Boşanmaya cesaret ?

Selstyles

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
14
0
6
24
İyi akşamlar herkese daha önce konu açmıştım şimdi tekrar açacağım çünkü güçlü kadınların desteğine ihtiyacım var. Ben 22 yaşında kamu personeliyim eşimde öyle aynı işyerinde çalışıyoruz ve kaçarak evlendik. Bir çocuğumuz var şuan 3 aylık. Kayinvalidemle yakın oturuyoruz hergun bize gelirler bizde kalırlar evleri yakın olmasına rağmen eşim de ailesine çok düşkün işten geldiği zaman( ben doğum iznindeyim) bazen benle konuşmaz ya da çok kısa konuşur hemen annesine babasına kosar onlarla sohbet eder benim annem başka ilçede oturuyor ama eşim beni onlara götürmek istemiyor ya da çok kısa kalmamı istiyor bugün de tekrar bunun tartışması yaşandı ve bana annesinin yaninda bağırarak senin anani bilmemne yaparım diyerek üstüme yürüdü hakaretler küfürler+ hamilelik lohusalık sürecimde de hakaret ve psikolojik şiddet yaşadım benim sıkıntım su ben boşanmayı düşünüyorum ama velayet konusunda anlaşamıyoruz kızımın velayetini o istiyor aksi halde tehditler savuruyor öldürmek zarar vermek vb. Babamla annem boşandığı için babamla pek görüşmüyoruz anneme de üzülür diye hiç bahsetmedim ilk adımı nasıl atmaliyim polis çağırıp çocuğumla beraber evden mi çıkayım ve geri kalan süreç lütfen yardım edin çok yoruldum...

Eski konunuza baktım aynı şeyleri yazmışsınız ve yine evliliğe devam etmişsiniz. Tehdit altındaysanız polisle birlikte evden çıkacaksınız, ya da kimse yokken çocuğunuzla birlikte çıkacaksınız. Sonrasında da uzaklaştırma kararı aldırırsınız.

Aynı yaştayız eş kişisinin annesinin memesinden ayrılmadığını görünce.. yuvanın aslında bir kâğıda imza atmaktan ibaret olmadığını görünce boşandım pişman da değilim 19 da evlendim 20 de boşandım olmuyorsa zorlamayacaksın

Nasıl oldu kavga edip ciktinmi evden eşyalarını nasil aldın ? Lütfen cesaret ver

Kendimi mental olarak yorgun hissediyorum nereden başlayacağım ne yapacağım bilmiyorum..

Nasıl oldu kavga edip ciktinmi evden eşyalarını nasil aldın ? Lütfen cesaret ver
Evet tartışma çıktı gecenin ikisinde kades uygulamasi ile polis çağırdım anlamadı evdeki eşyaları topladım çıktım tayinini başka bir şehre iste eğer annen evli değilse annenide al ve git mümkünse çok uzağa iste tayinini çok baba olacaksa gelip görür ayrıca evden çıktıktan sonra çocuğu görmek isterse kendin götür ve karakol önünde buluş bebek çok küçük zaten verip gönderemezsin mahkemede buna engel olur daha süt bebesi yazık ama dediğim gibi annen yanlız bir kadınsa anneni de al yanına bebek için destek olur

Direkt uzaklaştırma aldır,ardından davanı ac. Çocugun velayeti ona asla verilmez,seni pasif görmüş sindirmeye çalışıyor.
Uzaklaştırma için ne gerekiyor tehdit hakaret bunlar yeter mi ? Kanıt isterlermi ? Uzaklaştırma olunca mahalleye giremiyor mu?

Kendimi mental olarak yorgun hissediyorum nereden başlayacağım ne yapacağım bilmiyorum..
İlk önce kararınız kesin olacak çünkü eşinizi yola getirme bahanesiyle çıkarsanız ve o eve geri dönerseniz çok daha kötü şeyler yaşarsınız. Asla hiçbir vaadine kanmamanız lazım.
Uygun bir günü belirleyip çıkın gerisi çorap söküğü gibi devam eder.

Nakil aldiramiyorum bu işler olursa yine yüz yüze bakicaz nasi olcak bilmiyorum ama kafesi bende yükledim tehdit hakaret desem çocuğumu alıp çıkabilir miyim ?

Annemin evini basıp zarar verir diye çok korkuyorum bunların sülalesi biraz çingene

Uzaklaştırma için ne gerekiyor tehdit hakaret bunlar yeter mi ? Kanıt isterlermi ? Uzaklaştırma olunca mahalleye giremiyor mu?
Yeter,direkt aile hakimliğine gidip 2 saat içinde "koruma karari" çıkarabilirsin. Dilekçe yazman gerekiyor 2 dklik iş. Çocuğum ile benim can güvenliğim yok diye de belirt,şiddete meyilli olduğunu ve çocuğa zarar verebileceğini de yaz. Çocuğa ve sana yaklaşması yasaklanır ve o sure icinde ev sana tahsis edilir. Davanı bu süreçte acarsın.

Korkma bebeğini hiç bir şekilde alamaz. Kamu personelisin üstelik. Hiç çekme al bebeğini çık evden.. boşanma celbi arkadan gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…