Esas büyüyüp arkasında dimdik duran bir anne değil de, kendini ezdirmiş bir anne gördüğünde boynu bükük kalacak. Ne demek 5 yaşında kızın lafına bakıp bu kadar çileye boyun eğmek, hiç mi kendine saygın yok? Bu dünyada hiç kimse insanın kendisinden daha değerli değildir, boşa gitsin.5 yasinda kizim var kizim hep anne lutfen yapma arkadaslarimin icinde beni boynu bukuk koyma diyor
5 yaşındaki çocugun böyle yalvarmasını saglayacak kadar herşeyin içinde olması çok üzücü.Merhaba arkadaslar eşimle görücü usulu evlendim 2 tane cocugum var ama nezaman kavga etsek ailesinin suçlu oldugunu bildigi halde hem bna eziyet edip sen suclusun diyo ölen anneme bile küfur ediyor bosanmayi kafaya koydum ama 1 yasinda oglum 5 yasinda kizim var kizim hep anne lutfen yapma arkadaslarimin icinde beni boynu bukuk koyma diyor zaten oglum bebek bisey anlamiyor cocuklarimin gozi onunde dayak yiyorum ama kizima kiyip bitiremiyorumda surekli her gun ailesi ariyor karistiriyor esim doldurusa gelip bna agza alinmicek kufurler laflar sayiyor bosanmak zor mu bosansam kizim beni mi suclar yoksa cocuklarim icin cekmek mi zorundayim annem olsa kendimi oldurmeyi bile dusunuyorum ama cocuklarima kim bakar ki cok zordayim kimseye ne derdimi ne sıkıntimi anlatamiyrum neyapmaliyim
Boşanmayın,5 yaşındaki çocuğunuza ,boynunu dik tut kızım diyin, okulda babasını sorduklarında da ,annemi dövüyor ama özünde iyi bir insan, başımızda erkek gibi erkek babam var desin.Ewet bosanmanin ne oldugunu anlattim cocuguma 5 yasindaki bi cocuktan bahsediyoruz bana kizim anne arkdslarimin okulda babasini anltirken bna sorduklarinda ben cevap verememki dedi kimin ne yasadigini kimse bilemez unutmayin
Bunu 5 yasında cocuk mu söylüyor?Napıyorsunuz kücük emrah filmleri mi izletiyorsunuz evde cocuga?kizim hep anne lutfen yapma arkadaslarimin icinde beni boynu bukuk koyma diyor
Daha aması yok bunun.cocuklarimin gozi onunde dayak yiyorum am
7 yaşında kızım var böyle bişey düşünüp konuşamaz, ha hissettiklerini ben anlarım ama “ anne arkadaşlarımın arasında beni boynu bükük koyma ” diyemez.Merhaba arkadaslar eşimle görücü usulu evlendim 2 tane cocugum var ama nezaman kavga etsek ailesinin suçlu oldugunu bildigi halde hem bna eziyet edip sen suclusun diyo ölen anneme bile küfur ediyor bosanmayi kafaya koydum ama 1 yasinda oglum 5 yasinda kizim var kizim hep anne lutfen yapma arkadaslarimin icinde beni boynu bukuk koyma diyor zaten oglum bebek bisey anlamiyor cocuklarimin gozi onunde dayak yiyorum ama kizima kiyip bitiremiyorumda surekli her gun ailesi ariyor karistiriyor esim doldurusa gelip bna agza alinmicek kufurler laflar sayiyor bosanmak zor mu bosansam kizim beni mi suclar yoksa cocuklarim icin cekmek mi zorundayim annem olsa kendimi oldurmeyi bile dusunuyorum ama cocuklarima kim bakar ki cok zordayim kimseye ne derdimi ne sıkıntimi anlatamiyrum neyapmaliyim
Ben 5 yasindaki bir kizin bu laflari bilecegini düşünmüyorum. Acaba esiniz ve ailesi hem ezelim hem bosanmasin bizim oglana bundan baska bakan olmaz diyemi cocuga ogretiyorlar bu sozleriYarın öbür gün kızın büyüyüp genç bi kadın olduğunda ah yavrum senin için boşanmadım dersen kızına, anne sen hasta mısın 5 yasında çocuğun ağzına bakıpta dayak mı yedin küfür mü işittin deyip kızacaktır. Kendinize bunu reva görmeyin kızınıza daha fazla kötü örnek olmayın.
Keske her kadın sizin gibi düşünse ne harika bir yorumKızınız bu lafları kimden öğrendi? Ne alaka yani? G.tü boklu kızım üzülmesin diye benim boynum gidecek? Oldu. Kendimin de çocuklarımında akıl sağlığını, geleceğini korumak için gereken her şeyi yapardım.
"Aman sakın yuvanı yıkma evlatlarını boynu bükük bırakma. Bu kocandan boşansan ne olacak daha iyisini mı bulacaksın. Her evlilikte var sıkıntılar. Başka evlilik yapsan bu sefer başka sorunlar olacak. Sen evlatların için evliliğine dört elle sarıl. "
5 yasindaki cocugun kullanacagi laflar degil bunlar.Merhaba arkadaslar eşimle görücü usulu evlendim 2 tane cocugum var ama nezaman kavga etsek ailesinin suçlu oldugunu bildigi halde hem bna eziyet edip sen suclusun diyo ölen anneme bile küfur ediyor bosanmayi kafaya koydum ama 1 yasinda oglum 5 yasinda kizim var kizim hep anne lutfen yapma arkadaslarimin icinde beni boynu bukuk koyma diyor zaten oglum bebek bisey anlamiyor cocuklarimin gozi onunde dayak yiyorum ama kizima kiyip bitiremiyorumda surekli her gun ailesi ariyor karistiriyor esim doldurusa gelip bna agza alinmicek kufurler laflar sayiyor bosanmak zor mu bosansam kizim beni mi suclar yoksa cocuklarim icin cekmek mi zorundayim annem olsa kendimi oldurmeyi bile dusunuyorum ama cocuklarima kim bakar ki cok zordayim kimseye ne derdimi ne sıkıntimi anlatamiyrum neyapmaliyim