• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak üzereyim :(((

enDlesSLove38

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
179
55
13
31
Merhaba ben 3 yıllık evliyim 3 yılın kısa özeti tartışma kavga gürültü en son olayları kısaca anlatmaya çalışıcam eşimle çocuğumuz olmuyordu beni sürekli doktora götürdü en son kendisi gitti ve doktor ameliyat olmasi gerektiğini söyledi ne olduysa ondan sonra başladı 9 ay bekledim hiç bu knu açılmadı en son ailesiyle gidip tekrar muayene olmuş ve bana ameliyat gününü söyledi ona bile ailesiyle karar verdi . Ameliyattan 10 gün sonra ben babamlara geldim ama aklımda hep boşanma fikri var konuştuk tekrar şans vermek için gittim 4 gün sonra korkunç bir tartışma ağıza alınmayacak sözler. Koşa koşa gelmeseydin gibi babamı arayip cagirdigimda işlem tamam diyip evden gitti babamlara ertesi gün geldiler kimse bizi aramadi bir gün orda kaldık hala arayan olmadı eve esyalarimi almaya gittik alyanslarimi kolyemi almıştı bana da benim masasından para bırakmış hemen hattimi kapattirdi onun ustuneydi ertesi gün valizin bırakmak için gittiğim de kapının kilidini degistirmisler. Şuan 16 gün oldu bir kere kaynanam anneme msj atmış boşanma kağıdı elinize geçerse şaşırmayın yazmış. Birde ertesi gün babamı arayip ben gelcem demiş babam da azarlayinca bir daha ne aradilar ne sordular. Yorum yapın bana ne olur :((

Canim ya cok gecmis olsun, hic dusunme bosan belkide senin icin en hayirlisi cocuk olmamasi olmus bundan sonra Allah iyilerle karsilastirsin cok mutlu ol dilerim, hic donup arkana bakma

Simdi dayanamadım eşimi aradım nasıl beni unuttun diye unuttum ben seven Özler diyo ailemle yaşamayı kabul edersen gelip aliyim diyo hala anne diyo ya

Simdi dayanamadım eşimi aradım nasıl beni unuttun diye unuttum ben seven Özler diyo ailemle yaşamayı kabul edersen gelip aliyim diyo hala anne diyo ya

Hic uzme kendini hayirlisi boyleymis de birak annesiyle yasasin terbiyesiz sen daha iyilerine layiksin oturur kendi annenle babanla yasarsin bu basiretsizi cekecegine

Hic uzme kendini hayirlisi boyleymis de birak annesiyle yasasin terbiyesiz sen daha iyilerine layiksin oturur kendi annenle babanla yasarsin bu basiretsizi cekecegine
Allah razı olsun bi sen cevap verdin aslında herkes aynı şeyi söylüyor ama yine de zorlanıyorum. . Başka kimse yok mu kimse neden yorum yapmadı yanlış yere mi yazdim

Allah razı olsun bi sen cevap verdin aslında herkes aynı şeyi söylüyor ama yine de zorlanıyorum. . Başka kimse yok mu kimse neden yorum yapmadı yanlış yere mi yazdim

Bir derdim var bolumune acsan daha cok cevap alirdin konunu tasi veya yeniden ac istersen ne kadar destek olursa o kadar rahatlarsin, insan biliyor da gonlune soz gecirmek zor anliyorum seni, uzulme bu gunler de gecer insallah ileride cok cok mutlu olursun bu gunler aklina bile gelmez

Bir derdim var bolumune acsan daha cok cevap alirdin konunu tasi veya yeniden ac istersen ne kadar destek olursa o kadar rahatlarsin, insan biliyor da gonlune soz gecirmek zor anliyorum seni, uzulme bu gunler de gecer insallah ileride cok cok mutlu olursun bu gunler aklina bile gelmez
Nasıl taşımam lazım bilmiyorum ki

Saçmalık. Sırf ailenle yaşaman için koz olarak boşanmayı kullanıyor. Bu zihniyetteki biriyle zaten evli kalma. Kendine eş değil anasına köle arıyor.

Saçmalık. Sırf ailenle yaşaman için koz olarak boşanmayı kullanıyor. Bu zihniyetteki biriyle zaten evli kalma. Kendine eş değil anasına köle arıyor.
Ömrümde annesine bu kadar düşkün erkek görmedim . Sovmedim kapıya koymadan saygısızlık etmedim ama hala annemin hakkını odeyemezsin dio bişe yapsam kim bilir ne olurdu. Ya hep iç içe olmadan bahsediyor konuşma surat asma istediğimi yapıyim konuşma bu nasıl hayat anlamdim

Ömrümde annesine bu kadar düşkün erkek görmedim . Sovmedim kapıya koymadan saygısızlık etmedim ama hala annemin hakkını odeyemezsin dio bişe yapsam kim bilir ne olurdu. Ya hep iç içe olmadan bahsediyor konuşma surat asma istediğimi yapıyim konuşma bu nasıl hayat anlamdim
İşte bu yüzden o adamı bırakmalısın. Mutsuz olacağın baştan belli.

Çok geçmiş olsun kısa yoldan kurtulmaya çalışın sizde.. belli ki eşiniz çocuk olmama sebebinin kendinden kaynaklanmasını hazmedememiş. Birlikte tedavi planlaması yapması gerekirken çocuk gibi annesinde almış soluğu.. bundan sonra yolunuz açık olsun değişmeyecek bir durum söz konusu. Kendinizi kurtarmaya bakın

Çok geçmiş olsun kısa yoldan kurtulmaya çalışın sizde.. belli ki eşiniz çocuk olmama sebebinin kendinden kaynaklanmasını hazmedememiş. Birlikte tedavi planlaması yapması gerekirken çocuk gibi annesinde almış soluğu.. bundan sonra yolunuz açık olsun değişmeyecek bir durum söz konusu. Kendinizi kurtarmaya bakın
Allah razı olsun sağolun . İnşallah çıkıp geldigime pişman olmam

Back