Boşanmanın eşiğindeyim,çok doluyum lütfen yardım edin

teşekkür ederim herkese

eve gidicem hemde polisle ama şimdi gidemem hem kendim hemde ailem hazır değil
bir an evvel bende bitirmek istiyorum,eşimle tartıştığımızda o aramaz sormaz insanı
tabi şimdi daha katı,bir avukattan haber bekliyorum, işte üzülmek insanın elinde değil

bende aynı durumdayım arkadaşım bende annemlere geleli 65 gün oluyor ama aramadı sormadı 1 kez annesi aramış gelicez demiş daha gelmediler bilmiyorum nolacak sonu allah yardımcımız olsun ama sorun bence eşlerimizde benim eşimde ailesi yüzünden beni sildi annesi boşa oğlum boşa diye haykırdı kulaklarım duyarak 65 gündür çektiğimi bi allah bide ben biliyorum en başından beri sorunlarımızı onlara anlatmasa idi böyle olmazdı rabbim büyük hakkım helal değil hiçbirine dur bakalım yuva yıkanların yuvasıda olmaz inşallah bekleyelim ve görelim bu masum insanların ahı elbet birgün birinden çıkacak

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım çok zor bir durum tüm olanlara rağmen eşim bana ulaştı ve yapma dedi bende önümüzde 6 ay var dedim düşünür kara verelim ve artık aileleri hayatımızdan çıkaralım bakalım bekleyip görücem.Aynı düşüncedeyim yuva yıkanın yuvası olmaz eğer eşim düzelirse o kaynanaya inat boşanmicam allah kolay versin sanada yaşayan bilir.dertleşmek istersen ben hemen hemen hergün nete girebiliyorum kendine iyi bak kardeş bizi bizden başka düşünen olmaz.

Geçmiş yaşananlar geride kalmış. Telafisi mümkün değil. Ama ben burada seni biraz hatalı gördüm. Yeterince yuvanı sahiplenmemişsin. Ağza en son alınacak sözdür “boşanma”. 18 gün boyunca aramamış sen de oralı olmamışsın. Yani yeteri kadar kol kanat gerseydin evine sonuçlar farklı olabilirdi belki. Ne iş yaptığını bilmiyorum ama istifa etmek için erken davranmışsın..düzelmesini istiyorsan ki istiyorsun sanırım umarım gönlünce olur her şey.istiyorsan ve sorunları göğüsleyecek gücü kendinde buluyorsan en azından şimdi çabala derim.

evet kimse anlamıyo sanki derdimi böyle içimden herkezi kırasım geliyo bazen ağzımdan çıkan laflara şaşırıyorum evli iken çok yıprandım sanırım ondan taşma noktasına geldim rabbim bir çıkış yolu versin herkeze dua edelim olurmu bizimde hayatımız düzene girsin evli yada boşanmış olarak kafamı boşaltmak istiyorum ama olmuyor

evet aileler her şeye karışmasa ama bunu yapanda biziz.arkadaşım canını sıkma heleki kendi aileni bu sebepten kırma ben kendi içimde her şeyi okadar sorguladımki.eşim ailesine çok düşkün bu zamanla alışılır umarım,bende çenemi tutamıyorum.sende kocanı gerçekten seviyorsan onunla bi gelecek düşünebiliyosan mücadele et arkadaşım kim haklı kim haksız gibi düşünme.içinde geldiği gibi ağla hatta çok ağla rahatlıyosun.ben bu en kötü zamanlarda evlilik ve psikolojiyle ilgili kitap olsun yazı olsun okudum kafanı dağıt yani.

tamam canım nolur dua et bende ayrılmak istemiyorum ama ne biliyim birazda imkansız gibi geliyo 66 gündür aklı başına gelmedimi halen niye arayıp sormuyo o kafama çok takılıyo

tamam canım nolur dua et bende ayrılmak istemiyorum ama ne biliyim birazda imkansız gibi geliyo 66 gündür aklı başına gelmedimi halen niye arayıp sormuyo o kafama çok takılıyo

cnm erkekler bizim gibi değil kendi hatalarında bile bizim aramamızı sormamızı bekliyolar.ben bu bekleme sürecinde hatalar yaptım ama sen yapma bekle zaman her şeyin ilacı ama içinden aramak geliyorsada sen ara.evlilikte gurur olmuyormuş ben geç farkettim ama bu süreçte sen kendine iyi bakacaksın dualarım hep seninle inşallah aklı başına gelir eşinin

ben aramayı sesini duymayı çok istiyorum fakat onda gereksiz bi gurur var evli ikende böyle yapardı hem kavga çıkarır hemde küser yatağını ayırırdı o yüzden şimdi ben aramak istemiyorum bekliyorum zaten elimden başka yapacak bişey gelmiyo ama evliliğim kurtulsunda istiyorum hayırlısı işallah herşey iyi olur bide benim ailesi ile aram açıkya o beni korkutuyo yani yine eşimin hatası yüzünden oda ne konuştuksa gitti onlara söyledi şimdi herkez beni suçlar konumda ama bilmiyom allahımın adaletine güveniyorum bu dünyada olmazsa diğer dünyada hakkımı alacağımı düşünüyorum

ah cnm senin eşinin yaptığını evliliğimde ben yaptım hatalarımı farkettim eşimde bana ulaşınca ben bile birşeyleri göze alamadım zamana bıraktım.zamana bırakmam en doğru şey.bu erkek ailelerinide anlamıyorum ben kız tarafı gibi gereksiz bir gururları var,gelip güzel güzel konuşup barıştırmak yerine ortalığı dahada karıştırıyolar.her neyse sen canını sıkma allahın adaletine güven.eğer kendi ailen yanındaysa ve sana destek oluyosa gerisini düşünme dimdik dur.

evet hepsi yanımda ama işte bende bi huzursuzluk içimde bi kaos aşılmaz duygular var onları yensem hayatıma bakacam ama bi türlü yatıştıramıyorum kendimi hep niye neden soruları çıkıyo karşıma ama bekliyorum sessizliğimi bozmadım daha hayırlara ulaşırız inşallah rabbim tüm darda kalanlara ferahlık huzur afiyet versin bizi kendinden ayırmasın

amin canım her şeyin hayılısı olsun ve unutma her şerde bir hayır vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…