Bosanmali miyim?

Ya ben cidden anlamıyorum anlamayacağım da. Neden tanımadan etmeden, yangından mal kaçırır gibi, ne olduğu daha düğün günü belli olan adamlardan, sanki spermleri nesli tükenmek üzere olan dünya harikası modunda hemen çocuk yapıyorsunuz. Allah aşkına biri bu saçmalığa dur desin ya gelelim sana bu adamdan ne köy olur ne kasaba. Boşan çocuklarına nafaka bağlat. Yapabileceğin başka hiçbir şey yok. Hayır adam ve ailesi daha düğün günü dökülmüşler ya o kafalarınızı nereye gömüyorsunuz ben anlamıyorum Bizim kadınlarımız neden bu kadar bilinçsiz yarabbimneyse sinirim bozuldu. Özetle boşan bence

Bunca olayın üzerine daha karar verememiş olmanızı ve 'boşanmalı mıyım?' Diye sormanızı nasıl yorumlayacağımı düşünüyorum.
Evlatlarınıza hayırlı ömürler ve baht açıklığı diliyorum.

E tamam o zaman mahkemeye basvurdugunuzda nafaka alırsınız en azından belgeli çalıştığı icin para saklayamaz.

O balayındaki 5. günden sonra hadi yoluna derdim. Düzelir sanıyorsun olmuyor taviz tavizi doğurur. Ikizleriniz var tek başınıza çokta güzel bakarsınız çalışırsınız bi güzel

Açıkcası çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun boşanın ya da boşanmayın diyemem siz daha iyi bilirsiniz ama şunu gördüm nicki powergirl olan bir kadın herşeyi başarır herkesin imtihanı farklı ben sizin çok güçlü biri olduğunuzu düşünüyorum

Zaten adamin faydasindan cok zarari var. Bosansaniz ne kaybedersiniz? Sizi maddi manevi sömürmüş

Daha balayından belli olan adama çocuk yapıp 3 gün orda kalmaya bile tamam demişsiniz. Her şeyi kendiniz yaşatmışsınız. Değeriniz bu kadar işte. Kimseye suç bulmayın bu kadar ezik bir insanı kim olsa istediği gibi kullanır. Hala da boşanmalı mıyım diye soruyorsunuz yok canım 2. Çocuğu yapın ne boşanması

Bende boşan ayrıl kurtul dedim ama 2 bebeği varmış çocuksuz insan heryere sığıyor çalışıyor hayat kuruyor iki küçük kız çocuğa nasıl baksın nasıl çalışsın böyle adamlar nafaka da vermez Allah yardımcısı olsun en büyük hata böyle bir adamdan çocuk yapmak.

Merak ettim bosandin mi

Bosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…