- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
- Konu Sahibi pasyonarya
-
sizi ne haklı gördüm ne de haksız..annesinin yanında sizi koruması çok güzel.hatalarınızı annesinin yanında değil ikiniz başbaşayken size söylemiş,bence olması gereken buydu...
illaki hasta olmak için fiziksel bir rahatsızlığa gerek yok.psikolojik rahatsızlıkta enaz fiziksel rahatsızlık kadar önemlidir,küçümsenemez.her hastalığın gidericisi ruhsal dengedir..
annesi için eşinizi terkeden,üstüne eşinizi ve kpnizi fırçalayan,size geldikleri halde gitmeyen,bağırıyorlar diye üste çıkıp daha çok bağıran sizsiniz..tüm kapıları kapatmışken sizi arayıp yurt dışına çıkıyorum demesini beklemeniz biraz uç...çaba iki taraflıda gösterilir,iki tarafta alttan alırsa ilişki yürür..
eşinizle iletişim kopukluğunuzun büyüklüğü aşikar..olayları ailelere yansıtmasaydınız sorunların çözümü kolay olurdu..içinizdeki umudu eşinizi arayarak gerçekleştirebilirsiniz..şimdi adım sizden gelmeli bence..
evet bir çok şahsi eşyam evde ve en önemlisi ilaç raporum.onun kayınpederden babam istedi adam getireceğine söz vermiş ama o gün bugündür telefonu kapalı.
gerçi ilacı hallettik ama olsun bu insanlıktır yaa.evet eve gitmek için doğru zamanı bekliyorum ve şikayetçi olucam da çünkü eşim kapanın kilidinide değiştirmiş.benim rahatsızlığım ilk çıktığında eşim bana hastanede yatarken çok destek olmuştu ve daha sonrası da tabi.çoğu zaman bir dediğimi iki etmedi ama evde çok titiz bi bayandan daha çok ev işime çok karıştı.bende eşimin yanında oldum hep onu yalnız bırakmadım destek oldum bütün akrabalarıyla görüştüm arkadaşlarıyla vakit vs.yurtdışı işlemleri için bir hafta peşinde bende gittim moral olsun diye bu arada ben bankacıydım bankada yetkiliydim tam 4 yıl olmuştu.annesi daha balayı dönüşü sorun çıkarmaya başladı şaşkınlıktan bişey anlayamadım önceleri niye böyle yapıyo diye.sonraları bankayı aramaya başladı orda rahatsız etmeye başladı.umarım bunlarla kafanızı şişirmiyorumdur dedim ya çok doluyum ailemde çok üzüldüğü için paylaşamıyorum.
sırf kaynanadan kaçmak için birazda bıraktım işi sonra herşeyi bırakıp eşimin yanına ankaraya gittim her şeyi zevkimize göre aldık,şimdi istesemde eve giremem dahada üzülürüm.
defalarca kaynanayla tartıştık anlamıyo işine gelmiyo.eşime bile sen anneni atma ama banada yaklaştırma dediysemde olmadı.bir önceki tartışmamızda ailem barıştırdı bizi hemde kaynananın evine giderek.güya herkes eteğindeki taşları dökecekti.bir süre düzeldik çok mutluyduk.ama ne zaman antalyaya evlere gelince olay bozuldu.kendi annemlere giderken bile eşim annesinden izin alır oldu.kaynanayla tartışma sebebim okadar komikki bunun bi erkek kardeşi daha var onun 9 yıllık bi kız arkadaşı var ama isteme falan hiçbişey yok neymiş kız bayramda yanlarına gelecekmiş benden çekinmiş allah aşkına bunun hesabı sorulurmu.eşim annesinin yanında önce bana hak verdi ama sonra açtı ağzını yumdu gözünü dayanamadım birde demesinmi
annemden özür dileyeceksin diye işte ozaman delirdim ben..tartışmaın temeli bu bu şekilde başladı ve devam etti kaynana bana hep seni boşatıcam diyodu istediğide olacak babamada kızını istemiyorum demiş.okadar şeyler var ki arkadaşlar yazdıkca rahatlıyorum.şimdi gelinde bu kadını nasıl idare edin..
evliliği bitirmek zor bir karar eminim ama sen bu insanlarla yapabilir misin bir ömür boyu. anne -baba-eş hepsi kötülük yanlısı gibi geldi. Eşin almış annesini sizin evinize götürmüş madem bundan sonrada eşi yerine annesine sarılsın. ben böyle anneci insanların evlenmesine karşıyım
herkes annesini sever ama kimse unutmasın ki herkes bir annenin evladı ama o annede kendi annesini bırakıp evlenmiş kayınpederinle kimse ailesiyle bir ömür geçiremezki. avukatın maddi manevi ne alabilrse alsın derim hakaret davasıda aç şahit de var anlaşılan. hayatını çürütme o insanlarla
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmazmış,eşinde ailesine uymuş demekki sen eşini seviyosun anladığım kadarıyla ama bu insanlarla bi gelecek düşünebiliyomusun?Bence kendine daha fazla eziyet etme
çok tuhaf bir aileye gelin gitmişsin ne diyim şaştım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?