Boşanmalara doymayan koca...

Bir de çocuktan önce de hakaret vardı demişsiniz. Niye bu adamı ısrarla koca ve baba yapmaya çalıştınız?İnsanlar 30’undan sonra neden daha iyi evlilikler yapar biliyor musunuz? Çünkü gençliğin verdiği saflık -yılların tecrübesi ve bilgi birikimiyle- geçmiştir. Artık daha etraflıca değerlendirme ve insanları okuyabilme yeteneği gelişmiştir insanın. Ama biriyle evlenirken bu özelliklerinizi devreye sokmayıp safça davranırsanız 60’ından sonra da evlenseniz mutsuz olursunuz.

böyle şımarık ve dengesiz bir adamla büyümesinden de sizde önceki eşi gibi çocuğu göstermeyin huzur içinde bir hayat kurun kendinize derim.

Siz daha önce hiç evlilik yapmadınız sanırım ah hep söylüyorum davul bile dengi dengine olmalı diye. Dengi dengine derken kültürü, yaşam tarzı falan değil konu, daha önce hiç evlilik yapıp yapmaması.Hadi bir kere yapıp olmadıysa neyse de iki kere oldu mu iyice araştırmak, düşünmek lazım. Bir de öğretmenmişsiniz kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyorsunuz o halde bu bağlılık, bağımlılık niye? Tek başınıza da çok güçlü olduğunuzu unutmayın ve asla kendinizi ezdirmeyin derim.

Iyi yönlerine evcimendir yazmış , evet baya evcimenmis cebinde prezervatif telefonunda erkek adıyla kaydedilmiş kadın nosuyla.

ayy evlat olsa sevilmez zaten bu şey. (şey dedim çünkü tanımlama bile bulamadım)
bence aklını başına al kendini kullandırtma buna. dümdük demiş her şeyi. seni kandırdım, evlilik aşamasında ikna ol diye yaptım, param olsa seni bırakırım (yani paran için seninle birlikte)
ne kadar erken yol verirsen çocuğun ve senin için o kadar iyi. çünkü bundan bir baba olmaz. çocuğunda aile içinde değil de mutsuz bir aile içinde büyür.

son olarak kızlara diyoruz hep burda düşünün boşanan ne diye boşandı araştırın. sizin ki onlara ders olsun. bir kadın kolay kolay yuvasını bırakmaz işte.

bu arada müsadenizle iyi yönlere mesajları hemen sileri eklemeniz beni benden aldı

Doğru, haklısınız. Üzüldüm gerçekten. Öğretmen olduğum için ekstra üzüldüm.

Size ait olmayan saçı okuyunca devamını okumadım. Gerisi boş laf çünkü. (Kusura bakmayın ama öyle) bu bir evlilik bile değil. Bitirmek, boşanmak kaçınılmaz sonunuz bence.

Söylediklerinizde maalesef haklısınız.Bu hakaretler özellikle de hamilelikle beraber Sürekli hale geldi Öncesinde sık değildi özür diliyordu telafi etmeye çalışıyordu sonra akısına bıraktı.O Saçı ilk gördüğümde de konduramadım ve zâten o ay hamile kaldım.
4 ay önce Annem babam beni görmeye gelmişlerdi on gün kaldılar hiç Yanlarında oturmadığı gibi bir daha gelmemelerini tembih etti bu meseleden sonra aramız hiç iyi olmadı.
Riskli gebelik dırumum onun Yüzünden daha da riske girmesin diye hamilelik Sürecinde dayanmaya çalıştım.Tepkilerimi kontrol etmeye ve ağlamamaya çalışıyorum bebeğim için.Tek Mutluluğum o ..

Nerde Hata yapıyorum diye soruyorsun ya, en başta yapmışsın sen hatanı inşallah eşin düzelir ama çok zor bence terapi almaya filan ikna etmeye çalış bağlanma stili bayağı sıkıntılı anne ile yaşanılan sorunların etkisi çok büyük.

Hatayı iki sefer evlenmiş bir çocuklu insanla evlenmekte yapmısınız teşke ailenizi dinleseydiniz hic bir evliliğin garantisi yok gec evlendim benim evliliğim yürür diye bir düşüncesi cok cahilce yazık etmişsiniz kendinize ama en cokta bebeginize bari hamile kalmasaydınız sizdeki nasıl bir güvence anlamdım bu insanla asla bu şekilde evliliğniz yürmez doktor yardımı alın

Ruh sağlığınız bozulsun istemiyorsanız uxaklaşın bu adamdan. Kendinize olan saygınızı da kaybedersiniz yakında. Çok iğrenç bir adam, birde ben kandırmak için söylerim sen ergen misin diyor pesss ben oldam o an atarım onu kapının önüne.

Allah yardımcın olsun, bende bir hamile olarak yaşadıklarına çok üzüldüm neden çekiyorsun bu adamı , özürler dilese , yaptuklarını affettirmeye çalışsa hadi affettim dersin o değil bu değil , lütfen kendini de bebeğini de böyle bir ortamda yıpratma , bebek doğunca da sevmez ilgilenmez bu adam yine üzülürsün ...

Ailenize karşı çıkarak en büyük hatayı yapmışsınız
Adam size değer vermiyor tabiri caizse onun için bir hiçsiniz
Hemen boşanın demiyorum ama o iyi bir dersi hak ediyor
Deneme amaçlı valizini eline verin bakalım kendi başının çaresine baksın
Dönerse Zaten pişman olmuştur ama emek harcamazsa yapacak birşey yok

Aman alismissiniz siz devam edin.
Sadece o bebeğe yazık.
Böyle anne babaların ellerine doguyorlar.
bu arada müsadenizle iyi yönlere mesajları hemen sileri eklemeniz beni benden aldı
Ya kusura bakma da.. o boşanmalara doymayan koca ise sen de aldatılmalara ve hakaret yemelere doymayan eş olmuşsun. Bunu seni yermek adına değil seni kendine getirmek adına söylüyorum
Arkadaşlar bu konuyu bir de burda hakaret için ,alay edilmesi açmadım lütfen Yapıcı bişey yazacaksanız yazın değilse okuyun geçin.İnsanın başına her şey geliyor başkasından dinleyen olsaydım benim için de kolay olurdu konuşmak.Lütfen büyük konuşmaktan korkun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…