boşanmaya karar verdim

Kaç yıllık evlisin? Her gün böyle bir adamın yüzünü görerek nasıl sınavına çalışacaksın ki zaten? 300-500 TL verip bir yurda çıkabilirsin.
Satacak hiç bir şeyin mi yok?

Bu arada mutlaka darp raporu al.

SINAV STRESI UZERINE KOCANIN İLGİSİZLİĞI VE UMURSAMAZLIĞI HAKLISIN ANLAYIŞ VE İLGİ BEKLİYORSUN FAKAT ANİ KARAR VERMEMELİSİN SINAVIN BİTSİN ŞANS VER EŞİNE BAKTIN OLMUYOR O ZAMAN BOŞANMAYI DÜŞÜN ŞU ANDA YANLIŞ KARAR VERİRSİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM.

bi anda çekip gitmek isityorum ama hala beni sınav bağlıyo.
bunu diye diye sınavı çok fazla büyüttüm gözümde
onun da olacağına inanmıyorum artık.
bağlamasın artık.
kaldığın hergün senin zararına.

Cik git su evden artik.
Daha 1 ayin var.Su 1 ayda su adamla hicbir sekilde diyaloga girme.Sinavdan sonra ne olacagina bakarsin.Ama terket su evi artik.Sinav sinav dedin,dershane dedin cok mu verim alabildin?Su 1 ayi verimli gecirmek istiyorsan evden git.

yazılacak bişey yok
sana kaç defa git dendi dinlemedin şiddet de başlamış
inşallah atanırsın ne diyim

branşın neydi bu arada?

Cik git su evden artik.
Daha 1 ayin var.Su 1 ayda su adamla hicbir sekilde diyaloga girme.Sinavdan sonra ne olacagina bakarsin.Ama terket su evi artik.Sinav sinav dedin,dershane dedin cok mu verim alabildin?Su 1 ayi verimli gecirmek istiyorsan evden git.
alamadım verim.alamıcam da.zaten sistem çalışamamam üstüne kurulı.eğer karar verip gitseydim bunlar olmıyacaktı.bi saat var elimde.onu satsam 100 tl bile vermezler.başka da bişey yok.yüzük var.pırlanta.ama 250 tl ediyo.ama ben evden gitsem daha kötü başıma çöreklenirler diye korkuyorum.böyle de çalışmam imkansız.napacağımı şaşırdım

boşanma süreci nasıl işliyo.aslında bunu yazacaktım.sinirden başka şeyler yazmışım.
ben gitsem evden dava açılsa benim evden gitmem de sorun olur mu.ailevi olaylara ters bi durum diye biliyorum ama.
napmam lazım.boşanana kadar bu evde mi durmam lazım.o nasıl olcak.
ben para altın filan istemeyi düşünmüyorum.çünkü rezil ederler o zaman.bi de ailemin olduğu yer küçük bi yer.herkes duyar para altın mevzusu olduğunu.ki altınlar onun ailesinde.
söke söke al altinlarini bende kotu gunler geciriyorum kusura bakmada canm biz bekaretimizi verdik onlara kizligimizi verdik bi altinida hor goruyosa Allah versin belalarini

Yazdiklarimi lutfen yanlis anlamayin ama siz kendinize sinavi savunma mekanizmasi olarak kullaniyorsunuz. Onceki butun konularinizi da biliyorum. Aslinda kendinizi evden gidecek kadar guclu hissetmiyorsunuz, sinav sadece bahane.
Bir sinav hayatinizda ne kadar onemli olabilir, yasadiklariniza ne kadar care olabilir?

Esiniz de durumun farkinda, sinavi bahane ederek uzerinize geliyor o da. Siz su an sinavi kazansiniz ve evliliginize devam etseniz bile esiniz 'Benim paramla kazandin sinavi, benim sayemde oldu.' Diyecek ve muhtemelen maas kartiniza bile el koyacak.

Ya kalin ya da gidin. Sinav sonucunuz evden ayrilmakla degismeyecek. Kalacaksaniz da gidecegim, bosanacagim demeyin. Surekli kullandiginiz icin onemsizlesmis, esiniz ciddiye almiyor ki ne derseniz tamam diyor.

Son olarak ne olursa olsun, ne kadar dolu olursa olsun bir insanin siddet gosterecek kadar kontrolunu kaybetmesini benim aklim almiyor. Siz de esinize siddet uygulamissiniz, durum karsilikli ve cok tehlikeli. Mutlaka ofke kontrolu uzerine calismaniz lazim, is hayatinizi da cok etkileyecek bir durum bu.

adam dayak atıyorsa hiç düşünme bence

söke söke al altinlarini bende kotu gunler geciriyorum kusura bakmada canm biz bekaretimizi verdik onlara kizligimizi verdik bi altinida hor goruyosa Allah versin belalarini
ben olaya ordan bakmıyorum.
sadece şu an moraran ağrıyan bedenimin hesabını nasıl verecek onu düşünüyorum.
ki o bana vururken karşılık vermemi istemiyo.ki rahatça hırsını çıkarabilsin.

alamadım verim.alamıcam da.zaten sistem çalışamamam üstüne kurulı.eğer karar verip gitseydim bunlar olmıyacaktı.bi saat var elimde.onu satsam 100 tl bile vermezler.başka da bişey yok.yüzük var.pırlanta.ama 250 tl ediyo.ama ben evden gitsem daha kötü başıma çöreklenirler diye korkuyorum.böyle de çalışmam imkansız.napacağımı şaşırdım

Ah kedi..Ozaman terket evi demistik.Keske yapsaydin keske.Su an icin annenin yanina git 1 ayligina geliyorum sonra donucem de.Bu sekilde ikna et.Her iki tarafi da.Elinde sadece bu var.Kocan olacak o adama da boyle soyle.Su sinavi kazanabilmem icin 1 ay annemlere gidiyorum de.Sinav bitisi donucem boyle olmuyor de.Bisey yap ikna et.Kacak gocek hic olmaz zaten.

ben olaya ordan bakmıyorum.
sadece şu an moraran ağrıyan bedenimin hesabını nasıl verecek onu düşünüyorum.
ki o bana vururken karşılık vermemi istemiyo.ki rahatça hırsını çıkarabilsin.
darp raporu aldiniz insallah

Eger kocanizdan ayrilma surenizi dahi sinava ve para kazanacaginiz zamana endeklediyseniz bence burada kullanilan sadece kadin degil. Ayrica kusura bakmayin ama hayatta bazi seyler totuyu saglama almayi beklemez. Huzur gibi mesela.. onur gibi...

Ah kedi..Ozaman terket evi demistik.Keske yapsaydin keske.Su an icin annenin yanina git 1 ayligina geliyorum sonra donucem de.Bu sekilde ikna et.Her iki tarafi da.Elinde sadece bu var.Kocan olacak o adama da boyle soyle.Su sinavi kazanabilmem icin 1 ay annemlere gidiyorum de.Sinav bitisi donucem boyle olmuyor de.Bisey yap ikna et.Kacak gocek hic olmaz zaten.
gidersen bidaha giremezsin dedi.
ki geçen memlekete gittik.ben annemde kalcam dedim.eşim istemedi.sonra ısrar ettim kalcam diye.babası kalamazsın dedi.ben daha yolda giderken ailemi aramış kızınız bidaha gelmesin demiş.ankaradan da pılını pırtısını toplasın demiş.daha bu lafların üstüne ailem beni o gece aldı onların evine götürdü istemyiorm dedikçe.ben napayım şimdi.nişanlıyken istemiyorum dedikçe yüzüğü attırmadılar.salon tutuldu diye.şimdi onları çekmemi isityolar.her şey normal hayatında devam ediyo anlyacağınız

Eger kocanizdan ayrilma surenizi dahi sinava ve para kazanacaginiz zamana endeklediyseniz bence burada kullanilan sadece kadin degil. Ayrica kusura bakmayin ama hayatta bazi seyler totuyu saglama almayi beklemez. Huzur gibi mesela.. onur gibi...
haklısın bence.
herkesin lafına uydum.sınav geçince bi b.k olcakmış gibi sanki sihirli bi değnek deyip her şey gzel olcakmış gibi her şeyi sınava dersaneye bağladım.

Onun sana verdiği tepkiyi sen ona ver konuşma etme temizlik yemek falan yap ne ederse etsin kesinlikle karşılık verme ağlama gülme hiç tepki verme işin bitince ders çalış canım kpss odaklan sadece sonra boşanma davasını aç canım

sanırım ogretmensınız ve dayak yıyorsunuz
hıc yakıstıramadım

bence eşin senin ailenin yanında olmadığını biliyor o yüzden bu tepki veriyor senin ailen diş gösterse böyle yapamaz

X