- Konu Sahibi Ozgurhayat
Bakın babanız haklı. Ama elalem e rezil olmak için degılAnnem hayatta iki gün öncesinde onu aradım bana hak verdi önce eve gel bosanirsin avukat tutup nafakada alırız dedi ama telefonu kapattıktan sonra babam denecek adama soylemis o da olmaz öyle şey beni elaleme rezilmi edeceksiniz otursun evinde iki çocuğuna baksın diyor ya dedim anne adam istemiyor beni cocuklarinida al git diyor babam demiş kulak asmasin istediği kadar soylesin bosversin demiş annemde çaresiz o köyde olduğu için elinden biseyde gelmiyor
Oturun cocuklarınıza bakın mesele adamın size gülücük saçması degıl ki cocuklarınız için direnin. Siz duygusal yaklaşıyorsunuz ama çok buyuk rezıllık cekersın ablacım 3 aylık bebeyle napmayı planlıyorsunuz bence sakın bosanma adamla yatagı ayır madem seni istemiyor. Bosanmak istiyorsa da gitsin davayı kendisi acsın. Sizde evi istiyorum evı alamazsam boşamam dıyın. Zaten boşansan rezil olcaksn sevgilisi olan adamdan Bosanmak ödül bosanma sürünsün. 20 binim var diyorsun kac gun gecınırsın 20 binle hıc mı hayatda kotu hale dusen insanları gormedın sakın boşanma sürünsün. Seni doverse bile darp raporu alırsın. Daha kolay olur nafakan.
Sen yanlıs yaparsın bosanırsan kafayı yer intihar bıle edersin sende o potansiyeli gordum