- 12 Ekim 2009
- 211
- 158
-
- Konu Sahibi Birrbulutolsam
O gitti sadece terapiste oda sadece 1kere bir daha gitmedi bende ayrı gittim bir kaç kera fakat beraber gitmedik hep birşey çıktı kaynadı aslında gitmeyi çok istiyorum bir yuva kolay kururmuyor. Ama böylede hayat çok zor
Sadece 10 kez mi? Bu sayı 3 yıllık evlilik için çok çok az. Aseksüel olabilirSelam ben 3yıllık evliyim onun öncesinde 5yıllıkta bir beraberliğimiz oldu. 29yaşındayım kocam o kadar ilgisiz ki evde benim varlığımdan bir haber yüzüme bakaz benimle konuşmaz varsa yoksa futbol oyun ve telefon onun için defalarca konuştum evi terk ettim boşanıcam dedim düzelicem dedi sürekli 2hafta düzeldi sonra yine aynı ilgisizliğe devam etti evlendiğimizden beri belki 10kere cinsel ilişkiye girmişizdir adam yapmıyor asla sarılıp uyuyoruz arkadaş gibi kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki . Bu konu hakkındada konuştum senle ilgisi yok diyor ben farkında bile değilim diyor. Ama taş olsa çatlar ya kavga ediyoruz ben çok sinirli bi insanımdır benim sinirim geçsin diye haftalarca konuşmaz benimle. Uzaktan gören herkes bizi çol mutlu sanıyor ama artık canıma tak etti hiç bir güzel sözü yoktur ilk evlilik yıldönümümüzü unuttu bu adam nerdeyse her ay kavga edip bir kaç hafta konuşmuyoruz evide terk ettim bi kaç kere söz değişcem dedi geri döndüm ama tık yok. 2gğn önce bi anda senden boşanıcam dedim 2gün boyunca konuşmadık yarın adliyeye gitöryi düşünüyorum. Çok severek evlendik halada seviyoruz ama olmuyor nefesalması bile batıyor artık bana kavga etmrktende çok sıkıldım ne yapmalıyım sizce kızlar bi fikir verin ?
Bende öyle düşünüyordum bi ara çok araştırdım bu konuyla ilgili hiç birşey bulamadım bir belirti yani. Valla bilmiyorum aklıma bin tane şey geliyor ne yapıcamSadece 10 kez mi? Bu sayı 3 yıllık evlilik için çok çok az. Aseksüel olabilir
Yaa ben okuyunca gözümde arkadaşım canlandı. Eşi sizin anlattığınız gibi sesiz sakin evden işe işten eve evde de hep telefonda oyun oynayan biriydi. Kaç kere ayrılmak istedi evi terk etti hatta bi keresinde bi hafta bende kaldı. Kızcağıza gına gelmişti boşanacam diyordu. Yani çok araştırdık aldattığına dair hiç bişey yoktu ama yatağa girince adam iyi geceler deyip sırtını dönüyormuş.Her konu açıldığında adam ben seni seviyorum kaybetmek istemiyorum vs.. bi kaç ay sonra arkadaşım bunun telefonun da bi kadın fotoğrafı görmüş Notlar bölümün de de bi takım şiir ve yazılar bu kadına yazılmış. Uzatmayayım özet olarak adam iş yerinden bi kadına karşılıksız aşık olmuş sanırım kadın da buna yüz vermemiş filan. İşllah öyle bişey yoktur sizde. Yine de temkinli olun erkekler uzun ilişkilerde heyecan ararlar bu bi gerçek bence bi kere gerçekten terk edin de kıymetiniz anlaşılsınSelam ben 3yıllık evliyim onun öncesinde 5yıllıkta bir beraberliğimiz oldu. 29yaşındayım kocam o kadar ilgisiz ki evde benim varlığımdan bir haber yüzüme bakaz benimle konuşmaz varsa yoksa futbol oyun ve telefon onun için defalarca konuştum evi terk ettim boşanıcam dedim düzelicem dedi sürekli 2hafta düzeldi sonra yine aynı ilgisizliğe devam etti evlendiğimizden beri belki 10kere cinsel ilişkiye girmişizdir adam yapmıyor asla sarılıp uyuyoruz arkadaş gibi kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki . Bu konu hakkındada konuştum senle ilgisi yok diyor ben farkında bile değilim diyor. Ama taş olsa çatlar ya kavga ediyoruz ben çok sinirli bi insanımdır benim sinirim geçsin diye haftalarca konuşmaz benimle. Uzaktan gören herkes bizi çol mutlu sanıyor ama artık canıma tak etti hiç bir güzel sözü yoktur ilk evlilik yıldönümümüzü unuttu bu adam nerdeyse her ay kavga edip bir kaç hafta konuşmuyoruz evide terk ettim bi kaç kere söz değişcem dedi geri döndüm ama tık yok. 2gğn önce bi anda senden boşanıcam dedim 2gün boyunca konuşmadık yarın adliyeye gitöryi düşünüyorum. Çok severek evlendik halada seviyoruz ama olmuyor nefesalması bile batıyor artık bana kavga etmrktende çok sıkıldım ne yapmalıyım sizce kızlar bi fikir verin ?
Ben 9 senelik evliyim ve neredeyse 5,6senedir anlattigin sorunlarla uğraşıyorum(cinsel isteksizlik disinda). Surekli elinde telefon oyun oynuyor yada bilgisayari alip yataga girip dizi izliyor. Hicbir konuda muhabbet edemiyoruz ya dinlemiyor ya yanlis anliyor. Kufur hakaret aklina gelen her lafi ediyor ama saygisiz olan ben oluyorum en kucuk sebepten kavga cikariyor son 3 yilda neredeyse 1 yil salonda koltukta yattim cunku benim senin gibi yataktan kovma luksum bile yok diyecegim su ki eger erkek birseyler iyi olsun diye ugrasmiyorsa yillar gectikce hersey daha kotu oluyor ve olan bize oluyor. Benim 2 evledim var onlardan dolayı su donem bosanamiyorum ama sabit bir is bulup cocuklar biraz daha buyuyunce bosanacagim. Anladigim kadariyla cocugun yok yasinda daha genc cok gec olmadan en kisa yoldan ayrilmani tavsiye ederim.Arkadaşlar konuyu açtığımdan beri küsüm ve konuşmuyoruz 1haftadır ayrı yatıyoruz dün gece yanıma yatmak istedi her yerim tutuldu burada yatıcam dedi bende izin vermedim. Aslında biraz yumuşamıştım ama yanıma yatmak isterken özledim seni demesini bekledim ama onun yerşne her yerim tutuldu ağrıo demesi daha çok sinirlerimi bozdu. Bilmiyorum ne yapacağımı denemediğim yol kaşmadı sanırım olmıcak ve ayrılıcaz
Canım sizin sorununuz belli. Cinsel hayatınızın olmaması. Cinsel terapistler var ama önce bi uroloja gitsin detaylı kontrol edilsin belki bi rahatsızlığı vardır o tedavi edilince düzelir. Eğer psikolojik bi sorunsa da bu konuda çok iyi uzmanlar var birini bulun ve evliliginizi kurtarmak için kendi mutluluğunuz için çaba sarf edin. Çok zor bi durum bazen gittiğiniz uzmanlar çözüm olamayabiliyo uzun bi yol bu ama yaşadığınız güzel günleri düşünün emek vermeye degiyorsa emek verin yok değmez diyorsanız siz bilirsiniz ama insan boşanma gibi önemli karatlarda elinden gelen her şeyi yapmış olmalı diye düşünüyorum yoksa insanın içinde her zaman bi pişmanlık kalırSelam ben 3yıllık evliyim onun öncesinde 5yıllıkta bir beraberliğimiz oldu. 29yaşındayım kocam o kadar ilgisiz ki evde benim varlığımdan bir haber yüzüme bakaz benimle konuşmaz varsa yoksa futbol oyun ve telefon onun için defalarca konuştum evi terk ettim boşanıcam dedim düzelicem dedi sürekli 2hafta düzeldi sonra yine aynı ilgisizliğe devam etti evlendiğimizden beri belki 10kere cinsel ilişkiye girmişizdir adam yapmıyor asla sarılıp uyuyoruz arkadaş gibi kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki . Bu konu hakkındada konuştum senle ilgisi yok diyor ben farkında bile değilim diyor. Ama taş olsa çatlar ya kavga ediyoruz ben çok sinirli bi insanımdır benim sinirim geçsin diye haftalarca konuşmaz benimle. Uzaktan gören herkes bizi çol mutlu sanıyor ama artık canıma tak etti hiç bir güzel sözü yoktur ilk evlilik yıldönümümüzü unuttu bu adam nerdeyse her ay kavga edip bir kaç hafta konuşmuyoruz evide terk ettim bi kaç kere söz değişcem dedi geri döndüm ama tık yok. 2gğn önce bi anda senden boşanıcam dedim 2gün boyunca konuşmadık yarın adliyeye gitöryi düşünüyorum. Çok severek evlendik halada seviyoruz ama olmuyor nefesalması bile batıyor artık bana kavga etmrktende çok sıkıldım ne yapmalıyım sizce kızlar bi fikir verin ?
Bir gelişme var mi eşinizle ilgiliArkadaşlar konuyu açtığımdan beri küsüm ve konuşmuyoruz 1haftadır ayrı yatıyoruz dün gece yanıma yatmak istedi her yerim tutuldu burada yatıcam dedi bende izin vermedim. Aslında biraz yumuşamıştım ama yanıma yatmak isterken özledim seni demesini bekledim ama onun yerşne her yerim tutuldu ağrıo demesi daha çok sinirlerimi bozdu. Bilmiyorum ne yapacağımı denemediğim yol kaşmadı sanırım olmıcak ve ayrılıcaz
ben olacağını sanmıyorum....Bir gelişme var mi eşinizle ilgili
merhaba arkadaşım,Selam ben 3yıllık evliyim onun öncesinde 5yıllıkta bir beraberliğimiz oldu. 29yaşındayım kocam o kadar ilgisiz ki evde benim varlığımdan bir haber yüzüme bakaz benimle konuşmaz varsa yoksa futbol oyun ve telefon onun için defalarca konuştum evi terk ettim boşanıcam dedim düzelicem dedi sürekli 2hafta düzeldi sonra yine aynı ilgisizliğe devam etti evlendiğimizden beri belki 10kere cinsel ilişkiye girmişizdir adam yapmıyor asla sarılıp uyuyoruz arkadaş gibi kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki . Bu konu hakkındada konuştum senle ilgisi yok diyor ben farkında bile değilim diyor. Ama taş olsa çatlar ya kavga ediyoruz ben çok sinirli bi insanımdır benim sinirim geçsin diye haftalarca konuşmaz benimle. Uzaktan gören herkes bizi çol mutlu sanıyor ama artık canıma tak etti hiç bir güzel sözü yoktur ilk evlilik yıldönümümüzü unuttu bu adam nerdeyse her ay kavga edip bir kaç hafta konuşmuyoruz evide terk ettim bi kaç kere söz değişcem dedi geri döndüm ama tık yok. 2gğn önce bi anda senden boşanıcam dedim 2gün boyunca konuşmadık yarın adliyeye gitöryi düşünüyorum. Çok severek evlendik halada seviyoruz ama olmuyor nefesalması bile batıyor artık bana kavga etmrktende çok sıkıldım ne yapmalıyım sizce kızlar bi fikir verin ?