Bosanmalı mıyım?

Onlar eşimi doldurup doldurup üzerime salıyorlar yanımda başka oluyor onlardan gelirken başka oluyor fikirleri hemen değişiyor haksızsın diyebiliyor.hala kendi olan borcunu bana ödetme çabasında.hiç değişecek gibi değil

Kusura bakmayın ama benim babama anneme laf söyleyecek olanın alnını karışlarım. Değil eşim, eşimin annesi, kardeşim söylese bile pişman ederim onu. Milyon tane eş bulunur 1 tane anne baba bulunamaz. Siz en basından babanızın evine dönecek davanızı açacaktınız. Zira hukuken düğün sırasında takılan ziynet eşyaları, kim tarafından, kime takılırsa takılsın, kadına bağışlanmış sayılır ve artık kadının kişisel malı sayılır. Ziynet eşyalarınız da sizden gasp edilmiş, üstüne üstlük psikolojik şiddete de uğramışsınız. Borçlar sizden saklanmış bu da güven sarsıcı Davranışa girer. Mümkünse bunları bir şekilde kanıtlayın (eşinizle bu konuda mesajlaşın mutlaka itiraf ettiği mesajları saklayın). Ve size tavsiyem çocuk yapmamanız. Ben bu tarz insanlarla mutlu olunabileceğini düşünmüyorum. Elinizde bu kadar koz varken çocuk da yokken hayatınıza başka bir yoldan devam etmeniz bence daha mantıklı tabi hayat sizin. Ama dinen bile size ait olan bir şeyleri ÇALIP sizden habersiz borçlarını ödemesi vs çok itici. Madem bu kadar düşünceli babanızın sizin için yaptığı masrafları da ödeseydi.

Canım kusura bakma da sinirden elim ayağım titriyor kusura bakma ama ne halt oldukları düğün gecesinde belliymiş keşke altınları alıp düğün salonundan babanla beraber çıksaydın. Ve şunu da söyleyin madem 1 sene dolmuş kendini koru sakın hata yapıp hamile kalma böyle insanlarla değil ömür geçirmek çoçuk doğurup ödüllendirme Rabbim senin meleğini yanına almış demekki sen ve bebeğin Allahın sevdiği kuluymuşsun hemen boşanma davası aç ve herşeye hakime anlat altınları paşa paşa sana vermek zorundalar. Zaten üzerinize birşey olmadığını anlayınca paranın nereye ne şekilde gittiğini anlayıp sana hak verip ödenmesini sağlarlar.

ben hemen evliliğimi yıkmamayı istedim.düzelir umuduyla hep düşündüm ama olmuyor değişmiyor.ne gurur kaldı ne birşey.bitti zaten evliliğim ailemle konuşup bitireceğim.çok çabaladım her ne olursa olsun eşim yanımda kale gibi dursaydı çok farklı olurdu herşey kuru ekmeğe bile razıyım ama hep alıcı hep alıcı hiç fedakarlığını görmedim yapılan iyilikleri inkar bile edebiliyor.çocuk yaparak çocuğumu bunlara heba edemem.

Ahh keşke keşkee
Ama dediğiniz gibi yapicam davamı açıcam bütün kanıtlar elimde mevcut zaten. Gerisini devletime bırakıcam ve en önemlisi ahirete! Günahsız yavrumla karşılarına geçicem

Ne yazık ki düzelebilecek şeyler vardır düzelemeyecek şeyler vardır. Eşine ve ailesine saygı duymayan bir insan asla düzelmez. Siz sevginizden iyi niyetli davranmışsınız. Ailenize her şeyi olduğu gibi anlatın ve lütfen daha önce de yazdığım gibi eşinize dair kanıtlarınız olsun (mesaj vs) zira hakkınız gasp edilmiş.

Eklentiler

• F436D96C-EA20-44E4-A2BE-7614E1024966.jpeg
    158,3 KB · Görüntüleme: 61
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.hakkım ne ise elbette alacağım.Ama benim en çok gücüme giden,evlenmeden hayaller kurarsınız evlenince böyle olacak şöyle olacak çocuklarım olucak güzel bi yuvam olacak hep bunun hayalini kurardım ama hepsi fos çıktı.insallah geri kalan hayatım güzel olur .hayaller kurmayacağım.sütten ağzım yandı bundan sonra emin adımlarla ilerleyeceğim

İnsallah... Şunu kabullenmek evlilik karşılıklı idare etmekle süren bir şey. Ve herkesin ama herkesin eksik bir yanı var önemli olan tolere edilebilecek bir eksikliğin olması. Bazı şeyler evlilikte kabul edilebilir şeyler değil. Onlar olmadığı müddetce sevgi de varsa yürüyor. Kusursuz bir evlilik yok çünkü kusursuz insan yok. Allah karşınıza iyi insanlar çıkartsın, çoğu zaman bireyin ailesi neyse kendisi de o oluyor. Keşke henüz nikah vs olmadan sorun çıkardıklarında aileniz işi bozsaydı gerçi sizin mutlu olmanız adına yapmamışlardır öyle bir şey... Gerçi yapsalardı da onları suçlardınız (herkes böyle yapar). Yaşadınız gördünüz ve bir tecrübe oldu. Hakkınızda hayırlısı. Kendinize odaklanın mesleğiniz yoksa mutlaka bir meslek edinin, işinizde kendinizi geliştirin, ailenize vakit harcayın. Kötü kalpli ve kötü insanlardan da uzak durun.

Zararın neresinden dönseniz kârdir.Çok üzmüşler sizi.Arkanızda aileniz olduktan sonra çabuk toparlanırsinız..Dünyaya bir kere geliniyor. Bu kadar degersiz insanları cekmek için mi büyüttü sizi aileniz. Daha fazla vakit kaybetmeyin ve hakkınız olan herşeyı de sonuna kadar alın. Yolunuz açık olsun.

Sen ölmüşsün üzerine toprak atanın kalmamış vallahi.. Büyütmek ne kelime hayvan oğlu hayvana denk gelmişsin

bu tarz adamlar asla değişmiyorlar.bunların bir üst modeli sizin maaşınızı , mirasınızı kendi paraları görmeleri. Allah gösteriyor aslında ama biz görmek istemiyoruz.sizi haketmediği için kurtarmak istiyo , inadına yapışıyoruz.Allah yardımcın olsun hakkında hayırlıını versin.ne mutlu ki baştan farketmişsiniz. yıllarınız heba olmamış. ailenizde yanınızda.

Ay bunlar resmen dolandırıcı. Bebeğini kaybettiğin için üzüldüm ama bu adamla bu evlilik yürümez ve ayrılırsan da o adamdan bir çocuğunun olması sürekli, onlarla mecburi bir bağının olması demekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…