Boşanmanın eşiğindeyim,çok doluyum lütfen yardım edin

pasyonarya

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
21
0
16
Antalya
Merhaba arkadaşlar,
Nerden başlasam bilemiyorum1 senedir evliyim ancak bunun 6 ayı eşime yan yana olabildik.Güzel bir işim vardır tayinim olmadığı için eşim için istifa ettim.Ayrıca da ms hastasıyım.Bizim tartışmalarımız ilk günden beri vardı.Sebep önce annesiyle başladı.Annesi .ok sorunlu bir insan görememişim.Beni oğluna bulanda kendisidir.hiç rahat bırakmadı bizi,zaten kendi eşiylede sorunları var.Aramızda bir tartışma olsun ayılıp bayılı hastaneye götürüsün doktor psikatriye kötürün bişeyin yok der,o yüzden eşim annesine çok düşkün.Eşimle hep bu yüden tartşır olduk.her ayımız tartışmayla ve boşanma kelimesiyle geçer oldu.En son tartışmad kendi ailem ben onlara kötürüp eşim ve kaynanamla barıştırdı.Ondan sonra iyi gidiyoduk ne oluysa eşim astsubay benim.Yurtdışı görevi çıktı.Bizimmde yaşadığımız yer Ankara ama aileler antalyada bizde tatile geldik kaynanamlara.Kenbdi ailemde pek kalmıyoruz çünkü annem çalışıyo.Her neyse kayınvalide yine hiç yoktan bir sebepten benimle tartıştı ben 6 aydır bunu idare etmeye çalıştım yeri geldi beni istemedğini söyledi yeri geldi oğlumdan boşandırcam dedi yeri geldi beni evlerinden kovdu ama he fırsatta eşim idare et annem sorunlu napalım dedi.Her eşimle tartışmamız birbirimize hakaret ve küfürle geçti.Ben eşime her seferinde ağlayıp bu iş olmayacak gel güzelce ayrılalım annenle olmayacak dedim.oda ben seni annem için bırakmam dedi.Bu en son tartışmada eşim annesinin yanında benim tarafımı tutarken yalnız kalınca bana demediğini bırakmadı.Bende sinirlenip babamlara geldim.Akşama kayınpeder ve eşim güya konuşmaya gelmişler.Aman ne hakaretler ne hakaretler.Tabi ben altta kalmam onlar bağırdıkça ben daha çok bağırdım.her neyse ailem yine alttan alıp gelininizi götürün dediler.Eşim ağlamaya başladı kayınpederde annemiz çok kızgın olmaz dedi.Ve eşim 18 gün boyunca annesinin yanında kaldı ve beni hiç aramadı.Bende ankaraya gitmeye yakın arayıp hem kendisine hem babasına boşanıcam dedim.Oralı olmadılar.Ve eşim 18 gün sonra annesini alarak ankaraya bizim evimize götürdü.Bende bunu duyunca hem kendini hem babasını fırçaladım.Bana boşanmak kolay değil dediler.Eşim Ankarada 10 gün kaldıktan sonra beni görmeden ve aramadan yurtdışı görevine gitti hemde 6 aylığına .Gitmeden bir gün önce eve gelme dediler şikayetçi oluruz dediler.Kayınpederim oğlum içinde bu iş bitti dedi.Şimdi size soruyoru avukatla görüşüyorum çok kötüyüm her gün ağlıyorum.Hatayı kendinde arıyorum benmi uğraşsaydım diye.Ama eşim bir adım bile atmadı.Ailemde kararlı boşanacaksın diye ama benim içimde az olsa bi umut var ne yapmalıyım?

Sen kendi evine gidince neden suç oluyormuş???Ne kadar üzücü bir durum

Allah böylelerinden hesabını sorsun diyorum sadece
Esın erkek olarak seni tutmamış ki kardesim ne yapacaksın
Duzelirmi bundan sonra hiç umudum yok
Hayırlısı.

eşinde ayıp etmiş ya hiç arayıp sormadan yurt dışı görevi hadi 15-20gün olsa tamamda 6 ay ayrıca bazı yerlere eş götürülüyo çıkan yer neresi bilmiyorumda annesinin dolduruşuna gelmiş resmen

Daha 1 yıl olmuş ve neler yaşamıssın anladığım kadarıyla eşinde çok pasif annesıne de düşkün,huylu huyundan vazgeçmez niye çekeceksinki onları üstelik ms hastasısın üzülmemen lazım bence boşanmalısın..

yok arkadaşlar oraya eş götürülmüyo.Benim anlamadığım bizim daha kötü kavgalarımız oldu ama kendi evimizdeydik hallettik.
Eşim bana hep ben seni hayatta bırakmam diyordu.Demekki annesi ağır bastı dediğiniz gibi.çok ağır geliyor yüzünü göremeden gitmesi
telefonlada ulaşılamıyo.

seni görmeden giden adamı sen hiç arama bence.şimdi o gazla böyle davranıyo yalnız kalsın biraz özlesin seni dank eder bence

Son düzenleme:
aileye çok bağımlı bir insan ondan sana hayır gelmez.bırak gitsin anasının eteklerine.

Uzun yol nolcağı belli olmaz diyip son kez bile görmek istemeyip 6 aylığına yurt dışına gidiyor.
Babası annemiz çok kızgın götüremeyiz derken baba orda dur annemse buda eşim evimize götüreceğim demiyor.
Annesinin psikolojisin ardına sığınıp sığınıp sizi ezdirmiş.
Annesi sayesinde kendi evinize kabul edilmemişsniz hatta dışlanmışsınız.
Daha ne umudu açın davayı gitsin. oSizden geçmiş sizde geçin kaybeden o olsun.

O kadar haklısınız ki işte insan ben emek verdim emeğimi kimse görmemiş diye kendine yediremiyo.Bi kaç tane avukat buldum
ama bana bunlarla uğraşacak dişli bi avukat lazım.

Allah ımm yaa artık evlilikler ne kadar zor.ne bu anne ve babaların gençlerden istediği.kocanda erkek olup senı savunsaydı ya.canımm Allah yardımcın olsun zor bır durum.

O kadar haklısınız ki işte insan ben emek verdim emeğimi kimse görmemiş diye kendine yediremiyo.Bi kaç tane avukat buldum
ama bana bunlarla uğraşacak dişli bi avukat lazım.

Her işleri böyle arsızsa dşli bir avukat hakkından gelecektir onların.
Hayır benim bildiğim büyükler arabuluculuk yapar gnelde bunlarda arabozuculuk yapıyolar.
Oğullarına sürüyle kız var galiba boşanırsanız evlenebilcekmi bakalım onuda haklarlar iki ay olmadan.Geçimszler çünkü

Benim ailem okadar yaptıki her seferinde bizim annemiz haklı sen gelip özür dileyeceksin diye ısrar edince benim ailemde
yeter dedi onlar yapsın bu seferde,ama olayı anne ve oğlu inada döktü şimdi evliliğimiz yıkılıyo.Açıkçası söyleyeyim
her zaman alçakgönüllüyümdür.eşim kimseyle evlenemem diye bizim evliliğimizi aceleye getirdi tabi ben bunu sonra öğrendim.
kendisinde vitiligo rahatsızlığı var yani her bayan kaldırmaz onu.

yaşadıklarınız gerçekten üzücü allah sabır versin. Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla şimdi ne yapsanız eşinize ulaşamaz veya ikna edemezsiniz, tek olasılık peki tamam boşanıyorum demeniz ve güçlü durmanız karşısında belki ne yaptığını anlar ve özür dileyip döner dönmezse de üzülmemelisiniz fazla daha gençsiniz ve mutlu olmak için önünüze nice kapılar açılır allah çok büyük. Ama gerçekten dönse de tekrar tekrar bunları yaşamanız mümkün o yüzden ne olur güçlü durun, alttan almayın ve kendinizi savunun, belki biraz diş göstermek akıllarını başlarına getirir. Umarım her şey gönlünüzce olur eşiniz de akıllanır ve sizi üzmez

Cnm Allah yardımcın olsun ,
Ne hissettiğini sen bilirsin ama ben olsam boşanırdım bu yapılanlardan sonra.
Ailesi ile artık tamamen ipler kopmus zaten bir de kocanın yaptığı yenilir yutulur gibi değil.
Sen onun karısısın ve bırakıp gitmiş boşver bence artık düzelmez.Ailende seni haklı bulmus ki artık arkanda.
Ayrıca eve gelirsen seni şikayet ederiz ne demek, hiçbirsey yapamazlar senin hala ikamette gözüken evin orası git ne alacaksan al.

Bezen bende korkuyorum sevgilimden, annesiyle yasamıyor yıldan yıla görüyor annesini ve araları da iyidir bu benim ne kadar hosuma gitsede bazen bir sorun yasasak ne yapar diye düsünmeden edemiyorum gerci kayınvalide adayımın 3 gelini var, bu güne dek biri haric digerleriyle sorunu oldugunu duymadım. Digeri de yengesinin es tarafından herkese koydugu bir mesafe, yani sadece kayınvalideye has degil,

Benim annem yok rahmetli oldu, tek dayanagım annemdi simdi o' da yok umarım üzülecegim seyler yasamam, kimseye yasatmasın Rabbim..

6 ay cok uzun bir süre, sizi görmeden gidebilmesi cok üzücü, kesin kayınvalide ve kayınpederin bir parmagı vardır bu iste de, dedigin gibi ara bulmaları lazımken ara bozuyorlar. Ya anlamıyorum sizi ayırınca ne gecicek ellerine? Oglu artık onun o kücük bebegi degil, baskasıyla mı evlendirecek? Gelen kisi kayınvalidenin kölesi mi olacak zannediyor?

Anlamam zaten ogullarına gelin yakıstıramazlar, kendileri begenmezler..
Herseyine hehe diyecek, gel deyince gelip git deyince gidecek, öfkesini kusabilecek kısacası her türlü seyi diledigi gibi yapabilecek birini arıyor bunlar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…