- 15 Aralık 2016
- 179
- 55
- 13
- 31
- Konu Sahibi enDlesSLove38
-
Canim ya cok gecmis olsun, hic dusunme bosan belkide senin icin en hayirlisi cocuk olmamasi olmus bundan sonra Allah iyilerle karsilastirsin cok mutlu ol dilerim, hic donup arkana bakma
Simdi dayanamadım eşimi aradım nasıl beni unuttun diye unuttum ben seven Özler diyo ailemle yaşamayı kabul edersen gelip aliyim diyo hala anne diyo ya
Allah razı olsun bi sen cevap verdin aslında herkes aynı şeyi söylüyor ama yine de zorlanıyorum. . Başka kimse yok mu kimse neden yorum yapmadı yanlış yere mi yazdimHic uzme kendini hayirlisi boyleymis de birak annesiyle yasasin terbiyesiz sen daha iyilerine layiksin oturur kendi annenle babanla yasarsin bu basiretsizi cekecegine
Allah razı olsun bi sen cevap verdin aslında herkes aynı şeyi söylüyor ama yine de zorlanıyorum. . Başka kimse yok mu kimse neden yorum yapmadı yanlış yere mi yazdim
Nasıl taşımam lazım bilmiyorum kiBir derdim var bolumune acsan daha cok cevap alirdin konunu tasi veya yeniden ac istersen ne kadar destek olursa o kadar rahatlarsin, insan biliyor da gonlune soz gecirmek zor anliyorum seni, uzulme bu gunler de gecer insallah ileride cok cok mutlu olursun bu gunler aklina bile gelmez
Ailemle yasa derken ayni ev değil ama hep beraber olalım gelsin gitsinler dert bu hep iç içe olmkTabiki ailesiyle yaşamayı kabul etme
Ömrümde annesine bu kadar düşkün erkek görmedim . Sovmedim kapıya koymadan saygısızlık etmedim ama hala annemin hakkını odeyemezsin dio bişe yapsam kim bilir ne olurdu. Ya hep iç içe olmadan bahsediyor konuşma surat asma istediğimi yapıyim konuşma bu nasıl hayat anlamdimSaçmalık. Sırf ailenle yaşaman için koz olarak boşanmayı kullanıyor. Bu zihniyetteki biriyle zaten evli kalma. Kendine eş değil anasına köle arıyor.
İşte bu yüzden o adamı bırakmalısın. Mutsuz olacağın baştan belli.Ömrümde annesine bu kadar düşkün erkek görmedim . Sovmedim kapıya koymadan saygısızlık etmedim ama hala annemin hakkını odeyemezsin dio bişe yapsam kim bilir ne olurdu. Ya hep iç içe olmadan bahsediyor konuşma surat asma istediğimi yapıyim konuşma bu nasıl hayat anlamdim
Bugün aglayarak aradım ailemdem gizli iki haftadır sesimi duymuyo özlemiştir sandım ama beni azarlayip şimdi ağla dedi kapattiİşte bu yüzden o adamı bırakmalısın. Mutsuz olacağın baştan belli.
Allah razı olsun sağolun . İnşallah çıkıp geldigime pişman olmamÇok geçmiş olsun kısa yoldan kurtulmaya çalışın sizde.. belli ki eşiniz çocuk olmama sebebinin kendinden kaynaklanmasını hazmedememiş. Birlikte tedavi planlaması yapması gerekirken çocuk gibi annesinde almış soluğu.. bundan sonra yolunuz açık olsun değişmeyecek bir durum söz konusu. Kendinizi kurtarmaya bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?