su_ltan89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
549
206
103
Merhaba arkadaşlar ,ben 36 yaşındayım eşim 46 yaşında 2 evladımız var.evliligimizde son 3 senedir sorunlar vardı genelde benim kıskançlık krizlerim yada kadınsal triplerim olurdu.Bunca sene hep sevgi dolu yaklaştı,alttan aldı hiç boşanmak istememişti.takii 2024 e kadar. Ben onu taniyamiyorum ,konuşmak istiyorum çocuklarımızın birisi 8 diğeri 11 yaşında onlar için deneyelim diyecem ama hakaretler küfürler bir türlü öfkesi sakinleşmiyor.2024 Aralık'ta avukat tutmuştu zaten onunla ilerliycek. Size sorum konuşmalarda hep suçluyor ve hakaret ediyor.cok geçmiş mevzuları bile öfkeyle bağırarak sanki o anda yaşıyor.ama o geçmiş mevzular okurken bile bu kadar ofkelenmemisti..nasıl değişti 45 yaş erkeklerde bir sendrom mu oluyor? Ayrıca eytden emekli oldu bunun etkisi olabilir mi,istemedi o ama zorla emekli ettiler. Bana kötü davraniyor.katlanamiyorum..universite mezunu olmama rağmen calismama hayallerime gitmeme hiç izin vermedi.36 yaşı doldurmak üzereyim kpss desen bile gecti.bunu bana niye yapmış olabilir ve neden ezmeye çalışıyor bu kadar.sevmiyorum artık yürümüyor demek yerine sadece suçluyor.

Karşılıklı olarak birbirinizi tüketmişsiniz.

Terapiye gitseniz belki de sorunlar hallolacak.. bi denemeden boşanmasanız keşke en azından denedik dersiniz

İzin vermedi ne demek ya gerçekten anlamıyorum. Siz de tamam deyip iki tane de çocuk mu yaptınız? Alın şimdi ipleri vermişsiniz eline, eliniz meslek tutmamış kaldınız ortada. Herkese ders olsun kocam izin vermiyo ehe ehe deyip evde oturanlar okusun ortada kalma örneklerini.
Ablacım geçmiş olsun, muhtemelen başka birisine tutuldu adam

Aynen öyle sizce ne yapmaliyim
Sizin hiç aile büyüğünuz, hatri sayılır size yol gosterecek bir tanıdığınız yok mu? Ya da eşinizle terapiye gitmeyi düşündünüz mü hiç? Ortada aldatma yok, şiddet yok. Ben demiyorum ki birbirini mutsuz eden iki insan çocukları var diye birbirine katlansin. Ancak ortada ergenlik çağında iki evlat var. Son bir kez sorunların çözümüne yönelik bir şeyler olmaz mı deneyin derim. Gerçekten işin içinden çıkamaz durumda olursanız bosanin tabii ki. Ekonomik özgürlüğünüz de yok, nasıl olacak sonraki süreç?
Şöyle kii erkekler genelde kadinlarin olaylar karşısındaki veya genel olarak haklı haksız tavırları karşısında ilk yıllarda çok sesini çıkarmıyor, alttan alıyor. İlerleyen zamanlarda ister istemez o baskilamanin sonucu öfke patlaması olarak geri dönüyor. Şu anda tavırlarının sebebinin de o olduğunu dusunuyorum. Bu arada farkli biri olmadığına eminsiniz değil mi?

Ya yılların birikimi ile böyle coşmuş ya da başka biri var sizi gözden çıkarmış.
Hakaretler kavga kıyametlerle evlilik yürümez çocuklar daha çok etkilenir onlara da yazık.

Karşılıklı olarak birbirinizi tüketmişsiniz.
Aynen öyle sizce ne yapmaliyim
Eşim,kimseye bir şey anlatmaz.hep sır küpüdür.banada öyle,sorun yok derdi hep ama içinde tutmuş.oyle bir haykırıyor ki anlatamam.benim babam yok annemle gorusmuyorum.evlilik terapisti geçen sene gittik 2 seans adamı sevmediğini ve daha ktorunda ona hak verdiğini ima etti.kesinlikle konuşmaya yanaşmıyor.ama evin içinde böyle 2 yabancı...

Eve geliş gidiş saatleri nasil? Telefon ile mesajlaşma, konuşma vs?

Ya yılların birikimi ile böyle coşmuş ya da başka biri var sizi gözden çıkarmış.
Hakaretler kavga kıyametlerle evlilik yürümez çocuklar daha çok etkilenir onlara da yazık.
Yılların birikimi...niye biriktirdi ki? Ben çok güzel işler bulmuştum caliscam diye öyle tatlı dille beni manipüle ederdi ki anlatamam.simdi itiraf ediyor çocuklar küçüktü annesiz mi büyüsün simdi git çalış defol diyor.ama benim yaşım geçti ,niye hayallerim varken sen istiyorsan yap demedi.hic boşanma lafı etmeyen adam 1 senede coştu

Eytden emekli ettiler bu şubat ayında.aslinda onun şoku da var,işe geri iade davası açtı.cunku emekli olmak istemiyordu 2 küçük çocuğu var ve yaşida genç daha.aldatma yok sanmıyorum evden ben yolluyorum çünkü varlığı yani varken yokmuş gibi davranmasi beni çok üzüyor.gozden uzak olsun istiyorum.

Hayatında biri olmadığına emin misiniz? Bana normal gelmedi son bir yılda bu derecede değişmesi. Ya başka biri vardır ya da sizden gizlediği önemli bir derdi maddi vs iflas kumar gibi şeyler olabilir mi?
Eyt derdi vardi bu sene,çünkü işini seviyor ve çocuklar küçük maaşı iyi diye ayrılmak istemiyordu.ama onu çıkardılar işten.işe geri iade davası açtı. Sanki hayatındaki haksızlıkların yükünü bana atıyor gibi,kesinlikle konuşmaya yanaşmıyor..dışarı çıksak bile en azından evdeki gibi rahat konuşamaz diye

Emeklilik size karşı bu kadar cephe alacağı bir konu değil sanki ya. Eyt sonrasi çalışan çok kişi de var yeni bir iş bulur bir şekilde çalışmak istiyorsa.

Merhaba soru sahibi, eşiniz de olsa kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsiniz. Erken emekli olmuş falan o onun bahanesi olabilir tüm öfkesini size yönlendirmiş, yazık değil mi size?
Evde huzur bırakmamış 2 tane küçük çocuk da var. Valla boşanmak istiyorsanız hiç durma çünkü çekilecek dert değil eşiniz.

İlk çocuğuma adet söktürücü kullanirken hamile kaldım,2.sini isteyerek yaptım çünkü anneliği çok sevdim.ve eşim de hep destekciydi bana o ilişkimizin koruyup kollayani ,sevgiyle adım ataniydi..

Mesajım eksik gelmiş ,dışarı çıksak bile çekinmiyor etraftan sadece suçluyor ve hakaret ediyor.ben niye şok oluyorum biliyor musunuz? Çünkü 15 senelik evlilik bu adam 2024 te boyle oldu.o kadar sıcak ve ailesine bana düşkündü ki anlatamam.ben ona güvendim.calisma dedi diye çalışmadım.10 yaş benden büyük olmasini dert etmeden evlendim.daha yazarimda ...şimdi konu bunlar değil.

Hic bu yüzünü gostermemisti bana,ben sevdiğim kadınla evliyim derdi hep beni onure ederdi.nasil olur zamanında problem görmediği şeyleri şimdi problem görmüş gibi eskileri anlatıp suçlar. Boşanmaktan korkuyorum hanfendi.arkamda ailem yok ve üniversite okumaya geldiğim şehirde evlenip kaldım.kimsem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…