Belki ben kadın değilim ama sen asla adam değilsin deyin. Bu erkek konuları beni çok sinirlendiriyor. Gencecik kadınlar turşu tipli adamlara kendilerini ezdiriyor yahu.

Tamam işte sizde bu sözleri unutmayın. Kadın olun kendinize bakın, cocuklarınıza odaklanın. Bence hâlâ kendiniz için yapabileceğiniz bişeyler vardır. Cocuklarına bakacak bir babaya benziyor, evide bırakacakmış, sizd verdigi yüklü parayıda kendinize arsa, araba, bulabiliyorsanız o fiyatlara küçükte olsa ev bu
Gibi yatırım aracı olarak kullanın bence. Birde iş bulursanız kendınıze, bence gayet güzel olur. Hem hayat bu ınsanlar kac yasındsn sonra tekrar evleniyor. Belli olmaz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bence korkularınızla yüzleşin, tedirgin yaşamaktan daha iyidir bence

Eğer ben iş bulursam ,cekismeliye çevirir boşanmayı adım kadar eminim.kiskanclik var onda.vede o kadar çok beni evde koca varken yok bıraktı ki bazı şeylere aç olduğumu biliyor.ben temiz 1,5 milyonu alsam anlaşmalı mis gibi sonra belki spor videoları cekme hayalimi yaparım.evde bir oda bosalicak nasıl olsa

Maalesef evlilik tek bir kişinin isteğiyle devam etmiyor. Bu kadar diretiyorsa mutlaka boşanma gerçekleşir. Bari tüm haklarınızı alın, sözüne güvenmeyin. Ve ayaklarınızın üzerinde durun. Kimsenin hakaretini de çekmeyin.

Sevmiyorum artık seni istemiyorum diye diretmiyor sanki o almamış kararı.beni sevmeyeni bende sevmem ,sen bu hale getirdin yazık değil mi yuvanıza çocuklara gibi söylemler üstüne hakaretler üstüne gidiyor yatıp zibariyor salona

Biliyormusunuz, düşününce ben yalnız cocuklarimla aşırı eğleniyorum ve mutluyum.o hep baskı yapıyor her seyime.biz geçen yaz çocuklar ben 3 umuz deniz tatili yaptık hiç bu kadar kendim gibi hissetmemiştim özüme kavuşmak istiyorum.tek korkum'dul kadin' imaji

Bazen sevmek de iki kişinin anlaşması için yeterli olmayabiliyor. Ama bunun sinyallerini vermiş olmalı. Kararı o almadıysa kim aldı? ''sen bu hale getirdin yazık değil mi yuvanıza çocuklara gibi söylemler üstüne hakaretler üstüne gidiyor'' Ya geçmişin alttan almaları psikolojik olarak ortaya çıktı ya da boşanmak için suçu size atmaya çalışıyor. Boşanmayı isteme nedeni olarak ne diyor?

Değişeceğime inanmiyormuş.ben biraz kıskançlık yapmıştım çünkü çok uzaklaşmıştı benden.bende o uzaklaştıkça üzerine gittim.baskasi mi var acaba diye...

Benim konumu okur musunuz. Sizle hemen hemen aynı durumdayım. Benim de kocam aynı şeyleri yaptı hatta daha ötesine geçti evi terk edip gitti aylar sonra gelip karar verecekmiş . Sanki ben onu aldattım ya da ben onu kıracak birşey yapmışım gibi davranıyor. Sesimi bile duymak istemiyor. Ben şu an boşanma hazırlığındayım benim de 2 çocuğum var biri 10 biri 14 yaşında. Üniversite mezunuyum bakımlı bir kadınım kendime güveniyorum ama kıymet bilmez bir adama dönüştü kocam. Yıllarca sevdi sevdi birden uçurumun kenarından atıverdi resmen. Bunalımda gibi yaşı 43 benimkinin

En azından sizinkisi dışarı çıkıyor sizle birlikte benimkisi beni ve 2 çoçuğunu tamamen bırakıp gitti. Hadi beni terk etti insan öz evlatlarını terk eder mi vicdansız

Hayır,benden uzaklaşmaya ve işyerine yeni bayanlar alınınca 2023 yılıydı.2024 te de boşanmak istedi hep.ama 2023 te başkası olmadığına inandırmak için cabalamisti.
İnanın yorumları okudukça şaşırıyorum. Sizle aynı zamanlarda aynı durumları yaşamışız ve aynı anda boşanmayı düşünüyoruz

Adam kafasında çoktan senaryoyu kurmus, siz de yolunuza bakın derim.

Ben onsuz iyiyim diye boşanmak istiyormuş.brn hiç uyumlu degilmişim senelerce hep o bana uymuş.artik yildim diyor.sacma sebepler değil mi sizce de?
ama diyorsunuz ki ben kıskançlık trip vs. yapardım, hep o alttan aldı, hep severdi vs
Değişeceğime inanmiyormuş.ben biraz kıskançlık yapmıştım çünkü çok uzaklaşmıştı benden.bende o uzaklaştıkça üzerine gittim.baskasi mi var acaba diye...
yine burada diyorsunuz 20023teki olay adama başkası mı var diye üstüne gitmişsiniz, yine o uğraşmış, sizi ikna etmek için.

ha belki de başkası var onu da bilemem ama sizin kendi anlattığınız şeylerde adam sizi sevmiş, alttan almış, siz trip yapmışsınız gibi duruyor. biraz dırdırcı bir kadınsınız sanki. siz şimdi hiç kendinizi öyle görmüyorunuzdur ama benim etrafımdaki hiçbir dırdırcı kadın da kendini öyle görmüyor ki.

keşke adama triple kıskançlıkla uğraşacağınıza bu enerjinizi iş meselesi için kullansaydınız. o zaman yine boşanırdınız belki ama siz dul mu olcam diye bu kadar korkmazdınız.

Bardağı taşırmışsın şimdi neden su almıyor diye soruyorsun.
Eğer ikna edersen ilişki terapisi deneyin 4-5 seans. Dğzelmeye başlarsa devam ederseniz.
Başlığa istinaden su cevabı verebilirim
Boşanmak zor ama sevilmeden birine ömür harcamak daha zor

Ev ne zaman alındı? Evlilikten sonra alındıysa sakın 1,5 milyonu kabul etmeyin. Çocuklar 18 yaşına gelene kadar kalırsın falan hikaye. Avukatla görüşün, ortak mallara şerh koydurun. 1,5 milyon bu devirde ev alacak para değil. Diyelim çocuklara 18 yaşına gelene kadar orada yaşamanıza izin verdi, ee sonra ne yapacaksınız? Madem sizi çalıştırmadı, haklarınızı almadan boşanmayın. Ayrıca çocukları öyle haftada bir gün alayım, diğer günler tüm yük annede olsun kafasında olan erkekleri rahat ettirmeyin. Çocuklar sadece kadına ait değil, babalarının yanında da kalmaları gerekiyor. Adam bu yaştan sonra bekar hayatı yaşayacak, kadın evle ve çocuklarla ilgilenmeye devam edecek bir de işe gidecek. Baba ne yapacak? Ortak velayet mi deniyor bilmiyorum, o kısmı avukatlar bilir fakat kadının da hayatını yaşaması için tüm sorumluluğu almaması gerekiyor. Bir zahmet erkekler de çocukların eğitimiyle, ergenlik krizleriyle ilgilensinler. Haftada bir gün almakla baba olunmuyor.

Son düzenleme:

İyi teklif değil. Sadece 1,5 milyonla mı? Nafaka falan Peki? Evi de alın. Çocuklar da Küçük değil yarı yarı bakın. Haftanın 3 günü 4 günü olacak şekilde. Gençsiniz daha, iş bulur çalışırsınız, belki bir daha evlenirsiniz. Ne alabiliyorsanız alın, bu sizin rahatlığınız için olacak. Madem o acımıyor, siz hiç acımayın.

Siz neden bütün hayatınızı onun kontrol etmesine izin verdiniz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…