Benim esimde öyleydi iste, ben susarsam sorun yoktu ama 2 saat sonra tekrar birseyden bir huysuzluk yapardi. Senin dedigin gibi isigi acik unuttugum icin bile laf sokardi, unutmada degil yani öbür odadan birsey alacagim, diger odanin isigi niye acik diye dirdir ederdi. O cenesi beni yedi bitirdi zaten. Ailenin arkanda olmasi lazim, baban neden böyle davraniyor ki. Bence babanla konus acik acik yalnizken al karsina anlat, baba iyi degilim de. O senin psikolojinin ne halde oldugunu bilmiyor göremiyor sanirim. Mutsuz mutsuz geziyorum demissin ortalikta, bende öyleydim. Simdi daha iyiyim, zamanlada düzelecegim, 4 hafta olacak evden ayrilali. Ailem arkamda, onlarin destegi ile ayaktayim, ki babam annem durduk yere bosan diyen, ufak seyleri büyüten insanlar degiller, geleneklere baglilar ama ortada yanlis varsa cahillik edip görmezden gelmezler. Seninde ailenin bunu anlamasi lazim, anlamiyorlarsa bile sen gitsende sana gelme diye kapiya atmazlar sanirim. Kizin icin üzülmeni anliyorum canim, ama böyle bir ortamda yetisirse ilerde o da babasi gibi bir adami sececek senin onu cektigin gibi oda kocasini cekecek belkide, böylesi normaldir diyecek veya baska tür psikolojik problemler yasayacak. Ayrilirsaniz görecek zaten babasini. Anne babasi ayri psikolojisi yerinde cocuklarda var, gerekirse psikologa götürürsün ablaninda isi varmis yaninda calisirsin, bu hayatta hic birsey imkansiz degil. Canina yazik, gencligine yazik. Kimseye ayril demem ufak tefek sorunlar olur, ama senin anlattiklarindan az cok neler yasadigini biliyorum bende yasadim ve zor cekilecek gibi degil hic.