şu an sadece kurtulmak istediğim için böyle düşünüyo olabilirim.Nafaka ve altın istemeyecekseniz evden gittiğinizde suçlu görünmenizi birşey ifade etmeyecek ..
Her gün kaç tane boşanma konusu açılıyor
şu an sadece kurtulmak istediğim için böyle düşünüyo olabilirim.
yani gitsem herhangi bi yerde bi işe girip çalışsam eşim üstümde bi hak iddia eder mi
bence siddet varsa uzaklastırma karraı alın ve o evden gıtsın sız neden gıdeceksınız kı ??? bu kadar seyın ustune bırsey ıstemeyecegım dıyorsunuz ama hakkınız olan takıları vs alın ne derlerse desınler kulaklarınızı tıkayın bence dıs dunyaya zaten sıze daha cok laf soyleyen olacak takıya gelene kadar duymamanız gereken cok soz -laf olacak , kendınızı ıyıce hazırlayın kesın kararınızı verdıgınız an gıdıp acın bosanma davanızı...ve bir kez daha vazgeçmek istemiyorum.
dün akşam çok kötü birbirimize girdik.beni dövmeye çalıştı.önce karşılık vermedim ama sonra elime ne geçtiyse fırtlattım.avazım çıktığı kadar bağırdım.ancak o zaman dövmekten vazgeçti.bu arada yüzünü yırtmışım baya bi.ama hiç acımıyorum.
üstümde dayak yemenin yorgunluğu var.geçen hafta da aynısı oldu.ve kaç gün morluklar içinde gittim dersaneye.biri bişey sorcak diye ödüm koptu.soranlara da temizlik yaparken çarpttım dedim.o zaman yine alttan aldım.huyuna gittim.ama ben huyuna gittikçe benimle dalga geçmeye başladı.atanamıcaksın.seneye dersaneye gitmiceksin.böyle evlilik olmaz.sen yemek yapmazsan temizlik yapmazsan evllilik mi olur.bu yüzden dersaneye gitmiceksin.ancak benim istediğim sınırlar içine çalışablir yükselebilirsin.en son ben ağlıyorum artık sinirden karşımda gülüyo.delirdim tabi.sonra olan oldu.
aradan 2 saat geçti.gittim konuşmaya.ben gitmek istiyorum dedim.konuşmamak için baya ısrar etti.utanma bak yüzüme.biz buyuz işte dedim.boşanalım diyorum.tamam diyo.ben gidiyorum diyorum tamam diyo.barışalım diyorum tamam diyo.annemlere söylicem diyorum tamam diyo.böyle bi karakter olablir mi.kafayı yiyecem artık.
lanet olası sınav elimi kolumu bağlıyo.aslında karar vermiştim.gitcektim eve ama artık kimseden yardım istemek gelmiyo içimden.herkes kendi hayatını anlatıyo bana.herkes bunları yaşıyo sen de yaşıcaksın diyo.kimseden yardım istemeden kendim geçmek istiyorum bu yoldan.etkisiz eleman bi kocam olsa ne olmasa ne.beyni yok sanki.nereye çekersen oraya gidiyo.
gidicem dedim ama yine burda kalmak zorundayım.bana akıl verin lütfen.artık kendimi tanıyamıyorum.seviyorum bile diyemiyorum.kesinlikle aklım kabul etmiyo onu.sadece geçmişten beri gelen alışkanlık...bunu yenmem zaman alcak.ama bir ay daha bu evde kalmak zorundayım.3 ay önce çıkıp gitseydim belki daha iyi olurdu.her hafta tam iyi oldu derken tekrar bunları yaşamak..hep başa dönmek..
dediği gibi sınav olmayacak galiba.çünkü akıl bırakmadı bende.bi de utanmadan git kazan bu yıl diyo.ben sana her şeyi sundum kazanman için diyo.delircem artık.gerçekten delircem.çok sinirliyim.çok nefret doluyum.
simdi 'atanirsan duzelir bacim' diyenler olacaktir.. aldirma..ve bir kez daha vazgeçmek istemiyorum.
dün akşam çok kötü birbirimize girdik.beni dövmeye çalıştı.önce karşılık vermedim ama sonra elime ne geçtiyse fırtlattım.avazım çıktığı kadar bağırdım.ancak o zaman dövmekten vazgeçti.bu arada yüzünü yırtmışım baya bi.ama hiç acımıyorum.
üstümde dayak yemenin yorgunluğu var.geçen hafta da aynısı oldu.ve kaç gün morluklar içinde gittim dersaneye.biri bişey sorcak diye ödüm koptu.soranlara da temizlik yaparken çarpttım dedim.o zaman yine alttan aldım.huyuna gittim.ama ben huyuna gittikçe benimle dalga geçmeye başladı.atanamıcaksın.seneye dersaneye gitmiceksin.böyle evlilik olmaz.sen yemek yapmazsan temizlik yapmazsan evllilik mi olur.bu yüzden dersaneye gitmiceksin.ancak benim istediğim sınırlar içine çalışablir yükselebilirsin.en son ben ağlıyorum artık sinirden karşımda gülüyo.delirdim tabi.sonra olan oldu.
aradan 2 saat geçti.gittim konuşmaya.ben gitmek istiyorum dedim.konuşmamak için baya ısrar etti.utanma bak yüzüme.biz buyuz işte dedim.boşanalım diyorum.tamam diyo.ben gidiyorum diyorum tamam diyo.barışalım diyorum tamam diyo.annemlere söylicem diyorum tamam diyo.böyle bi karakter olablir mi.kafayı yiyecem artık.
lanet olası sınav elimi kolumu bağlıyo.aslında karar vermiştim.gitcektim eve ama artık kimseden yardım istemek gelmiyo içimden.herkes kendi hayatını anlatıyo bana.herkes bunları yaşıyo sen de yaşıcaksın diyo.kimseden yardım istemeden kendim geçmek istiyorum bu yoldan.etkisiz eleman bi kocam olsa ne olmasa ne.beyni yok sanki.nereye çekersen oraya gidiyo.
gidicem dedim ama yine burda kalmak zorundayım.bana akıl verin lütfen.artık kendimi tanıyamıyorum.seviyorum bile diyemiyorum.kesinlikle aklım kabul etmiyo onu.sadece geçmişten beri gelen alışkanlık...bunu yenmem zaman alcak.ama bir ay daha bu evde kalmak zorundayım.3 ay önce çıkıp gitseydim belki daha iyi olurdu.her hafta tam iyi oldu derken tekrar bunları yaşamak..hep başa dönmek..
dediği gibi sınav olmayacak galiba.çünkü akıl bırakmadı bende.bi de utanmadan git kazan bu yıl diyo.ben sana her şeyi sundum kazanman için diyo.delircem artık.gerçekten delircem.çok sinirliyim.çok nefret doluyum.
boşanma süreci nasıl işliyo.aslında bunu yazacaktım.sinirden başka şeyler yazmışım.
ben gitsem evden dava açılsa benim evden gitmem de sorun olur mu.ailevi olaylara ters bi durum diye biliyorum ama.
napmam lazım.boşanana kadar bu evde mi durmam lazım.o nasıl olcak.
ben para altın filan istemeyi düşünmüyorum.çünkü rezil ederler o zaman.bi de ailemin olduğu yer küçük bi yer.herkes duyar para altın mevzusu olduğunu.ki altınlar onun ailesinde.
bi gün odaklansam akşamına ağlarken başım ağrırken ya da öyle düşünürken buluyorum kendimi.Bir ay sonraki sınavınıza odaklanın, çok çalışın.
Yıllarca o evde kalıp gitmek için zayıf kalmak istemiyorsanız çok çalışın.
Evden gidemeyeceğiniz bu kadar açıkken " gidiyorum " deyip durmayın; daha çok kıymetsizleşir sözleriniz..
Kavga sırasında susmak çok mu zor ? Bir yolunu bulun, hiç bulaşmayın.
atanırsam sadece maddi imkanım olcak.o da biraz olsun ayakta kalmama yardım edecek.ama ne ruhumdaki ne bedenimdeki o yumrukların dayakların acısını geçirmiyecek.simdi 'atanirsan duzelir bacim' diyenler olacaktir.. aldirma..
bi anda çekip gitmek isityorum ama hala beni sınav bağlıyo.vazgeç arkadaşım.
bu adamdan artık vazgeç.
nedenUc ay once gidebilirdin ama simdi kalmak zorundasin?
ya bana atanamıcaksın diyip sırıtıyo karşımda.nasıl susayım.hala ellerim titriyo.Bir ay sonraki sınavınıza odaklanın, çok çalışın.
Yıllarca o evde kalıp gitmek için zayıf kalmak istemiyorsanız çok çalışın.
Evden gidemeyeceğiniz bu kadar açıkken " gidiyorum " deyip durmayın; daha çok kıymetsizleşir sözleriniz..
Kavga sırasında susmak çok mu zor ? Bir yolunu bulun, hiç bulaşmayın.