• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmalı mıyım..lütfen yardım..

Ar
Konu sahibi uzulmeyin artilari eksileri degerlendirin kendinjzce artilari coksa dusunun derim yada konusmayi ozel hayatinizi merak ettim dogrusu bu tip insanlar butun kabaliklarina ragmen yatakta sefkat gosteriyolarmi acaba
Arti olarak evine bağlı yani hic yüzü gülmesede waktnde gelir.sorumlu yani ewin eksiklerini alir.ama eksileri o kadar göturuyoki küfür hakaret elestiri.biktm.ewde olmadigi zamanlarda mutluyum o yokken huzurum war en azndan

Bu işin artısı eksisi kalmamış bence.
Umarım maddi gücünüz vardır ve aileniz hayattadır.
Boşanın bence.

Fikir weren arkadaslara tesekkurler..yani muhabbet yok bi derdimi paylasamiyorm en acisida bozuk agzi en ufak seyde ger... mal sal...k şerf...z we daha beterleri ben mi abartyorm tahammul edemyorm beni asaglamasna ben gecmsz biri deglmki tek anlasamadgm insan o.bide sunu cok merak ediyorm yuzsuz dawran arsz ol boswer diyo bazi arkadaslar bu mu dogru olan ya da bu kolay mi sizce ben mi cok hassasm offff

Bu işin artısı eksisi kalmamış bence.
Umarım maddi gücünüz vardır ve aileniz hayattadır.
Boşanın bence.
Maddi gucum yok aileminde sikintili maddi durumu o bir sorun:(babam pek karismaz annem arkamda ama bana birakiyo.aslnda beni cekip alsalar istyorm ama onlarda hakli gelecek ne gösterir bilemiyolar annem zaten cok da saglikli degil ayaklari agriyo kafasi ses goturmuyo kizm 7 yasinda ama yinede cocuk sonucta.

Yani saygisiSizlktan biktim artk bende bunu kabullenicek yapida degilim ilk baslarda yillar once yani agzini bozunca kusuyodm sonra bende cewap wermeye yada kendimi sawunmaya basladm sonra yine sustum ama hic bi turlu olmadi.bi dedigine dikkat etsem bu seferde obürune sinirleniyo.boyle huzursuz yasamak ona gore normal bosanmayida kabul etmiyo elaleme ne der sonra.disariya karsi sessiz saygili bi adam ama ewde camawarlasiyo ayni babasi.ben yillardr bosanmayi düsumerek omrumu curutuyorm kafayi yicem.bi ara isiklari acik unutmama takiyodu agzna geleni sayiyodu ona dikkat ettim bu sefer cocuk hastalansa hasta ettin bakamadn edemedn (ki herkes begenir anneligmi)yemek sicak olsa kasigi firlatr gider uc gun ust uste banyo yapsam yine kötu soz kufur.kizim bisey yemek istemese ben yine becerksz olurm suclu olrm.yani boyle bir suru ornek hangi birini yazaym yemegi pisordgm kasiga bile karisr bun lari guzellikle yapsa bise demicem ama hep sokranma laf sokma.tabi bazen siddetli kawgalarda itis kakis yaptigi zamanlarda yapmicam senin utunude yemegnide diyorm esek gbi yapacaksn deyp surukleyerek yaptrtr.e bana hem boyle dawran hem emir wer onu yap bunu yap kabullenemyorm.kendimi ewde hizmetci gbi hisedyorm o kadar degersizimki.asiri derecede yuz goz olunmus ewlklik bile denmiycek bisey.sadece dua ediyorm dogru olani yapym diye.ewlendigime bin pismanm bide bosanarak tekrar bu kadar pisman olmak düsunyorm bile Allah korusun o yuzden bi akl werin tecrube sahibi arkadaslar

Böyle bir adami cekmeyin nolur. Bir sekilde bosanin bu adamdan. Size hayati zindan ediyor resmen, benim esimde böyleydi herseye dirdir herseye bahane, sonra hakaret. Cekilir gibi degil. Evlilik bu degil. Evliliginiz bitmis, saygi kalmamis sizde, bizdede öyleydi nasil cektiniz 9 sene, ben 4,5 sene anca dayandim. Calisabilir durumda misiniz?

Böyle bir adami cekmeyin nolur. Bir sekilde bosanin bu adamdan. Size hayati zindan ediyor resmen, benim esimde böyleydi herseye dirdir herseye bahane, sonra hakaret. Cekilir gibi degil. Evlilik bu degil. Evliliginiz bitmis, saygi kalmamis sizde, bizdede öyleydi nasil cektiniz 9 sene, ben 4,5 sene anca dayandim. Calisabilir durumda misiniz?
Calisabilrm kpss ye falan griyorm ama simdlk tutmadi yetmedi puanm bütün bu streslerin arasnda kzm uyuynca geceleri ders calisarak (esim olacak gelip isigi kapatrdi elektrk harcyosn diye gerekrse telefon isignda calisarak) 4 sene disardan isletme bitrdm ama atanmak da cok zor

Calisabilrm kpss ye falan griyorm ama simdlk tutmadi yetmedi puanm bütün bu streslerin arasnda kzm uyuynca geceleri ders calisarak (esim olacak gelip isigi kapatrdi elektrk harcyosn diye gerekrse telefon isignda calisarak) 4 sene disardan isletme bitrdm ama atanmak da cok zor

Azimli olman ne kadar güzel. Bu kadar sorunlarin icinde. Peki herhangi bir ise girsen olmaz mi? Senin yerinde degilim ama sanirim annemlere tasinir cocugumuda yanima alir, birde bir ise girerdim, mesela magazalarda muhasebe isi olabilir bir yerden baslayabilirsin. Böyle hergün cile cekmektense.

Hic iyi gününüz yok mu peki? Esin hergün mü böyle?

Bence gec bile kalmissin bosanmayi dusunmek icin.sizin bu yasadiklarinizin yarısıni bile yasamayanlar bosaniyorlar

Şu hayatta şunu ogrendim seven adam sevdigi kadina narin bir cicek gibi davraniyor.sizinkine bakilirsa sana esya gibi davraniyor

Bosanirsam pisman olur muyum diye korkman cok normal bende de var o korkular, ama kardesim hep soruyor neye pisman olacaksin? Bu adamin iyi bi tarafi var mida pisman olacaksin? Ha arada cocuk var, sizin evliliginizde yine arada onu görmek durumunda kalirsin ama inan bana hergün görmektense haftada bir kere kisa süreli görmek daha iyi. Bence hic canini sIkma kurtul bu adamdan. Bende böyle bir adamla yasiyordum, ailemin benim arkamda oldugunu görünce, ayrilmaya karsi olmadiklarini görünce biraz yelkenleri suya indirdi, ama yine huysuz yine huysuz. Simdi kafam daha rahat, huzurluyum, her an birsey diyecek mi kizacak mi dirdir edecek mi kaygisi yok. Anne ve babamin yanindayim, daha huzurluyum. Geleceginden korkma. Bosanmak istemiyorsan devreye söyle akli basinda onun veya senin ailenen birilerini sok bi konussunlar esinle, ama degisecegini zannetmiyorum canim, ben cok denedim olmadi. Simdi pismanim diyip duruyormus, zamaninda anlasaydi.

Çok zor yaa ama arkadaşlarının dediği gibi insanlar gerçekten var adam küfür ederken karşısında sırıtanlar umursamayanlar kötü söz sahibinindir deyip geçenler ama bende senin gibiyim herşeyi çok kafama takarım hayatı kendime yaşanmaz hale getiririm keşke umursamamayı başarabilsek elimde olsa şu beynimi hiçbirşeyi kafaya takmayan bir beyinle değiştirmek isterdim...

Azimli olman ne kadar güzel. Bu kadar sorunlarin icinde. Peki herhangi bir ise girsen olmaz mi? Senin yerinde degilim ama sanirim annemlere tasinir cocugumuda yanima alir, birde bir ise girerdim, mesela magazalarda muhasebe isi olabilir bir yerden baslayabilirsin. Böyle hergün cile cekmektense.

Hic iyi gününüz yok mu peki? Esin hergün mü böyle?
Eger ben onun agzndan cikanlari gck konusmalarini tawrlarini gormezden gelrsem 2 saat sonra normal gbi ama 1 saat sonrada yine biseye kizar tersler.yani ben susarsam o kafasina göre davranıyo ama ben sussamda icimden atamyorm agzna geleni sayp gece biseyler istemesine sinr oluyorm bu hakszlk ne hakki war beni yipratmaya istemiyosa bosanrz insanca.ama tabi düzeni bozulacak.son bi senedr bu sekilde oncesnde heeeer gun her saat kotydk çok birikti sewgm tamamen bitti yapilanlar unutlmuyo unuttrmak icin caba gerekiyo.sozler werdi degscem yine sewgini kazanacam dedi döndm 1 ay sürdü kimse rol yapamiyor aslina dönuyor.kizm anne sakn bosanma diyor.babam cok anlaysli biri degl aslnda bosanmami pek istemyor ben gdnce onlarnda duzeni bozulcak çünkü ama annemin konusmalaryla birazda ondan cekinip mecbr kabul ediyor.gtsem ne derece rahat olurm burda 9 senelik kendi ewm kendi duzenim cocugm odasi annemlern ew iki oda offff o kadar soru warkiii.babam şöyle dağ gbi dursa arkamda. bi yandanda sahsima yapilan bunca hakareti kaldramyorm.ortalkta öyle mutsz mutsz gezyorm hep herseye gözm doluyo psikolojm berbat.ablamin bebe gyim dukkani war onun yaninda calisabilirm kizm 2.sinifa baslycak.arkadaslarmda sen niye gdiyosn sen onu ewe alma dediler bide oyle deniycem sanrm.ha daha kötü olabilir ama artk umrumda degl ben tukeniyorm bosanmayi istiyorm bidaha sevgi saygi olmayacak eminim artk.ama iyce cirkeflesecekler insan gbi bitirse offf:(

Sevginin saygının olmadığı bir ortamda mutsuz cocuk yetişir. Kesin birşey söylenemez bu konuda karar sizin

Çok zor yaa ama arkadaşlarının dediği gibi insanlar gerçekten var adam küfür ederken karşısında sırıtanlar umursamayanlar kötü söz sahibinindir deyip geçenler ama bende senin gibiyim herşeyi çok kafama takarım hayatı kendime yaşanmaz hale getiririm keşke umursamamayı başarabilsek elimde olsa şu beynimi hiçbirşeyi kafaya takmayan bir beyinle değiştirmek isterdim...
Ewet bu cok saçma ama bas etmek icin kimiside bu yolu bulmuş.o oyle yaptkca karşısında kahkahalarla gul hic umursama diyolar sen daha rahat olcaksn diyolar.aslnda bu yanlış bence we yapimda hic yok yuzsuzluk kendini zorla biraz alisirsn diyolar.yapabilir mym bilmiyorm

Saygı yoksa, diğerleri de yavaş yavaş yok olup gidecektir zaten.
Saygısız bir evliliğin sürdürülmesi taraftarı değilim.
Yakın örnek var gözlemlediğim..

Saygı yoksa, diğerleri de yavaş yavaş yok olup gidecektir zaten.
Saygısız bir evliliğin sürdürülmesi taraftarı değilim.
Yakın örnek var gözlemlediğim..
Bosandilar mi peki? Aslinda herkesin sartlari karakteri farkli dolayisiyla ayni sorunlar yuzunden bi bosanan mutlu olurken belki digeri pisman olabiliyo burda fikir almaya gozlem yapmaya calisiyorz ama yasamadan bilinmiycek sanrm

Bosandilar mi peki? Aslinda herkesin sartlari karakteri farkli dolayisiyla ayni sorunlar yuzunden bi bosanan mutlu olurken belki digeri pisman olabiliyo burda fikir almaya gozlem yapmaya calisiyorz ama yasamadan bilinmiycek sanrm

Boşanmadıkları için mutsuzlar maalesef...
Boşanın diyemem size de ama sürdürünce de pek bir sağlıklı olmuyor o evlilik de çocuklar da.

Bende bu tür sorunları olan bir ailenin kızıyım ayrı değiller ama sevgi saygı hoşgörü hiçbirsey yok hergün evde bi kavga bi olay var hayatlarındada başka insanlar var (annemin) bu şekilde çocuk daha çok yıpranıyo ablalarım sırf bu durumdan kurtulmak için evli adamlara kaçtı benimse hayatımda yanlıs ınsanlar oldu allah yardımcınız olsun

Eger ben onun agzndan cikanlari gck konusmalarini tawrlarini gormezden gelrsem 2 saat sonra normal gbi ama 1 saat sonrada yine biseye kizar tersler.yani ben susarsam o kafasina göre davranıyo ama ben sussamda icimden atamyorm agzna geleni sayp gece biseyler istemesine sinr oluyorm bu hakszlk ne hakki war beni yipratmaya istemiyosa bosanrz insanca.ama tabi düzeni bozulacak.son bi senedr bu sekilde oncesnde heeeer gun her saat kotydk çok birikti sewgm tamamen bitti yapilanlar unutlmuyo unuttrmak icin caba gerekiyo.sozler werdi degscem yine sewgini kazanacam dedi döndm 1 ay sürdü kimse rol yapamiyor aslina dönuyor.kizm anne sakn bosanma diyor.babam cok anlaysli biri degl aslnda bosanmami pek istemyor ben gdnce onlarnda duzeni bozulcak çünkü ama annemin konusmalaryla birazda ondan cekinip mecbr kabul ediyor.gtsem ne derece rahat olurm burda 9 senelik kendi ewm kendi duzenim cocugm odasi annemlern ew iki oda offff o kadar soru warkiii.babam şöyle dağ gbi dursa arkamda. bi yandanda sahsima yapilan bunca hakareti kaldramyorm.ortalkta öyle mutsz mutsz gezyorm hep herseye gözm doluyo psikolojm berbat.ablamin bebe gyim dukkani war onun yaninda calisabilirm kizm 2.sinifa baslycak.arkadaslarmda sen niye gdiyosn sen onu ewe alma dediler bide oyle deniycem sanrm.ha daha kötü olabilir ama artk umrumda degl ben tukeniyorm bosanmayi istiyorm bidaha sevgi saygi olmayacak eminim artk.ama iyce cirkeflesecekler insan gbi bitirse offf:KK43:

Benim esimde öyleydi iste, ben susarsam sorun yoktu ama 2 saat sonra tekrar birseyden bir huysuzluk yapardi. Senin dedigin gibi isigi acik unuttugum icin bile laf sokardi, unutmada degil yani öbür odadan birsey alacagim, diger odanin isigi niye acik diye dirdir ederdi. O cenesi beni yedi bitirdi zaten. Ailenin arkanda olmasi lazim, baban neden böyle davraniyor ki. Bence babanla konus acik acik yalnizken al karsina anlat, baba iyi degilim de. O senin psikolojinin ne halde oldugunu bilmiyor göremiyor sanirim. Mutsuz mutsuz geziyorum demissin ortalikta, bende öyleydim. Simdi daha iyiyim, zamanlada düzelecegim, 4 hafta olacak evden ayrilali. Ailem arkamda, onlarin destegi ile ayaktayim, ki babam annem durduk yere bosan diyen, ufak seyleri büyüten insanlar degiller, geleneklere baglilar ama ortada yanlis varsa cahillik edip görmezden gelmezler. Seninde ailenin bunu anlamasi lazim, anlamiyorlarsa bile sen gitsende sana gelme diye kapiya atmazlar sanirim. Kizin icin üzülmeni anliyorum canim, ama böyle bir ortamda yetisirse ilerde o da babasi gibi bir adami sececek senin onu cektigin gibi oda kocasini cekecek belkide, böylesi normaldir diyecek veya baska tür psikolojik problemler yasayacak. Ayrilirsaniz görecek zaten babasini. Anne babasi ayri psikolojisi yerinde cocuklarda var, gerekirse psikologa götürürsün ablaninda isi varmis yaninda calisirsin, bu hayatta hic birsey imkansiz degil. Canina yazik, gencligine yazik. Kimseye ayril demem ufak tefek sorunlar olur, ama senin anlattiklarindan az cok neler yasadigini biliyorum bende yasadim ve zor cekilecek gibi degil hic.

Bana göre;

Şiddet, aldatma ve saygısızlık boşanma sebebidir. .

Boşanma boşanmama kararı size bağlı?

Eşinizi seviyorsanız?

Back
X