Boşanmalı mıyız ?? Akıl istiyorum

Oturduk şimdi konuştuk boşanmaya karar verdik anlaşmalı .. sanırım evliliğim bitti .. şok içinde düşünüyorum herseyi

Oohhh hayırlı olsun kardeşim geçmiş olsun. Allah kurtarmış sevgili kuluymuşsun. Böyle bir adamdan çocuk da yok ne güzel. Bence yat kalk dua et inşallah düzgün biriyle olursun ilerde boy boy evlatların da olur. Valla içim açıldı senin de açılsın mutlu günler seninle olacak öyle düsün. 25 yaşındasın daha ya inanamıyorum şu an aşırı sevinmen lazım.

Ne yapacağınızı bilmiyorum ama kesinlikle bildiğim bir şey varsao da bu adamı baba yapmamalısınız

Eski konunuzdan hatırlıyorum sizi.
Eşiniz gerçekten ne istediğini bilmeyen biri.
yada sizi kendine göre terbiye etmeye çalışıyor.
ya onun istediği gibi biri olursunuz,yada bilemiyorum.

Hemen bosanma evlilik atesten gömlek derler giymesi de zor cikarmasi da.Biraz sabir oturaracak bir seyler.Sen biraz sakin davran kendini ezdirme ama hir gur cikarma utansin yaptigindan.Ve esine hayatinin merkezinde oldugunu belli etme sikma erkekler beni seviyor karim benle zaman gecirmek istiyor diye ne yazik ki dusunmuyor.Aileleri de karistirmayin lackalasir evliliginiz.Her seye ragmen duzelmiyorsa o zaman aile girer devreye cekip gidersin

Genelde kadınların değişmesini ister erkekler

allah yardımcınız olsun.
En buyuk suclu sızı eve geri yollayan, kocan olacak tek hucrelının senı evden kovmasını sinirle söylemistır diye yumusatan, hakaret asagılama gibi ıgrenc seylere maruz kaldıgını bildikleri halde 'bu Evlılıgın kıymetini bılın' diyen aileniz.

Tek hucrelı kocanda sucsuz, sende sucsuzsun.

Bunlar böyle anacim ozur dileyip eve getiriyolar sonra gene ayni

seviyorsanız birbirinizi
çift terapistine gidin
şuan coçuk düşünmeyin

Canım 1 şans daha verdiğine göre kıyamamışsın biraz daha çabala istersen sonradan pişman olma en azından elimden geleni yaptım dersin güvenmezsen varılmazdın herhalde

Geri donmekle kesinlikle hata etmişsiniz. En iyi ihtimalle eşiniz size git diyerek sizi ezmeye, sindirmeye çalışmış, bakti ki siz gerçekten gidebiliyosunuz tutuşmuş tabii. Siz de bu adama.bi şans daha vermişsiniz. Bence hemen ailenizi arayın, bu adam beni kandırdı değiştiği falan yok, şimdiden böyle olan ilerde daha kotu olur, siz de bana şans ver demeyin bidaha ben mutsuzum bosanmiyorum deyin aileniz de bilsin küsüp gelmediğinizi, niyetinizin ciddi olduğunu

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destek dolu mesajlarınız için ben karar vermiştim gitmeye abim dedi gelip alıcam seni dedi sonra akşam oldu ruh hali bozuk gibi bana kahve yapıp getiriyor meyve hazırlıyor baktı bende yumuşama yok sonra gece iki ye kadar oturdu konuşmaya çalıştı en sonda ağladı ya onu hiç böyle görmemiştim bana dedi ki ‘ben iyi değilim sen gidersen daha kötü olurum anla beni ‘ dedi bnde ağladım oda ağladı ve sonra affettim. Bu son zaten çünkü eşim böyle biri değil görevi burda cok zor sürekli ayrı kalıyoruz en azında bunu hak ettik diye düşünüyorum .. ve kalbimle pişmanlığını hissettim . Şimdi cok iyiyiz dilerim rabbim hepimize böyle güzel günler nasip eder evimiz de huzur eksik olmasın inşallah hepinizi çok öpüyorum güzel bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…