bağlamasın artık.bi anda çekip gitmek isityorum ama hala beni sınav bağlıyo.
bunu diye diye sınavı çok fazla büyüttüm gözümde
onun da olacağına inanmıyorum artık.
alamadım verim.alamıcam da.zaten sistem çalışamamam üstüne kurulı.eğer karar verip gitseydim bunlar olmıyacaktı.bi saat var elimde.onu satsam 100 tl bile vermezler.başka da bişey yok.yüzük var.pırlanta.ama 250 tl ediyo.ama ben evden gitsem daha kötü başıma çöreklenirler diye korkuyorum.böyle de çalışmam imkansız.napacağımı şaşırdımCik git su evden artik.
Daha 1 ayin var.Su 1 ayda su adamla hicbir sekilde diyaloga girme.Sinavdan sonra ne olacagina bakarsin.Ama terket su evi artik.Sinav sinav dedin,dershane dedin cok mu verim alabildin?Su 1 ayi verimli gecirmek istiyorsan evden git.
söke söke al altinlarini bende kotu gunler geciriyorum kusura bakmada canm biz bekaretimizi verdik onlara kizligimizi verdik bi altinida hor goruyosa Allah versin belalariniboşanma süreci nasıl işliyo.aslında bunu yazacaktım.sinirden başka şeyler yazmışım.
ben gitsem evden dava açılsa benim evden gitmem de sorun olur mu.ailevi olaylara ters bi durum diye biliyorum ama.
napmam lazım.boşanana kadar bu evde mi durmam lazım.o nasıl olcak.
ben para altın filan istemeyi düşünmüyorum.çünkü rezil ederler o zaman.bi de ailemin olduğu yer küçük bi yer.herkes duyar para altın mevzusu olduğunu.ki altınlar onun ailesinde.
edebiyatyazılacak bişey yok
sana kaç defa git dendi dinlemedin şiddet de başlamış
inşallah atanırsın ne diyim
branşın neydi bu arada?
ben olaya ordan bakmıyorum.söke söke al altinlarini bende kotu gunler geciriyorum kusura bakmada canm biz bekaretimizi verdik onlara kizligimizi verdik bi altinida hor goruyosa Allah versin belalarini
alamadım verim.alamıcam da.zaten sistem çalışamamam üstüne kurulı.eğer karar verip gitseydim bunlar olmıyacaktı.bi saat var elimde.onu satsam 100 tl bile vermezler.başka da bişey yok.yüzük var.pırlanta.ama 250 tl ediyo.ama ben evden gitsem daha kötü başıma çöreklenirler diye korkuyorum.böyle de çalışmam imkansız.napacağımı şaşırdım
darp raporu aldiniz insallahben olaya ordan bakmıyorum.
sadece şu an moraran ağrıyan bedenimin hesabını nasıl verecek onu düşünüyorum.
ki o bana vururken karşılık vermemi istemiyo.ki rahatça hırsını çıkarabilsin.
atanması az diye biliyorum puanı nedir?edebiyat
gidersen bidaha giremezsin dedi.Ah kedi..Ozaman terket evi demistik.Keske yapsaydin keske.Su an icin annenin yanina git 1 ayligina geliyorum sonra donucem de.Bu sekilde ikna et.Her iki tarafi da.Elinde sadece bu var.Kocan olacak o adama da boyle soyle.Su sinavi kazanabilmem icin 1 ay annemlere gidiyorum de.Sinav bitisi donucem boyle olmuyor de.Bisey yap ikna et.Kacak gocek hic olmaz zaten.
haklısın bence.Eger kocanizdan ayrilma surenizi dahi sinava ve para kazanacaginiz zamana endeklediyseniz bence burada kullanilan sadece kadin degil. Ayrica kusura bakmayin ama hayatta bazi seyler totuyu saglama almayi beklemez. Huzur gibi mesela.. onur gibi...