Belki ben kadın değilim ama sen asla adam değilsin deyin. Bu erkek konuları beni çok sinirlendiriyor. Gencecik kadınlar turşu tipli adamlara kendilerini ezdiriyor yahu.Öyle mi dersin? Bu arada ben çok heves edip başka eğitimlerde aldım.vizyonum vardı benim yine izin vermedi.evet iyi baba,iyi kocaydi ama benim isteklerime saygı duymuyordu.arkamda olmadı günlük günü iyi geçirme cabasindaydi sadece.kendi ailesinde gördüğü düzeni devam ettirme çabası.ben ona biraz seyahat et dedim atla arabana git astrolojik olarak boşanmak şuan mantiklj değilmiş dedim.kabul etti.agrima giden bir sözü çıkmıyor aklımdan 'sen kadın degilsin'...
Tamam işte sizde bu sözleri unutmayın. Kadın olun kendinize bakın, cocuklarınıza odaklanın. Bence hâlâ kendiniz için yapabileceğiniz bişeyler vardır. Cocuklarına bakacak bir babaya benziyor, evide bırakacakmış, sizd verdigi yüklü parayıda kendinize arsa, araba, bulabiliyorsanız o fiyatlara küçükte olsa ev buÖyle mi dersin? Bu arada ben çok heves edip başka eğitimlerde aldım.vizyonum vardı benim yine izin vermedi.evet iyi baba,iyi kocaydi ama benim isteklerime saygı duymuyordu.arkamda olmadı günlük günü iyi geçirme cabasindaydi sadece.kendi ailesinde gördüğü düzeni devam ettirme çabası.ben ona biraz seyahat et dedim atla arabana git astrolojik olarak boşanmak şuan mantiklj değilmiş dedim.kabul etti.agrima giden bir sözü çıkmıyor aklımdan 'sen kadın degilsin'...
Eğer ben iş bulursam ,cekismeliye çevirir boşanmayı adım kadar eminim.kiskanclik var onda.vede o kadar çok beni evde koca varken yok bıraktı ki bazı şeylere aç olduğumu biliyor.ben temiz 1,5 milyonu alsam anlaşmalı mis gibi sonra belki spor videoları cekme hayalimi yaparım.evde bir oda bosalicak nasıl olsaO öyleydi bu böyle olduları kenara bırakıp bence ne yapılabilir ona bakın. Bence hemen bir iş bulun para da verecekmiş zaten gayrimenkul de varsa ne çekeceksiniz bu mızmız adamın hakaretlerini. Oluruna yanaşmadan iş arayın elbette nereye gittiğinizi soracak iş görüşmesi diyeceksiniz. Ve iplerin elinden gittiğini anlayacak. Böyle adamlara prim vermeyin, zaten iş görüşmesine gidince daha da sinirlenecek. Aklınca kendi başınıza bir şey yapamazsınız sanıyor.
Maalesef evlilik tek bir kişinin isteğiyle devam etmiyor. Bu kadar diretiyorsa mutlaka boşanma gerçekleşir. Bari tüm haklarınızı alın, sözüne güvenmeyin. Ve ayaklarınızın üzerinde durun. Kimsenin hakaretini de çekmeyin.Aynen öyle,bana yansitmadi.ben zamanında çok güzel işler bulmuştum 2020 senesinde o kadar çok istemiştim ki bosanalim bile demiştim,ağlamıştı seni seviyorum ben sevdiğim kadınla evliyim sana yeterim vs.diye bende neye üzülüyorum biliyor musunuz? Bunca sene manipüle etmiş beni diyorum onun denizinde yüzmem için.simdi yaşida çok değil emekli oldu belki yeni bir hayat kurmak istiyor ve benden bıkmış olabilir yine manipüle ederek zorlayarak beni boşanmak için elinden geleni yapıyor diyorum.ne dersiniz?
Sevmiyorum artık seni istemiyorum diye diretmiyor sanki o almamış kararı.beni sevmeyeni bende sevmem ,sen bu hale getirdin yazık değil mi yuvanıza çocuklara gibi söylemler üstüne hakaretler üstüne gidiyor yatıp zibariyor salonaMaalesef evlilik tek bir kişinin isteğiyle devam etmiyor. Bu kadar diretiyorsa mutlaka boşanma gerçekleşir. Bari tüm haklarınızı alın, sözüne güvenmeyin. Ve ayaklarınızın üzerinde durun. Kimsenin hakaretini de çekmeyin.
Bazen sevmek de iki kişinin anlaşması için yeterli olmayabiliyor. Ama bunun sinyallerini vermiş olmalı. Kararı o almadıysa kim aldı? ''sen bu hale getirdin yazık değil mi yuvanıza çocuklara gibi söylemler üstüne hakaretler üstüne gidiyor'' Ya geçmişin alttan almaları psikolojik olarak ortaya çıktı ya da boşanmak için suçu size atmaya çalışıyor. Boşanmayı isteme nedeni olarak ne diyor?Sevmiyorum artık seni istemiyorum diye diretmiyor sanki o almamış kararı.beni sevmeyeni bende sevmem ,sen bu hale getirdin yazık değil mi yuvanıza çocuklara gibi söylemler üstüne hakaretler üstüne gidiyor yatıp zibariyor salona
Değişeceğime inanmiyormuş.ben biraz kıskançlık yapmıştım çünkü çok uzaklaşmıştı benden.bende o uzaklaştıkça üzerine gittim.baskasi mi var acaba diye...Bazen sevmek de iki kişinin anlaşması için yeterli olmayabiliyor. Ama bunun sinyallerini vermiş olmalı. Kararı o almadıysa kim aldı? ''sen bu hale getirdin yazık değil mi yuvanıza çocuklara gibi söylemler üstüne hakaretler üstüne gidiyor'' Ya geçmişin alttan almaları psikolojik olarak ortaya çıktı ya da boşanmak için suçu size atmaya çalışıyor. Boşanmayı isteme nedeni olarak ne diyor?
Ne kadar süre önce oldu bu olay, boşanmayı istemesine yakın mı?Değişeceğime inanmiyormuş.ben biraz kıskançlık yapmıştım çünkü çok uzaklaşmıştı benden.bende o uzaklaştıkça üzerine gittim.baskasi mi var acaba diye...
Hayır,benden uzaklaşmaya ve işyerine yeni bayanlar alınınca 2023 yılıydı.2024 te de boşanmak istedi hep.ama 2023 te başkası olmadığına inandırmak için cabalamisti.Ne kadar süre önce oldu bu olay, boşanmayı istemesine yakın mı?
Benim konumu okur musunuz. Sizle hemen hemen aynı durumdayım. Benim de kocam aynı şeyleri yaptı hatta daha ötesine geçti evi terk edip gitti aylar sonra gelip karar verecekmiş . Sanki ben onu aldattım ya da ben onu kıracak birşey yapmışım gibi davranıyor. Sesimi bile duymak istemiyor. Ben şu an boşanma hazırlığındayım benim de 2 çocuğum var biri 10 biri 14 yaşında. Üniversite mezunuyum bakımlı bir kadınım kendime güveniyorum ama kıymet bilmez bir adama dönüştü kocam. Yıllarca sevdi sevdi birden uçurumun kenarından atıverdi resmen. Bunalımda gibi yaşı 43 benimkininMerhaba arkadaşlar ,ben 36 yaşındayım eşim 46 yaşında 2 evladımız var.evliligimizde son 3 senedir sorunlar vardı genelde benim kıskançlık krizlerim yada kadınsal triplerim olurdu.Bunca sene hep sevgi dolu yaklaştı,alttan aldı hiç boşanmak istememişti.takii 2024 e kadar. Ben onu taniyamiyorum ,konuşmak istiyorum çocuklarımızın birisi 8 diğeri 11 yaşında onlar için deneyelim diyecem ama hakaretler küfürler bir türlü öfkesi sakinleşmiyor.2024 Aralık'ta avukat tutmuştu zaten onunla ilerliycek. Size sorum konuşmalarda hep suçluyor ve hakaret ediyor.cok geçmiş mevzuları bile öfkeyle bağırarak sanki o anda yaşıyor.ama o geçmiş mevzular okurken bile bu kadar ofkelenmemisti..nasıl değişti 45 yaş erkeklerde bir sendrom mu oluyor? Ayrıca eytden emekli oldu bunun etkisi olabilir mi,istemedi o ama zorla emekli ettiler. Bana kötü davraniyor.katlanamiyorum..universite mezunu olmama rağmen calismama hayallerime gitmeme hiç izin vermedi.36 yaşı doldurmak üzereyim kpss desen bile gecti.bunu bana niye yapmış olabilir ve neden ezmeye çalışıyor bu kadar.sevmiyorum artık yürümüyor demek yerine sadece suçluyor.
En azından sizinkisi dışarı çıkıyor sizle birlikte benimkisi beni ve 2 çoçuğunu tamamen bırakıp gitti. Hadi beni terk etti insan öz evlatlarını terk eder mi vicdansızMesajım eksik gelmiş ,dışarı çıksak bile çekinmiyor etraftan sadece suçluyor ve hakaret ediyor.ben niye şok oluyorum biliyor musunuz? Çünkü 15 senelik evlilik bu adam 2024 te boyle oldu.o kadar sıcak ve ailesine bana düşkündü ki anlatamam.ben ona güvendim.calisma dedi diye çalışmadım.10 yaş benden büyük olmasini dert etmeden evlendim.daha yazarimda ...şimdi konu bunlar değil.
İnanın yorumları okudukça şaşırıyorum. Sizle aynı zamanlarda aynı durumları yaşamışız ve aynı anda boşanmayı düşünüyoruzHayır,benden uzaklaşmaya ve işyerine yeni bayanlar alınınca 2023 yılıydı.2024 te de boşanmak istedi hep.ama 2023 te başkası olmadığına inandırmak için cabalamisti.
Adam kafasında çoktan senaryoyu kurmus, siz de yolunuza bakın derim.Aslında ben çok özgür ruhlu bir kadınım.bana 1,5 milyon vericegini,çocukların velayetini vericegini ve onlar 18 yaşına gelene kadar evde kalabileceğimi onun gideceğini teklif etti. Fena değil teklifi düşünunce.ama işte yalnız olmak ,uzun zamandır bir eşle biliniyorum ve bir şekilde evde yardımcım oluyordu varligini bilmek yeterliydi.
ama diyorsunuz ki ben kıskançlık trip vs. yapardım, hep o alttan aldı, hep severdi vsBen onsuz iyiyim diye boşanmak istiyormuş.brn hiç uyumlu degilmişim senelerce hep o bana uymuş.artik yildim diyor.sacma sebepler değil mi sizce de?
yine burada diyorsunuz 20023teki olay adama başkası mı var diye üstüne gitmişsiniz, yine o uğraşmış, sizi ikna etmek için.Değişeceğime inanmiyormuş.ben biraz kıskançlık yapmıştım çünkü çok uzaklaşmıştı benden.bende o uzaklaştıkça üzerine gittim.baskasi mi var acaba diye...
Bardağı taşırmışsın şimdi neden su almıyor diye soruyorsun.Merhaba arkadaşlar ,ben 36 yaşındayım eşim 46 yaşında 2 evladımız var.evliligimizde son 3 senedir sorunlar vardı genelde benim kıskançlık krizlerim yada kadınsal triplerim olurdu.Bunca sene hep sevgi dolu yaklaştı,alttan aldı hiç boşanmak istememişti.takii 2024 e kadar. Ben onu taniyamiyorum ,konuşmak istiyorum çocuklarımızın birisi 8 diğeri 11 yaşında onlar için deneyelim diyecem ama hakaretler küfürler bir türlü öfkesi sakinleşmiyor.2024 Aralık'ta avukat tutmuştu zaten onunla ilerliycek. Size sorum konuşmalarda hep suçluyor ve hakaret ediyor.cok geçmiş mevzuları bile öfkeyle bağırarak sanki o anda yaşıyor.ama o geçmiş mevzular okurken bile bu kadar ofkelenmemisti..nasıl değişti 45 yaş erkeklerde bir sendrom mu oluyor? Ayrıca eytden emekli oldu bunun etkisi olabilir mi,istemedi o ama zorla emekli ettiler. Bana kötü davraniyor.katlanamiyorum..universite mezunu olmama rağmen calismama hayallerime gitmeme hiç izin vermedi.36 yaşı doldurmak üzereyim kpss desen bile gecti.bunu bana niye yapmış olabilir ve neden ezmeye çalışıyor bu kadar.sevmiyorum artık yürümüyor demek yerine sadece suçluyor.
Aslında ben çok özgür ruhlu bir kadınım.bana 1,5 milyon vericegini,çocukların velayetini vericegini ve onlar 18 yaşına gelene kadar evde kalabileceğimi onun gideceğini teklif etti. Fena değil teklifi düşünunce.ama işte yalnız olmak ,uzun zamandır bir eşle biliniyorum ve bir şekilde evde yardımcım oluyordu varligini bilmek yeterliydi.
Yılların birikimi...niye biriktirdi ki? Ben çok güzel işler bulmuştum caliscam diye öyle tatlı dille beni manipüle ederdi ki anlatamam.simdi itiraf ediyor çocuklar küçüktü annesiz mi büyüsün simdi git çalış defol diyor.ama benim yaşım geçti ,niye hayallerim varken sen istiyorsan yap demedi.hic boşanma lafı etmeyen adam 1 senede coştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?