oturdum sana cevaplar yazıyorum.bana bak.sen bir annesin sen ölüp gitsen ne olacak o çocuklar hele ağzı süt kokulu bebeğin.her ağladığında annesinden başka kim susturabilecek onu düşünsene.sen intihar edince öbür tarafta da hoşgeldin demeyecekler heralde.burdakini azap sanarken orda göreceksin sonra pişman olsan da dönemeyeceksin.artık yan hangi derdine yanacaksan.sana kızdım bak cahilce düşünme
üzüldüm de,seni bu kadar çaresizliğe iten düşünceleri bi kovvvvv.yavrularına sarıl öp ve kokla.o bebek kokusu insana nasıl enerji veriyor.sonra da dua et.iyi şeyler düşün.en azından eşinin parası var.sakince konuş ya,birak önce açsın evi.yok gelir kalır diyorsun da o sürede boşanmış olursanız koruma kararı çıkartıp gelmesini engelleyebilirsin de.bence başka evi açsın sana iyilikle davran.sen tekrar düzeliriz belki başka kadın alırsa onu affedemem diye düşünmüyorsun umarım.yoksa sevmediğin bir adamdan ayrılınca başka kadın olasa nolur be,birak onla takılsın da senle uğraşmaya zamanı kalmasın.sen de o sürede kendine gelirsin.iyilikle o evi kendine açtır.ya da aynı evde ayrı yaşayabildiğin kadar yaşa,seni sevmeyen biriyse ona ilişmemenden hoşnut olması bile lazım.Allah yardımcın olsun .sen de kendine gel 2 çocuğunun annesisin ne intiharı