası aradı.topla her şeyini git dedi.ben bişey demedim.geri kapattı.
önce gitmeyi düşündüm.ama niye ben gidiyorum ki.madem dava acan o.tamamen boşanana kadar gitmceim bu evden ddim.babası babamı aramış,annemi aramış.bu arada eşim babasına arıyıp ss kedi benim yüzümü yırttı demiş.ben onu dövdüm dememiş.babası da yine ben kalp krizi geçriyorum benim evimden dersaneye gidemez ne hali varsa görsün gitsin demiş.annem de nereye gidiyo benim kızım,gitmiyo hiç biyere demiş.bağırmış çağırmış.adam yine kapatmış.yarın buraya geliyomuş güya.
eşime de msj attım.dava acarsan ac ama ben uğrasamıcam.sınava kadar da bi yere gitmiyoruım.dedim.
akşam üstü babası belki on kere aradı.ama drsteydim açmadım.yarın buraya geliyomuş.
yaka paça beni evden kovarlarsa napmam lazım.
polis çağırsam ben bu adamın nikahlı karısıyım gitcek yerim yok desem.
yani adamın derdi beni evden zorla gönderip, sonra evi terk etti deyip altındı nafakaydı mahrum etmek bunlardan.
eşim de ben dava acıyorum derse hadi getir sözleşmeyi dicem.nafaka,tazminat,altınları isticem.yoksa yok boşanma dicem.işine geliyosa.
yani bu durum sınava kadar sürdü diyelim.sınadan sonra ben gittim evden.yine haksız düşer miyim.
ŞİMDİ GİTSEM RAPOR ALMAYA POLİS BAKAR MI.YADA DİREK HASTANEYE Mİ GİDEYİM.

boşanma süreci nasıl işliyo.aslında bunu yazacaktım.sinirden başka şeyler yazmışım.
ben gitsem evden dava açılsa benim evden gitmem de sorun olur mu.ailevi olaylara ters bi durum diye biliyorum ama.
napmam lazım.boşanana kadar bu evde mi durmam lazım.o nasıl olcak.
ben para altın filan istemeyi düşünmüyorum.çünkü rezil ederler o zaman.bi de ailemin olduğu yer küçük bi yer.herkes duyar para altın mevzusu olduğunu.ki altınlar onun ailesinde.
Öncelikle şiddetten dolayı tedbir kararı al. Evden uzaklaştırma kararı alırsa eve geldiğinde hapsi boylar. Sende rahat rahat ders çalışırsın. O gülmeye devam eder. Elimde olsa o adamı mahvederdim. Hala darp izi varsa şikayetçi olup doktor raporu alırsın. Ceza davası açılır. Boşanma davası aceleye gelen bir dava değildir. Yavaş yavaş öldüreceksin! Adamı. Yani kıvranacak. Sabır gerektirir süreç. Boşanma davasında tazminatta alırsın. Sonrasında ziynet eşyası ve mal davası.... Sabırlı olursan hem sınavı kazanırsın hem de o adamı perişan edersin.

o msjdan sonra babası aradı.topla her şeyini git dedi.ben bişey demedim.geri kapattı.
önce gitmeyi düşündüm.ama niye ben gidiyorum ki.madem dava acan o.tamamen boşanana kadar gitmceim bu evden ddim.babası babamı aramış,annemi aramış.bu arada eşim babasına arıyıp ss kedi benim yüzümü yırttı demiş.ben onu dövdüm dememiş.babası da yine ben kalp krizi geçriyorum benim evimden dersaneye gidemez ne hali varsa görsün gitsin demiş.annem de nereye gidiyo benim kızım,gitmiyo hiç biyere demiş.bağırmış çağırmış.adam yine kapatmış.yarın buraya geliyomuş güya.
eşime de msj attım.dava acarsan ac ama ben uğrasamıcam.sınava kadar da bi yere gitmiyoruım.dedim.
akşam üstü babası belki on kere aradı.ama drsteydim açmadım.yarın buraya geliyomuş.
yani adamın derdi beni evden zorla gönderip, sonra evi terk etti deyip altındı nafakaydı mahrum etmek bunlardan.
eşim de ben dava acıyorum derse hadi getir sözleşmeyi dicem.nafaka,tazminat,altınları isticem.yoksa yok boşanma dicem.işine geliyosa.
yani bu durum sınava kadar sürdü diyelim.sınadan sonra ben gittim evden.yine haksız düşer miyim.
Polise git şikayetçi ol. Onlar seni doktora götürür. Koruma kararını da mutlaka al. Evden uzaklaştırmada.

Hemen git polise evden uzaklaştırma çıkar kayınpederinide dahil et. Hayati teklikem var de. Eve gelirse yine polisi ara koruma kararın olduğunu söyle ihlalden hapse girerler. Hemen ara polisi gelip alsınlar seni evden cesur ol

Evden seni çıkartamazlar. Sen uzaklaştırma al. Hangi şehirdesin

Evden seni çıkartamazlar. Sen uzaklaştırma al. Hangi şehirdesin
ankaradayım.eşim eve gelmedi şu anda.
ve yarın kp gelcekmiş
aramış baya kavga etmiş bizimkilerle
bana git diyo.ben nereye gitcem ki.
eşim de git diyo.
ama benim içimden bi ses gitmiceksin diyo.

Sakın
ankaradayım.eşim eve gelmedi şu anda.
ve yarın kp gelcekmiş
aramış baya kavga etmiş bizimkilerle
bana git diyo.ben nereye gitcem ki.
eşim de git diyo.
ama benim içimden bi ses gitmiceksin diyo.
sakın gitme. Hemen 155 polisi ara aile içi şiddet var hemen gelinde onlar gelince şubeye gidip şikayetçi ol ve koruma iste . Eve onlardan kimse gelemez. Eğer kapıya dayanırlarsa hemen polisi ara koruman olduğunu söyle onlar hapse girer. İstersen ben arayayım adresini özelden yaz

Sakın
sakın gitme. Hemen 155 polisi ara aile içi şiddet var hemen gelinde onlar gelince şubeye gidip şikayetçi ol ve koruma iste . Eve onlardan kimse gelemez. Eğer kapıya dayanırlarsa hemen polisi ara koruman olduğunu söyle onlar hapse girer. İstersen ben arayayım adresini özelden yaz
ya daha sonra ne olcak

Ev
ya daha sonra ne olcak
evde sen kalcan işte. Boşanma davası iki üç sene sürer. Bu arada sınavı kazanır atanıp gidersin. Cesur ol başarılı olabilirsin. Baştan önlem almazsan çok daha kötü olabilir.

Ev
evde sen kalcan işte. Boşanma davası iki üç sene sürer. Bu arada sınavı kazanır atanıp gidersin. Cesur ol başarılı olabilirsin. Baştan önlem almazsan çok daha kötü olabilir.
aradım şimdi.baban niye gelcek diye.beni mi kovcak evden dedim.cevap vermiyo.aradım açmadı.eve gel yazdım cevap vermedi.
hem bana ailen beni aramasın diyo hem kendi babası on kere beni arıyo.beni onlarla muhattap ediyo.
eşim asker.silahı da var.babasının da var.
uzaklaştırma almak için çok sebebi var aslında.

aradım şimdi.baban niye gelcek diye.beni mi kovcak evden dedim.cevap vermiyo.aradım açmadı.eve gel yazdım cevap vermedi.
hem bana ailen beni aramasın diyo hem kendi babası on kere beni arıyo.beni onlarla muhattap ediyo.
eşim asker.silahı da var.babasının da var.
uzaklaştırma almak için çok sebebi var aslında.
Vakit kaybetme polisle irtibata geç. Yakın korumada talep edebilirsin.

Biran önce polise başvur yoksa başın belaya girek kocanı da arayıp durma korkmuşsun izlenimi veriyorsun. Sürekli benim elimden biley gelmez mesajı veriyorsun karşı tarafa onlar da böyle oldukça üstüne geliyorlar. Biran önce polisi ara şikayetçi ol eğer yara izi morluk gibi bişey varsa da rapor al elinde olsun evden uzaklaştırma konusunu da söylemiş arkadaşlar onu da ihmal etme. Şimdi bişeyler yapmazsan suçsuzken suçlu durumuna düşersin. Kocan da ne adi bir adammış okadar döv söv sonra birde gidip ailesine anlatmış olanları basiretsiz herif Allah ıslah etsin. Eşine şiddet uygulayan insanların çocukluklarında problem oluyor genelde ailesinde dayak olayı vardır yada babasından dayak falan yemiştir zamanında. Bu arada kocan olacak o herife kızıyoruz ama sende burdan insanlara fikir soruyorsun gayet mantıklı yönlendirme yapan arkadaşlar var ama hiçbirini yapmayıp yine eşini arıyorsun psikolojin pek iyi olmayabilir bunu anlarım ama senin de bazı davranışların tutarsız.

siz bu saatte bu mesajı yazarken eşiniz nerede?

Tatlım bu ortamda ne kadar sağlıklı düşünüp Sınavına odaklanabilirsinki? Başka hiçmi çaren yok, bunu çekmek zorundamısın? Cok üzüldüm insallah hakkında Hayırlısı olur

X