boşanmalı mıyım..lütfen yardım..

Benim bosanmis tanidiklarim halinden cok memnun.
Hep keske once bosansaydim diyorlar.
Bence bu tamamen cesaret isi bisandiktan sonraki surec daha rahay sanirim.
Lutfen bosanmayi dusunenler cocuklari bahane etmesin. Ben keske annem ve babam bosansa derdim hep kucukken.
Gecimsiz aile sıkıntısı hicbir sıkıntıya benzemiyor.

Sen oyle demissin ama benim kzm sakn bosanma anne diyor öyle bi durumda ne diyecegmi sasirip kalyorm.babasi nede olsa iste hep bi arada olmak istyor.

Bana göre;

Şiddet, aldatma ve saygısızlık boşanma sebebidir. .

Boşanma boşanmama kararı size bağlı?

Eşinizi seviyorsanız?
Hayir sewmiyorm.sahsima bu kadar haksiz hakaret eden birini surekli elestiren deger wermeyen birini daha nasil seweyim.sadece ewlenerek yasadgm bu bin pismanligi bosanarakda yasamak istemiyorm bu yüzden karar weremyorm.daha onceden bi kac kez ewi terketmistm en uzun 1,5ay ayri kaldgmz oldu hic ozlememistm sewsem ozlerdm heralde

Bende 29 yasima geldm ama anlayamiyorm babami.ewlat larina yani bize pek düşkün drgl sanrm.sanki onun icin en onemlisi kendi duzeni rahati.bilemiyorm babamla ayni ewde yasamak zor geliyor.kisitlamalara kalkarmi elalemin lafina bakar mi offff of.tabi gtsem kapiya koymazlar annem zaten ezdrme kendini yeter be kac kere sans werdk bi sewgi gosteremedi sana diyor.canim annem Rabbimden sonra en buyuk gücüm we melegim kizim.

O zaman son ver ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…