Anne olamazsam cocugum olmazsa o hakkim elimden gidicek gibi hissediyorum bi daha asla duzen kuramicakmisim gibiDonmeyi dusunme sebebiniz nedir?
Kaç yaşındasınız kiAnne olamazsam cocugum olmazsa o hakkim elimden gidicek gibi hissediyorum bi daha asla duzen kuramicakmisim gibi
Boyle bi adamin cocugunuza babalik yapmasini istermiydiniz?yada soyle diyelim babanizin boyle olmasini istermiydiniz?baska erkek mi kalmadida bu gibi bi insana muhtaçsınız?kaldiki her seyi gectim cinselliginizde yokmus.neyin istemesidir bu?Anne olamazsam cocugum olmazsa o hakkim elimden gidicek gibi hissediyorum bi daha asla duzen kuramicakmisim gibi
aslnda hic donmeyi.dusunmuyodum mahkemenide ona gore actm siddet kocalik yapmamasi vs vs vs ama insan ya iyi olursa die dusunmuyo degilEşin normal değil ki. Rahatsız mı nedir. Tedavi falan görürse belki. Tedavi olmazsa yine aynı şeyleri yaşarsın.katlanarak artar.
Şimdiye kadar iyi olmamış bundan sonra da olmaz .olmayacak seyleri olasılık gözüyle bakmayinaslnda hic donmeyi.dusunmuyodum mahkemenide ona gore actm siddet kocalik yapmamasi vs vs vs ama insan ya iyi olursa die dusunmuyo degil
Inan hafifletmiyorum darp rapirumu alip uzaklaztirma kararimi bile cikarttm ilk gunku kadar canimi acitmiyo diye sanirim oyke soledimYerlerde sürüklenmedim çok fena bir dayak değildi sırtım vs mordu sadece demek nasıl bir hafifletme yöntemidir buraya çok takıldım. El kaldırmaya bile hakkı olmamasına rağmen fazlasını yapmadığı için minnet duyacaksınız neredeyse.
Döndüğünüzde ailenizin desteğini kaybedeceksiniz ve kazandığınız şey daha çok şiddet, sanal/gerçek birçok kadınla aldatılma ve dozu artmış bir şiddet. Siz ailenizle mi olmak istiyorsunuz bunları yaşamak mı? Konuyu bir başkası yazmış gibi okumanızı tavsiye ederim. Kendinize bunu yapmayın.
Çocuk tek başınıza büyütmesi kolay bir şey değil yapmayın. çocuğum olacak diye huzursuz, mutsuz, aile olamamış bir evde büyümesine izin vermeyin yavrunun yazık.Anne olamazsam cocugum olmazsa o hakkim elimden gidicek gibi hissediyorum bi daha asla duzen kuramicakmisim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?