Boşanmalara doymayan koca...

rezilin önde gideni bir herif, evlilik öncesi evde bulunan saç kılları, cüzdanda bulunan prezervatif, aşağılamalar vs.

bu adama çocuk neden yahu neden? haydi kandın sevdin aşık oldun evlendin de böyle bir babası olacağı belli bir can dünyaya getirmek neden. ben istedim kendime yapıyorum diyorsan da bir dakika durma bu adamın yanında. kendine saygın varsa..

neden alay ettiğimi düşündün sevgili üye sence şunu yaparsan yuvan kurtulur her şey düzelir diye bir durum var mı yazdığın her şey neresinden tutulsa elinde kalır kendine yazık etmeye devam edeceksen tabi ki durma devam et..iyi yönü içine yazdığın şey de kusura bakma ama gülünecek nitelikte.

iyi yönlerini de mi var dedim içimden bunlar iii değil olması gereken özelliklerdir adam denen varlıkta..neysee uzatmayayım ama bırakın kişiliksiz adamların peşinden ömrünüzü çürütmeyi..
sana saygısı sevgisi olmayan bir adamın soyadınada ş...
evliliğinede....

Sıkıntılar hamilelikle beraber süreklilik Kazandı maalesef.Hamileliğim de çok sıkıntılı başladı kafamda bitti bu adam sadece bebeğimin hatrı için onu kaybetmemek için dayandım 2 ay kaldı şu süreç bir geçsin bu konuyu sonuca bağlayacağım.şimdi mi sonlandırırsam psikolojim nasıl olur bebeğim erken doğum riskiyle Karlı karşıya kalır mi onu bilemiyorum.Aynı evde yemek yapmadan ayrı odalarda geçecek bu vakit bir de soyadını alsın diye bekliyorum

Cozum belli yol vereceksin bu adama aksi takdirde parayi bulunca zaten o seni birakacakmis.

Yorumum: Bile bile lades olmus bu evlilik.

Sizi üzmeden yorum yapacağım öğretmensiniz çocuk eğitiyorsunuz size sorum böyle bir ortamda büyümesini gerçekten istiyor musunuz evladınızın ? Daha sağlıklı ortamda büyümek hakkı değil mi ?

Iyi Yön dşye Şundan diyorum.Beni evde bırakıp dışarıda arkadaşlarıyla takılan,içen bi adam olsaydı bunlar da Boşanma sebebi olurdu bunlardan tutundum şimdiye kadar.Bışanmak için acele etmedim bi izleyeyim dedim şans vermek istedim dozunu arttırınca zaten iyi Yönler hafif kaldı asla kurtarmaya fln çalışmayı düşünmedim bile bitecek bu evlilik şimdi değilse de 2-3 ay sonra..dertleşiyorum sadece

Bir süre daha dayanin çocuk Dogsun kendinizi toparlayıp yolunuza bakarsiniz öyle bir düşünceniz varsa. Bir de psikolojik destek alın bence. En azından psikolojiniz o kadar etkilenmez lohusalık çok başka bir psikoloji olacak.

2 ay kalmadan bu psikolojiyle sen doğum yaparsın bacım..adamı en azından gözün görmez kulağın duymasın.
aynı evde kaldıkça sinirlerin dahada yıpranır..ne gerek varr neden niçin...herseyin başı moral...
şimdiden sen düzenini yapmaya başla ..

Bir konu açtım eşim kiminle görüştü diye en sonunda belgeli görüştüğü kişiyi ispatladı. Buna rağmen niye sildin kaydı telefonun ortada olacak ben sana güveneceğim yoksa beni unut dedim.
Size gelirsek nasıl böyle bir adamla devam etmeyi düşünüyorsunuz. Sizi aldatmış bu kesin. Peynire bile laf söylüyor, param olsa durmam diyor, size zerre saygısı yok. İyi yönleri diye saydıklarıniz şaka gibi. Lütfen tekrar okuyun yazdıklarınızı.

İşte bu noktada kafam Karışık.İki ay beklemek Artı lohusalık daha mi zarar getirir onu düşünüyorum.
Aileme söylemedim henüz hiç şaşırmayacaklar ama üzülecekler mi onu bile bilmiyorum yoksa kurtuldu mu diyecekler.

Evet malesef ki ne sevgisi ne saygısı var adamın hamilelik sürecinin tamamlanmasını bekliyorum kimseye anlatamıyorum moralim bozuk bozuk olmasının sebebi de ben niye bunları yaşıyorum boşanmak için evlenmedim ama ne yapsam da o noktaya geldik.İçime at at nereye kadar gelip burda dertleşmek istedim iki aylık Süreci beklesem mi beklemesem mi bunun için

Nerede hata yaptım demişsiniz, söyleyeyim..
Kadınlara saygısı olmayan bir adamla evlilik kararı vermişsiniz...
Kendinizi farklı zannetmişsiniz.
Adamın kendini doğuran anasına saygısı Yok, siz kimsiniz ki size olsun? 2 Kere boşanmış, evlilik yürütebilen biri olsa hangi kadın yuvasını dağıtır?
Siz kendinizin neden farklı olduğunu düşündünüz ki?
Çocuğun doğmasını da çocuk doğar yumuşar belki diye bekliyorsunuz sanırım...
Lohusalık zordur. Böyle bir adamla daha zor. Aileniz gelecek surat yapacak, hakarete aşağılamaya devam edecek, bebek mi kendiniz mi adamın dengesizlikleri mi, aldatacak mı, aldattı mı, daha çok yıpranırsınız..
Bence hazır aklınız başınızdayken bebeğinizi huzurlu bir ortamda dünyaya getirmeye bakın.
Soyadını alır bu konuda meraklanmayın.

biliyorum dertleştiğini evlilikte kadının girdiği çıkmazda nasıl aklını oynatma noktasına gelebildiğini de ..Allah yar ve yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…