Boşanmalımıyım çok kötüyüm bişey söyleyin

Böyle dengesiz adamları bir şey sanıp amma dertleniyorsunuz.Git diyen adamla hâlâ cinsellik yaşamak nasıl bir saçmalık??? Aman ayrılmayın böyle tiynetsiz adamı bir daha nerede bulacan tek odalı eve git hem donunu yıka hem gönlünü et,arada anası or. ...der boşver takma koca önemli ......

Lütfen ayrılmayın birbirinizden ya, başka iki kişinin daha canı yanmasın. Yüce Allah akıl vermiş fikir vermiş düşünün diye siz daha sizi istemeyen insandan boşanmayı değil yatılı iş falan düşünüyorsunuz. Hiç acımıyorum sizin gibilere her şey müstehak.

Eşiniz neden memurluktan ayrıldı? Çok dengesiz biriymiş. Maddi sorunlar olduğu için beni bırak git ya da intihar edicem demiş. Yani direkt Boşanmalısın. Duygularını kontrol edemeyen birisi sanırım. Hem boşanalim diyor hem sizinle cinsellik yaşıyor bu nasıl kafa öyle KV niz de size küfür etmiş terbiyesiz kadın. Onun evine gidemezsiniz kesinlikle. Bu süreçte eğer boşanmak istemiyorsanız mutlaka yatılı iş arayın, ayrıca korunun gebe kalmamak için . Hâlâ da boşanalim diye devam ediyorsa yol verin gitsin .

Benim eşim bana ayrılalım diyecek ben de koynuma alacağım yapma Allah aşkına ya onu söylediği an kapı dışarıya atarım ya da kendim defolup giderim bir de süre veriyor oldu başka onun keyfine göre bir hafta on gün daha mı duracağım yanında bir de cinsellik objesi olarak beni kullanmasına izin verecem aslında çok ağır konuşmak istiyorum da bir şey diyemiyorum eğer gerçekten kız kardeşim olmuş olsaydın emin ol daha ağır konusurdum bir kere sen niye buna taviz verdiğini anlayamıyorum sevebilirsin seviyorsun diye kölesi mi olacaksın seni kullanmasına mı izin vereceksin sana böyle diyen bir adamın yanında niye duruyorsun niçin seviyorsun diye mi yapmayın Allah aşkına kendinize biraz değer verin sevin ya

Boşan, şuanda sadece kullanıyor seni ...

Benim hastalığım yüzünden istifa etti kardeşinin yanında iş vardı iş battı
Senin hastalığın yüzünden değil kendin istekleri için istifa etti , işini sevmediği içi istifa etti , sizin saflık halis mi Bir de hala bu herifin yatağına giriyorsun, pesss

Boşanıp işe girip hayatınızı bundan sonrada başka bir erkeğin iki dudağı keyfine birakmamalisiniz

Yani cok ilginc, bosanicam senden diyen kisiyi fikrinden dondurmek icin neden ugrasilir? Bunu asla aklim almiyor. Birde bosanmak icin 15ine kadar sure vermek falan. Bosanacaksan sure vermek nedir, cinsel hayati devam ettirmek nedir? Ya buarada cocuk olsa yazik degil mi boyle bir aile ortamina o cocugu dunyaya getirmek.

onca moral bozukluğuna parasızlığa rağmen iyi cükü kalkıyor bizim adam Bursa'da para kaybetti diye aklına aylardır cinsellik gelmiyor senin adam baya istikrarlıymış en azından o konuda

Bari korun da çocuklu boşanma. İş yok güç yok evlilik bana göre değil diyen bı adam...

Son düzenleme:
Depresyonda gibi davranıyor. Ama ilginç olan kısım, kendini garantiye almadan nasıl istifa ediyor neden mecbur kalıyor. Memurluk bu, o kadar kolay bırakılacak bir iş değil. İnsanlar atanmak için yıllarını veriyor. İstifa etmeden en azından 6 aylık geçinebilecek bir birikim olması lazım.

Sizin için ailesini karşısına almış bir adam,tam olarak boşanma sebebine bakıp, tarih otelenebilir. İşsizlik depresyonu olabilir ama şu an üstüne gitmeyip zamana bırakmak mantıklı. Çok üstüne düşmek de irite edebilir.
Biraz kendi haline bırakılmalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…