İyi akşamlar herkese daha önce konu açmıştım şimdi tekrar açacağım çünkü güçlü kadınların desteğine ihtiyacım var. Ben 22 yaşında kamu personeliyim eşimde öyle aynı işyerinde çalışıyoruz ve kaçarak evlendik. Bir çocuğumuz var şuan 3 aylık. Kayinvalidemle yakın oturuyoruz hergun bize gelirler bizde kalırlar evleri yakın olmasına rağmen eşim de ailesine çok düşkün işten geldiği zaman( ben doğum iznindeyim) bazen benle konuşmaz ya da çok kısa konuşur hemen annesine babasına kosar onlarla sohbet eder benim annem başka ilçede oturuyor ama eşim beni onlara götürmek istemiyor ya da çok kısa kalmamı istiyor bugün de tekrar bunun tartışması yaşandı ve bana annesinin yaninda bağırarak senin anani bilmemne yaparım diyerek üstüme yürüdü hakaretler küfürler+ hamilelik lohusalık sürecimde de hakaret ve psikolojik şiddet yaşadım benim sıkıntım su ben boşanmayı düşünüyorum ama velayet konusunda anlaşamıyoruz kızımın velayetini o istiyor aksi halde tehditler savuruyor öldürmek zarar vermek vb. Babamla annem boşandığı için babamla pek görüşmüyoruz anneme de üzülür diye hiç bahsetmedim ilk adımı nasıl atmaliyim polis çağırıp çocuğumla beraber evden mi çıkayım ve geri kalan süreç lütfen yardım edin çok yoruldum...