Boşanmakmı yoksa sabretmek mi ?

Eğer eşiniz cinsellik istediğinde reddedemeyecekseniz boşanın hastalık getirebilir size .

Ahh ahhh. Bunu bir konu sahibi vardı kocaya kaçtım diyen o okur da ders alır inş.
Neyse KPSS atanmak kısmında kendine nasıl bu kadar güveniyorsun? Elinde 1,5 yaş bebek ve 4 yaş bir çocukla. Benim kızım 4 yaş ben bir tabak yemek yerken 100 kere kalkıyorum. Gerçekten cahillik yapmışsın. Ve lütfen daha gerçekçi bak hayata. 4 yaşında olanı hemen anaokuluna ver. 1,5 yaşı da kreşe başlat. Asgari ücretle de olsa başla bir işe. Ondan sonra ister boşan ister boşanma. Kocan da madem bağımlı çocuklarına gündüz evdeyken baksın. Muhtemelen açıköğretim okuyorsun. Ne okuyorsun? KPSS umudu ne kadar var onun için sordum. Aldatılınca boşanmayacaksan susup sineye çekmek gerekiyor. Yoksa ahlaksızlar arsızca gözünün içine bakıp yapıyor. Allah bildiği gibi yapsın onu. Son olarak çocuklarına bağımlı falan değil. Çocuklarının rızkını elin kadınlarına yediriyormuş. Çocuğa bağımlıyı geç azıcık seven biri bunu yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…