Boşanmak zormu

Şiddetin olduğu yerde sağlıklı bir evlat büyütmek ne kadar imkanlı. Çocuklarınız büyüyüp olgunlaşınca sağlıklı bir anne görmeyi tercih ederler. Allah korusun şiddet Bir gün ölümle sonuçlanabilir. O zaman çocuklarınız ne düşünür onu Hesaplayın. Boşanmak hem kolay hem de zor. Ben yaklaşık altı aylık evli iken hem şiddet hem de hakarete dayanamadım için boşandım. Büyük dayaklar yemeyi beklemedim. Ufacık bir şiddete Bile göz yumsak devamı geliyor çünkü. Benim çocuğum yoktu. Bu sebeple boşanman daha kolay oldu. Yapacağınız şey önce yerinizi yurdunuzu ve işinizi ayarlamanız. Eğer bunları tamamlarsanız boşanmanız kolay olur. Umarım güzel bir hayat kurabilirsiniz.

Merhaba arkadaslar eşimle görücü usulu evlendim 2 tane cocugum var ama nezaman kavga etsek ailesinin suçlu oldugunu bildigi halde hem bna eziyet edip sen suclusun diyo ölen anneme bile küfur ediyor bosanmayi kafaya koydum ama 1 yasinda oglum 5 yasinda kizim var kizim hep anne lutfen yapma arkadaslarimin icinde beni boynu bukuk koyma diyor zaten oglum bebek bisey anlamiyor cocuklarimin gozi onunde dayak yiyorum ama kizima kiyip bitiremiyorumda surekli her gun ailesi ariyor karistiriyor esim doldurusa gelip bna agza alinmicek kufurler laflar sayiyor bosanmak zor mu bosansam kizim beni mi suclar yoksa cocuklarim icin cekmek mi zorundayim annem olsa kendimi oldurmeyi bile dusunuyorum ama cocuklarima kim bakar ki cok zordayim kimseye ne derdimi ne sıkıntimi anlatamiyrum neyapmaliyim
Boşanmak, ölmekten zor değil..

kendini öldürmek nedir yahu, boşanmaktansa ölmeyi mi tercih ediyorsunuz gerçekten? maddi durumunuz olmadığı için falan mı korkuyorsunuz boşanmaya? yani oğlan 2 yaşına gelince bir işe girersiniz, illa bir yolu bulunur, düzgün biri ile tanışırsınız illa ileride, yeniden güzel duygular yaşarsınız, önce şu kötü duygu yoğunluğundan bir çıkın

Merhaba arkadaslar eşimle görücü usulu evlendim 2 tane cocugum var ama nezaman kavga etsek ailesinin suçlu oldugunu bildigi halde hem bna eziyet edip sen suclusun diyo ölen anneme bile küfur ediyor bosanmayi kafaya koydum ama 1 yasinda oglum 5 yasinda kizim var kizim hep anne lutfen yapma arkadaslarimin icinde beni boynu bukuk koyma diyor zaten oglum bebek bisey anlamiyor cocuklarimin gozi onunde dayak yiyorum ama kizima kiyip bitiremiyorumda surekli her gun ailesi ariyor karistiriyor esim doldurusa gelip bna agza alinmicek kufurler laflar sayiyor bosanmak zor mu bosansam kizim beni mi suclar yoksa cocuklarim icin cekmek mi zorundayim annem olsa kendimi oldurmeyi bile dusunuyorum ama cocuklarima kim bakar ki cok zordayim kimseye ne derdimi ne sıkıntimi anlatamiyrum neyapmaliyim
5 yaşında çocuk beni boynu bükük koyma diyorsa bunu bir yerden duymuştur. Birileri onu tembihliyordur. Şahsen benim aklıma bu cümle gelmez.
Aynı 5 yasinda ki kız çocuğu anne dayak yiyebilir ve çocukları için gitmez bilincini oluşturuyordr.

Gelecegini söyleyelim bosanmazsan suan 50 60 yasindaki teyzeler gibi evin bi kosesinde surekli kocanın ölmesi icin dua edeceksin cocuklarim icin cektim diyeceksin cocuklar evlenip gidecek .
adam 60 yasinda ama hala o keyifle yasiyor olacak sen köle olacaksin adama.ölmesini istedigin adam 70 80 kdr yasayacak ve ölmeyecek sende kendini degersiz bi sekilde tıpkı analarimiz gibi yaşayacaksın bir köşede kendi degerin insanligin nedir bilmeden.

Ewet bosanmanin ne oldugunu anlattim cocuguma 5 yasindaki bi cocuktan bahsediyoruz bana kizim anne arkdslarimin okulda babasini anltirken bna sorduklarinda ben cevap verememki dedi kimin ne yasadigini kimse bilemez unutmayin
Yaw saçmalamayın ya
Bizi aptal sanmanızın sebebi ne merak ettim
Evet hanımefendi “5” yaşındaki çocuktan bahsediyoruz 15 değil
Çocuklar okulda babalarını anlatırsa kızınızda anlatacak adamı boşayacaksınız öldürmeyeceksiniz değil mi
Çocuğa bunu açıklamıyor musunuz
Karı-koca bir olup çocuğun psikolojisini mahvetmişsiniz

Çocuğunuzun 5 yaşında kurmuş olduğu cümle hiç normal değil. Belli ki evde yaşanılan durumlardan dolayı çocuğunuz çocukluğunu yaşamadan büyümek zorunda bırakılmış.

5 yaşındaki çocuk, beni boynu bükük koma mi diyor ?? 5 yaşındaki çocuk boşanma kavramını bilmezki . Bence siz biraz bosanmamak için bahane arıyorsunuz. İlerde neden küfür ve hakaret yediğiniz bir evliliği bitirdiniz diye kizsin ki?

Peki 5 yaşındaki çocuğunuz 15 yaşında geldiğinde babasından şiddet görürse ? Şiddete meyilli insan ile aynı çatıda yaşanır mı

Kizin yesilcamdan firlama sanki🙄 o yastaki cocuk o laflari edemez bi kere😐 kaldi ki bence bosanman gerek bu heriften.. hadi diriye saygisi yok oluyede yok

Çocuklarınıza ne zaman kıymış olursunuz biliyo musunuz? Annelerinin babalarından sürekli dayak ve hakaret yediğini gördükleri , şiiddet olan ve huzur, güven olmayan bi ortamdan onları kurtarmadığınızda. Çocuklarınız korkar, kendilerini güvende hissetmezler, depresyonun temelleri o yaşlarda atılıyor. Çocuklarım için evli kalıyorum safsatasını ve kendinizi kandırmayı bırakın. Çocukarınız için boşanıp, onların güven ve sevgi dolu bi ortamda büyümesi için huzurlu bi ev ortamı sağlayın onlara.

Boşan, çocukların için boşan asıl...

Görücü usulü demişsiniz. Sonradan çok mu sevdiniz ? Eğer sevmediyseniz neden 2 çocuk 😔 ve en kötüsü şiddet başlamış 😔 neden yapıyorsunuz bunu kendinize ? Küfür kıyamet…. Öncesinde sanırım küfür olmuştur o an çocukları alıp çıkmalıydınız. 3 yıllık evli olacağım 1 ay sonra, eşimle bu süreçte çok tartıştık, 36 yaşında evlendik çünkü. İkimizinde ilk evliliği. Karşı karşıya geldik, karakterler oturmuş çünkü. Anlaşamadığımız mevzular oldu, üstelik ben çok baskın da bir karakterim. Çok üstüne gittim, annesi ve kardeşine dair fazlaca laflar ettim. Yeri geliyor hala doğruları pat pat söylüyorum. Onu çileden çıkardığım zamanlarda bile, alevli tartışmanın ortasında bile kullandığı en kötü kelime “saçma sapan konuşup durma” oldu. Bu 3 yılda ikimizinde birbirimize kullandığı en ağır kelime aptalmısın oldu. Lütfen kocanızı tam tanımadan çocuk yapmayın. Dediğim gibi ben belki çocuk için geç kaldım, olur olmaz orası kısmet işi ama bu bağlamda çocuğum olursa ileride allah korusun herhangi bir anlaşmazlıkta eşimin tepkilerini artık kestirebiliyorum. Bu adama çocuk yapılırmı sorusunun cevabı “evet” artık bende. Ne olur o evde daha fazla kalmayın. Şiddet artarak devam edecek anlattığınıza bakılırsa :KK43:

Gelecegini söyleyelim bosanmazsan suan 50 60 yasindaki teyzeler gibi evin bi kosesinde surekli kocanın ölmesi icin dua edeceksin cocuklarim icin cektim diyeceksin cocuklar evlenip gidecek .
adam 60 yasinda ama hala o keyifle yasiyor olacak sen köle olacaksin adama.ölmesini istedigin adam 70 80 kdr yasayacak ve ölmeyecek sende kendini degersiz bi sekilde tıpkı analarimiz gibi yaşayacaksın bir köşede kendi degerin insanligin nedir bilmeden.

Aklima mekkede bir teyze geldi. Seytan taslamada etrafa bakip koca taslar bulup dönüp kocasini taslamaya baslamis. Ordaki hoca "ne yapiyorsun" diye müdahele ettiginde kadin dönüp "Bundan büyük seytan mi var?!" Demis. Zor sakinlestirmisler kadini. Böyle adamlar icin hayati yakmaya degmez

Boşanmak zor değil de, bu forumdan anladığım şey boşanmaya karar vermek bayaaaaaaaaaa zor :işsiz: Mesela dayak yemek falan karar almaya yetmiyor, aldatılmayı zaten hiç söylemiyorum bile o çok önemsiz bir detay, ama konu bahaneye,dramaya gelince iyi çevriliyor o oyunlar :KK66: Siz boşanamazsınız.

Ben hep sunu düsünüyorum bir anne olarak. Ben cocuklarimin gözlerindeki işığı elimden geldigi kadar korumaya gayret ediyorum. Sevgi dolu ve güvenli bir cevre icinde yetistirmeye calisiyorum. Sizin cocuklariniz bu durumda kendini güvende hissedecek mi? Siz bile güvende degilsiniz. Cocuklariniz nasil koruyacaksiniz? Bosanmak komay degil elbet. Ama cocuklarimin gözlerindeki iışığın sönmesindense o adami ortadan yok ederim. Adam da lafin gelisi. Esine el kaldiran en fazla mikrop olur gözümde

Çocuğunuza bir arada olmak kadar ayrılmanın da normal olduğu bir vizyon aşılar, çocuğun ayrılmış anne babası olan arkadaşlarını ötekileştirip, arabesk bir acıma içine girmezseniz sorun çözülür bence. 60 yaşında teyze vizyonu ve cümlelerini 5 yaşındaki çocuğa aşılayan sizsiniz kusura bakmayın.

X