Boşanmak???

Kaş yapayim derken goz cikarmayin, ne bicim laflar bunlar, "annen atti, baban atti, kocan kiymetini bilmedi, bosanamadin da" bilmem ne.. Ayiptir ayip..
Gerçekten çok şaşırdım. Benim kendi halimde yazdığım mesaja muhalif olan tubicik idi. Cevap vermek de istemiyorum. Ama uzuyor birçok katılımcı ile. Bir önceki cevabımda amacımın kırıp dökmek olmadığını söyledim. Ayrıca mesajlarda bana sürekli bencillik vurgusu yapan da kendisi. Üslup konusunda da ondan önce onu uyarmıştım.
Vurun abalıya durumu oldu şu an. Benim kendi için yzdığım cümleleri kullanarak konu açmış konu sahibi. Mesajlarında ''boşanamıyorum, cesaretim yok'' demiş. ''Babam beni karısı yüzünden karakollarda bıraktı'' demiş. Eşi için de benim yazdığımdan daha kötü ithamlarda bulunmuş. Ben söyleyince neden kötü söz ya da hakaret olarak algılandı onu anlamadım?

Her ne olursa olsun benim bu olayları yaşamam sizin hadsizce konuşmanız anlamına gelmiyor..
Haddinizi terbiyenizi bilin..

Ozelimi dertlesmek paylaşmak için yazdim tabi akıl edemedim sizin gibi çirkin bir insanın durumu sırf cevap verip haklı cikicam asagilayarak atledicem ,egomu tatmin edicem diye kullanabileceğini..

İnsanın acısını kullanarak haklı çıkmaya çalismak ne büyük ahlaksizliktir

Yazıklar olsun sizin gibi eğitimcilere..

Mesela ben kendime bosandigim icin "dogru adami secememis" diyebilirim, kendime kizabilirim.. Ama bunlari siz diyemezsiniz, dersiniz belki ama benim dememle bir olmaz, bilmem anlatabildim mi? Amaciniz incitmek degildir muhakkak ama bu sekilde sozler duymak karsi taraf icin incitici olabilir..

Dogrudur cnm gorumce.de kv ve gorumceleryle cok kavga ederdi en sonunda kvsini evire cevire dovdu kocasi getirdi birakti bize istemiyorm kizini diye ama arada cock vardiyede bosanmaktan vazgectiler bosanmak istemediler suan kimseyle gorusmuyo oda esinin esjiden soyledigi sozler yuzunden cok kirgin ve nefret dolu bi yandanda simdiki cabalarini gorup bosanmak istemiyo

Çünkü sen bana, baban atmış annen atmış uslubuyla cümle kuramazsin haddini bileceksin...ve egonu tatmin etmek icin acimi kullanacak kadar zavallisin..

Aklınca beni aşağılamaya calisiyorsunda yazdıklarına nasıl biri oldugun gayet belli ..

Ama benim öğretmenliğimle konunun alakası olmadığı halde ilk mesajından itibaren buna vurgu var. Hanımefendinin sanırım öğretmenlerle sorunu var. Oğlunun öğretmenine de şiddet uygulamış. Ben sorunlarımı böyle çözmem. Öğretmenliğimin de bu konularla alakası yok.
Toplu halde olmanız sizi haklı kılmıyor. Ve bence karşı tarafın yzdığı mesajlarda hukuki olarak irdelendiğinde hakaret var. Büyük ihtimal polemik sebebiyle banlanacağız ama, ben de az çok bu işleri biliyorsam, ikimiz de birbirimizden şikayetçi olsak aleni hakaret edilen tarafın ben olduğum kanıtlanır. Artık cevap atmayacağım, olağan hayatıma dönmeliyim. İyi akşamlar dilerim.

Neden olayları sadece kendin haklı cikacagin şekilde yazıp sergiliyorsun...herkes tüm yazdıklarımı okuyabilir..
Oğluma şiddet uygulayan bir öğretmene haddini bildirmem neden sana batıyor..
Ogrencisine şiddet uygulayan siddeti şiddetle öğreten bir öğretmeni kesip sadece benim davranışına odaklanman seninde nasıl bir egitimci olduğunu yeterince acikliyor

çok çok çok çok güzel bir yorum...

hayır hanımefendi bir abartı Yok. Boşanmak için yazmıyorum yardım bir yorum alabilmek için yazıyorum... yanlış anlamayın. Biz çok çalkantılı bir dönemden geçtik onu anlatmaya çalışmıştım... eşimde bende Melek değiliz demeye çalıştım...

Teşekkür ederim dileğiniz için.
Ama tezat yorumlar aceba hangisi size mantıklı geldi merak ettim dogrusu
farklı farklı seçeneklerden ve kişilerden aldığım yorumlar mantıklı gelebilir. Hepsini dikkate alarak düşünmeye çalışıyorum.

Ben sizin ogretmenliginizi konusmadim zaten, ogretmen oldugunuzu bile bilmiyordum.. Tum mesajları da okumadım.. "Anan atti, baban atti" kisimlari sinirimi bozdu ve bu yuzden yazdim.. Her neyse.. Iyi aksamlar..

evlenmeden önce yokmuydu aranız da eğitim kültür farkı. o zaman neredeydi aklın. eve hiç bir katkısı yok diyorsun araba kredisi oduyor diyorsun sen binmiyormusun o arabaya. bu nasıl bir mantıktır böyle.

Sen otur bir akşam haberleri seyret karısına çocuğuna yapmadık işkence bırakmayan ama yinede sabrredip yavrusu için dayanan kadınları bir görün yazık çok yazık Allah gözünü doyursun çok para kazanıyorum diye bu kibir nedir üç günlük dünya yalan Dünya ayrilirsin sonra gelir belalı birini bulursun eşinin tırnağını ararsın ama iş işten geçmiş olur sakın ahıni alma suçsuz yere esinin madem adam iyi ömrü billah yüzün gülmez parada guldurmez seni...

Biliyor musun acıdım ..çocuğuna

Dün senin yüzünden agladigim sabah kalp ağrısıyla uyanmama sebep olan assagilik varlık
Dilerim yasadigim caresizligin bin beterini yaşar ,ettiğim ahla kimseye bu şeref haysiyet onur yoksunu yazınla yazmamayi ogrenirsin

Bence ben değil ,insanı acısını kullanarak vurmaya çalısmanla sen acınacak durumdasin...
Allah senin gibilerin kapisini hep kapatsın inşallah...bu kadar içten diliyorum bunu..

Şimdi yaptiginin terbiyesizligie hakettigin hakaretleri söylediğime göre gönül rahatlığıyla banlanabilirim..

tamamiyle saçma sapan düşünceler içindesin. o senden daha fazla kazansa ve bu düşünceye girseydi ne kadar üzülürdün öyle değil mi? kv görümce için boşanmak çok saçma ailesiyle mesafe koyar gerektiği kadar görüşürsün. onun ailesine düşkün olması iyi birsey çünkü sende onun ailesisin ve bu bağı sen yakalayaadıgın için kendinden utanmalısın. bazen karşımızdakini sevmediğimizi düşünürüz ama o anki ruh halinden dolayı böyle düşünüyorsun kendine ve eşine fırsat vermelisin. yuvayı dişi kuş ayakta tutar. üstelik annesin bence annelik zor geldi sana ondan böylesin

Ne kadar korkunç insanlar var,yıllar sonra bu mesajını okuduğumda şunu farkettim.
Hiç sevilmemiş,işin kötüsü kendini sevmeyi öğrenememiş,şefkatten yoksun,empatiden uzak,başkalarinin zayıf noktalarını bulup kendince aşağılayarak 'kendi aşağılık kompleksini' tatmin eden yansımalarını görmek çok üzücü.Size bunu kim öğretti(yaptı)
Birini inciteyim derken kendi travmalarını/incinmişliklerini döküp saçmış.

Konu 2017 den kalma fark ettiniz mi?

Konu 2017 den kalma fark ettiniz mi?
Evet hatirlattiğiniz için teşekkürler ama hiçbir şey için geç değil. Bu benim tericihim ve cevap hakkım
O zamanki eğitimim ve ögrencilik halimle cevabını verememiş ve sadece üzüntümü dile getirmişim.
5 yıl sonra cevap hakkımız elimizden alınmıyor:)
Türevleri de 2017 de bitmiyor.
Bu çok cevaplarda hala aynı şeyler.
Sevgiler:)

Farkinda degilsiniz sandim o yuzden. Tarihi gorunce konuyu okuma geregi duymadim konu ne bilmiyorum bile sadece uyarmak istedim sizi

Iyi düşünün..bu hayat sizin ,nasıl mutlu olacağınızı düşünüyorsanız öyle yapın,sonradan pişman olursaniz adamı bıraktığınız yerde bulamayabilirsiniz ama..iyi biri diyorsunuz ,memur diyorsunuz,taliplisi de olur yani..Ben en çok bebeginize üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…