Merhaba arkadaşlar ,ben 36 yaşındayım eşim 46 yaşında 2 evladımız var.evliligimizde son 3 senedir sorunlar vardı genelde benim kıskançlık krizlerim yada kadınsal triplerim olurdu.Bunca sene hep sevgi dolu yaklaştı,alttan aldı hiç boşanmak istememişti.takii 2024 e kadar. Ben onu taniyamiyorum ,konuşmak istiyorum çocuklarımızın birisi 8 diğeri 11 yaşında onlar için deneyelim diyecem ama hakaretler küfürler bir türlü öfkesi sakinleşmiyor.2024 Aralık'ta avukat tutmuştu zaten onunla ilerliycek. Size sorum konuşmalarda hep suçluyor ve hakaret ediyor.cok geçmiş mevzuları bile öfkeyle bağırarak sanki o anda yaşıyor.ama o geçmiş mevzular okurken bile bu kadar ofkelenmemisti..nasıl değişti 45 yaş erkeklerde bir sendrom mu oluyor? Ayrıca eytden emekli oldu bunun etkisi olabilir mi,istemedi o ama zorla emekli ettiler. Bana kötü davraniyor.katlanamiyorum..universite mezunu olmama rağmen calismama hayallerime gitmeme hiç izin vermedi.36 yaşı doldurmak üzereyim kpss desen bile gecti.bunu bana niye yapmış olabilir ve neden ezmeye çalışıyor bu kadar.sevmiyorum artık yürümüyor demek yerine sadece suçluyor.