boşanmaya karar verdim

bence eşin senin ailenin yanında olmadığını biliyor o yüzden bu tepki veriyor senin ailen diş gösterse böyle yapamaz
ben annemlere kaç kere söyledim bunu.eşim ailemin yanında susarak kendini o kadar efendi gösterdi ki bu güne kadar.
ailem beni suçlar hala geldi artık her konuda

belki de benim kendime yediremediğim bana söylediği şu sözlerdir :
bu evde karnını doyurmak yatıp kalkmak istiyosan yemek de yapcaksın temizlik de yapcaksın.yapmıyosan defol git.işin yok bu evde.
ben bu lafları bile sineye çekip onunla oturup yemek yedim.sırf dersime çalışabilieyim diye.
,ama yok.bi yerden patlak verdi hep

her kadın evinde yemeğini temizliğini yapar, kocan neden böyle konuşuyor.

ve bir kez daha vazgeçmek istemiyorum.
dün akşam çok kötü birbirimize girdik.beni dövmeye çalıştı.önce karşılık vermedim ama sonra elime ne geçtiyse fırtlattım.avazım çıktığı kadar bağırdım.ancak o zaman dövmekten vazgeçti.bu arada yüzünü yırtmışım baya bi.ama hiç acımıyorum.
üstümde dayak yemenin yorgunluğu var.geçen hafta da aynısı oldu.ve kaç gün morluklar içinde gittim dersaneye.biri bişey sorcak diye ödüm koptu.soranlara da temizlik yaparken çarpttım dedim.o zaman yine alttan aldım.huyuna gittim.ama ben huyuna gittikçe benimle dalga geçmeye başladı.atanamıcaksın.seneye dersaneye gitmiceksin.böyle evlilik olmaz.sen yemek yapmazsan temizlik yapmazsan evllilik mi olur.bu yüzden dersaneye gitmiceksin.ancak benim istediğim sınırlar içine çalışablir yükselebilirsin.en son ben ağlıyorum artık sinirden karşımda gülüyo.delirdim tabi.sonra olan oldu.
aradan 2 saat geçti.gittim konuşmaya.ben gitmek istiyorum dedim.konuşmamak için baya ısrar etti.utanma bak yüzüme.biz buyuz işte dedim.boşanalım diyorum.tamam diyo.ben gidiyorum diyorum tamam diyo.barışalım diyorum tamam diyo.annemlere söylicem diyorum tamam diyo.böyle bi karakter olablir mi.kafayı yiyecem artık.
lanet olası sınav elimi kolumu bağlıyo.aslında karar vermiştim.gitcektim eve ama artık kimseden yardım istemek gelmiyo içimden.herkes kendi hayatını anlatıyo bana.herkes bunları yaşıyo sen de yaşıcaksın diyo.kimseden yardım istemeden kendim geçmek istiyorum bu yoldan.etkisiz eleman bi kocam olsa ne olmasa ne.beyni yok sanki.nereye çekersen oraya gidiyo.
gidicem dedim ama yine burda kalmak zorundayım.bana akıl verin lütfen.artık kendimi tanıyamıyorum.seviyorum bile diyemiyorum.kesinlikle aklım kabul etmiyo onu.sadece geçmişten beri gelen alışkanlık...bunu yenmem zaman alcak.ama bir ay daha bu evde kalmak zorundayım.3 ay önce çıkıp gitseydim belki daha iyi olurdu.her hafta tam iyi oldu derken tekrar bunları yaşamak..hep başa dönmek..
dediği gibi sınav olmayacak galiba.çünkü akıl bırakmadı bende.bi de utanmadan git kazan bu yıl diyo.ben sana her şeyi sundum kazanman için diyo.delircem artık.gerçekten delircem.çok sinirliyim.çok nefret doluyum.

seni dövdümü: (

ben annemlere kaç kere söyledim bunu.eşim ailemin yanında susarak kendini o kadar efendi gösterdi ki bu güne kadar.
ailem beni suçlar hala geldi artık her konuda

canım durumu detaylı bilmeyince aileler böyle sanıyor çok konuşan kadın olarak aslında kadın sığınma evinde de kalabilirsin diye düşünüyorum

ben yediğim yemeğin hatam olmaması için yapıyorum.fark bu

Ah be kedi , sadece cesaretin yok
Öncelikle morlukların geçmeden bir darp raporu al ve sonra da uzaklaştırma iste
O evde olmayınca bir kaç ay hazırlığını yaparsın
Bu arada evden gitsen de boşanmada bir şey değişmez, eskidendi o evi terkeden kabahatli sayılırdı falan, şimdi öyle değil hele de raporun olursa üstüne tazminatında var. Yeni bir hayat kurmak, boşanmak insanın gözüne ürkütücü geliyor haklısın ama inan çok da zor değil. Sen zaten evli değilsin, evlilik ilk tokatta bitmiştir zaten

Ah be kedi , sadece cesaretin yok
Öncelikle morlukların geçmeden bir darp raporu al ve sonra da uzaklaştırma iste
O evde olmayınca bir kaç ay hazırlığını yaparsın
Bu arada evden gitsen de boşanmada bir şey değişmez, eskidendi o evi terkeden kabahatli sayılırdı falan, şimdi öyle değil hele de raporun olursa üstüne tazminatında var. Yeni bir hayat kurmak, boşanmak insanın gözüne ürkütücü geliyor haklısın ama inan çok da zor değil. Sen zaten evli değilsin, evlilik ilk tokatta bitmiştir zaten
iki aydır hem onun yüzüne gülmeyi hem ders çalışmaya çalışyıorum ama olmuyor.
dersler bitti.sadece tarih çağdaş kaldı ve genel tekrarlar.
gitsem tekrarlar olmadan çok mu şey kaybederim.
ya artık gına geldi dersaneyi düşünmektekn.

haklısın bence.
herkesin lafına uydum.sınav geçince bi b.k olcakmış gibi sanki sihirli bi değnek deyip her şey gzel olcakmış gibi her şeyi sınava dersaneye bağladım.
yanlış düşünme para kazanmak kadınları gerçekten güçlendiriyor. evet sihirli değnek değiyor. boşuna senin altınlarını zapdetmiyorlar. seni parasız bırakmak amaç. sınavı kazanmak elini ciddi güçlendirecek. ama lütfen o adamla hayatını çürütme sınav olur ya da olmaz.

iki aydır hem onun yüzüne gülmeyi hem ders çalışmaya çalışyıorum ama olmuyor.
dersler bitti.sadece tarih çağdaş kaldı ve genel tekrarlar.
gitsem tekrarlar olmadan çok mu şey kaybederim.
ya artık gına geldi dersaneyi düşünmektekn.

Dersane sınav işlerinden hiç anlamam
Hoş bu kafayla ne kadar çalışılır bilmiyorum
Ben sana ayakta dur diyorum...

Dersane sınav işlerinden hiç anlamam
Hoş bu kafayla ne kadar çalışılır bilmiyorum
Ben sana ayakta dur diyorum...
kendimi asalak gibi hissediyorum
hem dayak yiyiroum hem gidemiyorum hem hala mal gibi ders çalışmam lazım diyorum hem bu evde hala ona hizmet ediyorum hem hala onun yemeğiyle karnımı doyuruyorum.
ben napıyorum ya

eğer şimdi gitmezsem 1 ay daha hizmet edicem.
sınavın olmayacağını kabul edip çalışmayı bırakcam.
ve sınav geçince de çekip gitcem

şimdi gidersem 4 elle çalışmaya sarılcam.iyi bi puan alamazsam bile çalıştım olmadı dicem.

eşimin attığı msj :
git annenlere söyle boşanma davası accam.bitti artık.bişeyi de düzeltmeye çalışmasınlar.sen de bidaha seninle olcam gibi bişeyi kesinlikle deme.

eşimin attığı msj :
git annenlere söyle boşanma davası accam.bitti artık.bişeyi de düzeltmeye çalışmasınlar.sen de bidaha seninle olcam gibi bişeyi kesinlikle deme.

mesajları silme sakın ailenede göster artık ikimizde kesinlikle istemiyoruz neden beni zorluyorsunuz bu adam beni dövüyor o eve yollamayın beni de allah aşkına ya :KK43:

eşimin attığı msj :

Ne ala.Cok iyi bu.Soyle annene hemen.Vakit nakittir su anda senin icin.Ne kadar cabuk gidersen o kadar iyi.

Bence evliligine bir sans vermek istiyorsun ve bu nedenle icini rahatlatacak, kendine saygini yitirmemene yardimci olacak bir mantikli gerekce ariyorsun bosanmamak icin, ve sinavini buluyorsun gerekce olarak.cidden bosanmak istesen sinav asla buna maní birsey degil bunu biliyorsun dimi.yanlis anlama , bosan demiyorum, sadece sinavi bahane etme diyorum..

X