Bosanmali miyim?

Kendinizi aşırı ezdirmişsiniz. Her şeye tamam, tamam.. Aile tam anlamıyla rezil. Eşiniz de aynı şekilde.

Bu adam ömür boyu ailesine tapmaya devam edecek. Kararını siz verin artık. Arkadaşınızın başına gelseydi, nasıl bir yorum yapardınız? Eminim ki, anlatmadığınız bir ton daha sinir bozucu olay var. Zaten siz ayrılmak isteseniz, anında kabul eder, bunu da çok iyi bildiğinizi düşünüyorum.

Adam beyinsiz. Nokta. Kendini idare edecek kapasite yok ki, sana eş, çocuklara baba olsun.

Niye bu kadar anne babacı oldun, ya biz dediğinde ben ailemle doyamadım, çünkü hep playstation oynadım nasıl bir cevap? Bu aptallığı, cimriliği tanışma sürecinde hiç belli değil miydi?

Ben konunun gerçek olmadığını umuyorum. 3 günde bir 1,5 TL bırakan adama kocam diye tutunmak istediğinize inanamıyorum.

Allahım içim şişti okurken. Nasıl akıl sağlığınızı koruyarak yaşayabiliyosunuz bunca şeyi. Adam merhametsiz, empati yoksunu, koyun gibi ailesine yapışmış, kendi fikri bile olmayan, yalaka, saçma sapan bi tip.

Ben anlamıyorum ki niye evleniyor bu adamlar ! Sanki "biriyle evleneyim ondan nefret edeyim de, aileme onları karıma bile değişmeyeceğimi ispatlayayım" demiş de kurban olarak da sizi seçmiş gibi.

Daha ilk günden belliymiş ne mal olduğu. Varsa maddi gücünüz, aile desteği falan ayrılın. Ne kocalığından hayır görmüşsünüz, ne babalığından. En azından önünüzde yeniden bi hayat kurma, bi 'insan' tarafından sevilme, sevme gibi şanslarınız olur.

İnsan içini soğutacak sıfat, bu ona yeter diyecek hakaret bile bulamıyor di mi? ki bizimle hiç alakası bile olmadığı halde.

Biri geliyor ben bunu gerçekten yaşıyorum diyor. İnanmak çok zor. Sanki bazı konular sinirlerimizi zıplatıp, sonra da okuyup eğlenmek isteyenler tarafından açılıyor gibi.

Yani mantığımız almasa da vardır böyle hayatlar.
Yaşarken mi anlaşılmıyor acaba olayların vehameti yada alttan aldıkça düzelir diye mi düşünüyor insanlar ben de anlamıyorum.

Ben platstation oynadim ailemle vakit geciremedim ne ya.

tam bir dengesizlik ornegi.
Gecirseydin vakit madem bekarken, simdimi aklin basina geldi diyesim geldi.adami soyle bir tutup sarsasim geldi resmen.
Akil fikir yoksunu bisey bu

Sana eziyet edilmesinden hoşlanıyor musun daha da boşanayım mı diyorsun ya sizin bi evliliğiniz yok ki zaten, sizin bi evliliğiniz yok..

Eşiniz ilgisiz, sevgisiz, koca, baba olacak vasıflarda değil, ailesi zaten kötü. Boşanırsam üzülmem diyorsanız boşanın, zaten çoğunlukla annenizde kalıyormuşsunuz. O da nafakasını versin, haftada 1 gün gelip görsün kızlarını, yeter zaten ona da bu kadarı bence. Hiç boşanmaktan behsediyor musunuz? ne diyor?

Yarısına kadar okuyabilin, içim daraldı okurken. Siz de her şeyi kabul etmişsiniz. Eşinizin suçu yüzde 60 ise sizin yüzde 40. Yapılan her şeye tamam dedikten sonra kendi kendinize kızmanızın yararı yok. Dahası böyle bir evliliğine hemen gebe kalmışsınız. Boşanmak için geç bile kalmışsınız. Zararın neresinden dönerseniz kardır

Ben ne okudum böyle ya . Ya bu erkek diye yaratılan bazı yaratıklar kendini bi b..k mu sanıyor. Boşan tabi de bu adam baba olmayı hak etmemiş zaten. Nasıl sinir oldum ailesine ve adama. Kendinizde çocuklarında kurtulması lazım bu aileden lütfen

Adama neler yazmak istiyorum da neyse bu ezik için doğmadım sen git aç davanı ohh misss.

Boşanmalı mıyım diye bile sorman hata.
Tabi ki de koşarak, kaçarak, arkana bile bakmadan boşanmalısın.
Ayrıca yukarı da bir yorumda yazıyordu aynen katılıyorum.
Daha düğün günü seni belinde kuşağınla bırakan, evlendiğinin ertesi günü el öpmesi zırvalığını yapan adamdan anında ayrılmamakla en büyük hatayı yapmışsın.
İlk başlardaki sessiz tavrın sonrasında kartopu gibi önüne yığılmış.
Bırak artık o ana kuzusunu, kendine evlatlarınla güzel bir yol çiz.

Benim anlamadığım hala ne yapmalıyım diye soruyor olmanız. Bilincinizi mi kaybettiniz? Biz boşanma desek bu adamla yaşamaya (buna yaşanmak denmez ya) devam mı edeceksiniz?

Sana düğün günü bunları yapan yetmedi bir de balayında burnundan getiren adamdan neden hamile kaldın? Ben evlenmeye dahi cesaret edemezken, bazılarının cesareti beni şaşırtıyor. O yaşadıklarından sonra ölümüne korunman gerekiyordu, benim bir tanıdığımda eşim düzelene kadar çocuk yapmam diyor. Ne diyim bir hata yapmışsın, kimseye de ayrıl demek istemem ama zaten ortada bir evlilikte yok.

Cocuklarını büyütürsün boşan bencede deger görmedign yerde durma yaşın da genç ilerde çok mutlu olacagını biri cıkar karşına çocuklara gelincede eşinden nafaka alırsın devlet zaten verir sana ayrılırken altınları falanda iste boşanırken git avukata danış maddi manevi tazmınat da aç kesinlikle boşanma davasını kmseyi cekmek zorunda değilsiniz senn kendıne güzel bir hayat kur gerçekten kmseyi cekmek zorunda değilsin cocuklarınada bakarsın Allah yardım eder

Aah ah. Ailen belli ki kapı gibi arkanda. Birak bu sülük herifi. Ailesine sülük, sana buzdolabı olandan hayır mı gelir?

Eğer maddi güvencen var ise yani mahkum değil isen (ki mahkum isen de bi çaresine bak derim) hayatından tamamen çıktığını göster ona kimsenin kimseyi üzmeye ezmeye hakkı yok hele hayat arkadaşı seçtiği kişiyi asla üzmeye ezmeye kullanmaya hakkı yok. Sen şu 3 günlük dünyayı kendine daha fazla zehir etme farkına vardığın problemlerin karşısında sessiz kalma ve kızlarınla hayatına bak derim. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…